Nazdravani de oct-nov-dec-2003(74)
Raspunsuri - Pagina 14
boeru spune:
Ciuf felicitari pentru bubulinutza mica, La Multi Ani, tot ce iti doresti si muulta putere de munca si rabdare!

Fetele veste mare: Raducu face la olita a cerut pur si simplu nici o metoda n-a functionat pana acum doar ce vrea el face, la fel si cu olita. Azi a cerut de 2 ori pp la olita sa vadem cu kk!
Forzza Steaua!!!
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
paula2003 spune:
Ciuf, La maulti ani!
Hai ROMANIA!!!!
Cam liniste pe la noi pe aici.
Paula cu Paul & Alexandra
adameasca spune:
O fi astenia de primavara, Paula. ![]()
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica
Elenalove27 spune:
paula,ven,ver@ frumose poze
paula, ce mare este PAUL si Alexandra este o dulcica
ven , esti o slabaaaaa !!!! arati superb!
ver@ , si voi aratati minunati
eu azi merg la primul control cu sarcina...sper ca totul sa fie bine
alvarica face muuulte rele si este un obraznic...![]()
"Daca crezi ca exista Vesnicia si stai nepasator, meriti sa fii inchis in casa de nebuni" - un parinte
Elenalove27 spune:
tot eu ,
adameasca, se vede bine burtica la tine , cand trebuie sa nasti?
la mine daca este dupa cum am calculat eu, trebuie sa fie tot pe 10 decembrie (ca alvarica)![]()
sarcina usoara in continuare, eu am greturi si ma simt adormita rau.
"Daca crezi ca exista Vesnicia si stai nepasator, meriti sa fii inchis in casa de nebuni" - un parinte
sympa spune:
Fetelor, va spun si eu "Hristos a inviat!", cu intarziere, pentru ca nu mi-a mers calculatorul si tare dor mi-a fost de voi.
Elena...asteptam vesti de la control, sa ne povestesti cum a fost in Romania, cum se simte mama ta...Acum e perioada in care te simti obosita si ai impresia ca ai putea dormi 24 din 24.
Ciuf...felicitari,sa-ti traiasca minunea mica, sa fie papacioasa, cu colici cat mai putini si asteptam sa ne povestesti si sa ne pui poze.
Inca n-am reusit sa citesc din urma decat asa pe sarite...
Eu am fost la ecograf vineri, si totul e bine. Am stat 4 ore acolo ca nu mai aveam rabdare, si tot n-a reusit sa-i vada fata copilului..statea asa de ghemuit si intors ca n-a reusit...m-a tot trimis la plimbare de vreo 4 ori si tot degeaba ca n-a vrut...In schimb stim ca e baiat...exact ce ne-am dorit...
Andrea a reinceput gradinita, ii place, mai maraie ea cand o lasam, dar ii trece repede, si asa se bucura cand mergem dupa ea ca imi vine sa o mananc.
Haideti ca merg sa mai citesc ce ati mai scris..si daca mai am timp va mai scriu despre noi....
Pupici si numai bine..
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
ciuf spune:
Dragelor, am venit acasa, am fost inapoi in spital ca mi-a facut icter si a pus-o la "clocitoare", facem in fiecare zi testul de bilirubina si sa speram ca va fi totul bine.
Deocamdata papa bine si e cumintica.
Am pus poze in ciufuletz.
Va multumesc mult pentru urari.
Va pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
liliana csaki spune:
Ciuf, sa va aduca numai bucurii, sa creasca mare si sa fie sanatoasa. E un bb absolut superb, e tare dulce cand face mutritele alea.
sympa spune:
Valeria, sunt superbe pozele....e o draguta bebelina si tu arati foarte bine....Refacere rapida....si cand ai timp sa ne povestesti si cum a fost la nastere.
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
adameasca spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74531" target="_blank">CONTINUAREA
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica