Copilasi de Mai-Iunie 2004 (71)
Raspunsuri - Pagina 14
anacami spune:
Buna,
Laboratorul la care poti sa te duci este cel la care este inscrisa/abonata firma; cei de la firma fac programarea.
La cei de la care tocmai am plecat faceam analize atat pt. angajare, cat si periodice.
Cele de angajare ar trebui sa fie mai complete, noi am facut:
-analize de sange (din care obligatorie este cea pt. sifilis)
-oftamologice
-ORL
-radiografie pulmonara
-medicina muncii
Alte firme fac analize mai complete (pana si Ca,Fe,...),probabil nu conditii eliminatorii-doar sa stie cum sta angajatu' cu sanatatea.
Apropo, de pe 10 sunt libera- cu semnatura
), desi au avut momente in care au spus ca nu pot pleca inainte de cele 15 zile de preaviz.Trebuie sa ma mai duc luni pentru niste semnaturi pt. nota de lichidare.
Vineri m-am simtit ca in filmele americane cu polististi
- am predat cartela de tel., legitimatia,PC-ul,plus altele specifice fimei. Nebunie mare am avut cu inventarul, aveam o tona de lucruri-unele de care stiam ca erau in folosinta personala, dar si unele de care nu mai stiam nimic (fiind folosite de mai multi oameni...). Mi-am luat cutia (ei bine, sacosa...) cu lucruri si am salutat
...
Sper sa ma odihnesc si eu cateva zile; saptamana asta, desi nu am facut cine stie ce treaba, cadeam franta cand ajungeam acasa- imi era aproape rau de somn, aseara nu ma mai puteam tine pe picioare.
Astazi fac placinta dupa reteta Alinei! Mi-am cumparat ingredintele necesare si chiar si tava speciala de placinta.Sper sa-mi iasa!Apropo, pt. fetele care imi stiu nr. de tel. mobil, nr. nu mai este valabil;imi voi cumpara altul saptamana viitoare.
BebeBeca, o sa-i prinda foarte bine Rebecai vacanta in Ardeal-aer curat, alint din partea celorlalti bunici; o saptamana va trece imediat...Bafta cu firma!
Vanessa, ai si de ce sa fii mandra cu un asa baiat destept! Felicitari!
Laureta, acum ca esti apta de munca, la TREABAAAA
!!De fapt, voiam sa-ti doresc bafta in noul job!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
tnicoleta spune:
Anacami, mult succes acum la noul serviciu. Si cateva zile acasa cred ca nu strica, o sa fie Sebi cel mai fericit.
Ioana, succe si tie cu firma ca n-am apucat sa iti zic pana acum.
Laureta deci esti intreaga si apta de munca, e io cred ca nor sa-ti mai dea drumu acasa.
Inisa sa nu se viruseze.
Irinel
pe burtica.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
anacami spune:
Nicoleta, multumesc! Ce faceti in weekend de obicei, mergeti la tara? mai ales ca acum s-a mai incalzit! Cred ca Biancai ii place f. mult acolo (din ce am vazut in poze)
Eu inca nu m-am apucat de placinta, o fac mai tarziu.Sebastian nu s-a trezit, ieri cica a dormit pana pe la 10:30!
Acum sa va mai povestesc despre el, ca tot m-am plans zilele astea numai de mine: a inceput sa vorbeasca binisor, face chiar si unele propozitii scurte; oricum, ne intelegem f. bine! Aaa, cu exceptia cazului in care i se pune pata, si nu mai vrea sa stie nemek (vorba Lauretei).Are un "claxon" de sperie toata lumea! Acum a inceput sa spuna "nu vau" (adica nu vreau
), la olitza, cand vrem sa intram in casa,etc.
Ne invarte pe degete, este smecher de numa-numa: ne pupa, ne mangaie, isi face ochii mici-mici si se uita direct in ai tai daca vrea sa te impresioneze.
Operatiunea olitza merge mai mult la mine (weekendul asta iar il las fara scutec-cu execeptia somnului si a plimbarii afara), mamaia ii pune in permanenta Pampers.
De frica facutului pe el (nu ii place deloc, merge cracanat cand se intampla si tipa sa-l schimb), a inceput sa ceara Pampers
: "mami, pune pepăs!!!". Pana acum urla cand il puneam, acum prefera sa stea cu el decat sa faca la oala!!!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
anacami spune:
Si ce mai face in ultimul timp:
- ne spune cand il doare ceva si ce anume
- ne spune cand ii este frica de ceva: "mi-e fica". Va spuneam la un moment dat ca este cam fricos/ precaut (vorba Irinushei- si mi-e imi este dor de ea si de Cris
): i se pare lui ceva suspect, nu mai poti sa-l faci sa accepte un lucru ( de ex. ii este cam frica de leagan
, desi majoritatea copiilor il adora; si lista continua...)
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
pd spune:
La multi ani Iuliana!
Multe bucurii alaturi de cei dragi!
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya
anacami spune:
Iuliana, La multi ani si tot ce iti doresti! Safii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!
Ma duc sa fac placinta!
Weekend placut!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
laureta spune:
La Multi Ani Iuliana!
Da da m au intzepat,si control la ochi si la medicina generala si luni radiografie.ORL nu mi a dat.Au ei contract cu ROMAR am inteles.In 15 min am terminat tot![]()
Am pus niste poze de la gradi putine ca nu am apucat sa fac multe.
http://www.dropshots.com/day.php?userid=64851&cdate=20060406
Anacami super Sebi vorbeste mult
Irinelu cum mai este cu dopul vine ceva printesa sau nu?![]()
Tnicoleta multa sanatate la familion 
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
www.denis-toderici.com/index.htm" target="_blank">Teledon pentru Denis-5 euro
anacami spune:
Laureta, foarte frumoase pozele! Aproape mi-au dat lacrimile, are mami scolarita!!! Parul se asorteaza perfect cu ochisorii superbi!
Dupa cum spunea Cristina, depinde si de meserie. La firm de la care am plecat erau si alpinisti (pt. GSM), iar ei faceau analize muuult mai complete! Bafta luni!
Voi face si eu saptamana viitoare (CMU), si de abia am mai facut acum vreo 2 luni o radiografie pulmonara! Sa vad daca pot sa o duc pe cea precedenta- oricat de performante ar fi noile aparate, tot ma iradiaza destul...iar doua la interval asa scurt, mi se par cam mult!
Ce vreme urata, nici nu am iesit afara pana acum, poate dupa somnicul de pranz !
Am facut placinta lui Nally, arata bestial! Cu ocazia asta l-am invatat pe Seby sa zica "beton"! Sper sa fie la fel de buna la gust, la fel pe cat arata!
Irinel, iti tin pumnii!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
pd spune:
Continuam aici:
Copilasi de Mai-Iunie 2004(72)
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya