Copilasi nov-dec 2004 (115)
Raspunsuri - Pagina 3
danette spune:
Am vazut poze foarte frumoase cu David (Dama) - ahhh ce verde e iarba la Toulouse, si sunt panselutze!!!... m-a distrat poza in care bea apa din ditamai sticloiul...si ce cuminte se uita el la ratze, mey!!!
...si Bianca (Eveline)...copii frumosi, ce mai!
E asa de dulcica Bianca ta, Eveline... finutza si seamana cu tine, la ochi in special, asa zic eu.
Miria, iti impartasesc sentimentele referitor la aruncatul mancarii... le incerc si eu destul de des
... din pacate..
Asta-i!.. nu am ce sa fac cu Iris... nu pot s-o fortez sa manance mai mult.
Ultimele doua zile am fost mai mult pe afara, datorita vremii bune si temperaturilor, sincer ma oboseste ingrozitor fiindca trebuie s-o monitorizez non-stop... inca nu da semne de bagat pietricele si pamant in gura, dar circula PESTE tot, trece peste tot felul de borduri, nu tine evident cont de trotuar si spatiu verde, de biciclete... sunt extenuata. Nu vrea sa intram in casa, e circ groaznic.. a cazut de cateva ori
, noroc ca inca are ciorapi lungi si pantaloni si mai amortizeaza cat de cat loviturile... dar cred ca ne asteapta o perioada de julituri la greu!
Nici in curte la noi nu e mai bine, avem un lac decorativ dar e plin cu apa..si in permanentza este in jurul lui, e curioasa de TOT si se baga peste TOT...cred ca o sa mor incet vara asta!![]()
![]()
Aaaa si acum ...(in parc)... observ cat de rai pot fi copii.. unii (dar... pana la urma majoritatea), nu dau jucarii, nu dau pufuletzi, multi sunt violentzi, Iris si-a luat peste cap cateva scaltoace.. biata de ea nu realiza ce se intampla si de ce?
Si eu care imi doream sa interactioneze cu copiii... nici nu mai stiu ce sa fac, cum sa procedez... nu vreau sa inteleaga ca asa trebuie sa te porti!
Nici nu as vrea s-o izolez...
Nu-mi vine sa cred ca deja de la varsta asta trebuie sa incep sa selectez anturajul ei!
am pus poze cu piti aici
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by danette
Aaaa si acum ...(in parc)... observ cat de rai pot fi copii.. unii (dar... pana la urma majoritatea), nu dau jucarii, nu dau pufuletzi, multi sunt violentzi, Iris si-a luat peste cap cateva scaltoace.. biata de ea nu realiza ce se intampla si de ce?
Si eu care imi doream sa interactioneze cu copiii... nici nu mai stiu ce sa fac, cum sa procedez... nu vreau sa inteleaga ca asa trebuie sa te porti!
Am patit si noi asa si nu numai o data.Si mamicile care nu reactionau in nici un fel...
Miha
si
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
eveline spune:
Multumesc (Otiliav, Felis, Cookie, Danette) pentru aprecierile voastre. Poza la care a dat si Felis link am pus-o special ca sa vedeti ce-i in stare taica-su sa-i cumpere....era ieri in alt oras plecat cu treburi de servici si numai ce ma suna: "auzi, cat are fiica-mea dintre picioare si talpi"....am crezut ca n-aud bine....am masurat niste pantaloni si i-am spus (nu se pricepe sa ia din ochi)....si a venit cu aia acasa....mie mi se par cam incarcati dar la copii se pare ca merge....cei mici is scumpi oricum.
Am admirat si noi poze cu Mihai, care e un scump si cu Iris care ea e o adevarata domnisoara eleganta!
Cat despre mersul in toate directiile sau mai bine zis fara directie (de care spunea Danette) eu subscriu....ajungem acasa dupa cate o iesire si nu stiu daca nu-s eu mai obosita decat ea. Si referitori la ceilalti copii, ieri i-a zburat Biancai un bat pe langa ureche de-am crezut ca fac infarct....
Felis eu ii dau Biancai numai caciulite legate sub barbie, din acelasi motiv....trage de ele pana le da jos...
Ana si Bianca-iubita
onitza spune:
Fetelor, intru sa va spun ca Matei de DAniela a avut parte de o zi groaznica!!! i-a crescut dintr-o data febra si a avut convulsie, si-a pierdut cunostina, pentru putin timp!!!! a fost internata cu el la Budimex, spune ca e mai bine acum, i-a scazut febra!! Doamne, sper sa fie bine!!!! sa ne rugam pentru el!!!!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
eveline spune:
O Doamne....ii tin pumnii lui Matei si ma rog pentru el....tine-ne te rugam la curent cu tot ce afli!....stii sa fi avut ceva inainte?
Ana si Bianca-iubita
aime spune:

aoleu, bietul copil Matei....de la ce a facut febra si convulsii, aoleu...?
Doamne
, sa fie bine...sanatate multa!
Miha, chiar ma gandeam la voi azi, cand am iesit afara...asteptam pozelele alea...
Am vazut pe Mihaita, care face progrese spectaculoase si pe frumoasa Iris, f emancipata si dulce, adevarata don'soara din revistele de moda
si pe Bia iubita, ce-mi place cu clamitele alea in par, mey in poza cu blugii de la tati a ei, pare o grasuna
, da nu e...e silueta toata si seamana cu mami a ei 

Otiliav spune:
Matei, multa sanatate si multa putere Danielei. Ne rugam pentru voi.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
Otiliav spune:
Aime imi place la nebunie ce frumos mananca singur. Se pare ca baietii sunt in topul manieratilor. Deci eu votez pentru aceasta siGanditorul!
Am vazut si poze cu printesa Iris, ce bine ii sta cu fustita de tenis. Mie imi este si rusine sa mai pun poze cu Ana, cele mai multe sunt facute in casa si evident ca are o garderoba limitata.
A, ma mai vazut si poze din we cu David de Dama, sunteti niste frumosi si natura superba. Pacat ca in Franta, mai mereu este cate o greva si uite cum vrei nu vrei trebuie sa iti schimbi programul.
Paxela, tinem pumnii sa se obisnuiasca baiatul cat mai repede la cresa.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
eveline spune:
Aime eu un scump Vladutz...mey, chiar papa o cutiuta de Almette odata?! Si nu ti-e frica atunci cand il vezi cocotat pe scaunel, ca mie mi-a stat inima!? Si, btw, Bia tot cu stanga da sa pape....si inca ceva:mi-ati facut un dor de Copou, mama, mama...
Cuscritza, dar poze noi cu ginerelul cand vad?
Ana si Bianca-iubita