concediu odihna integral inainte de prenatal?

concediu odihna integral inainte de prenatal? | Autor: dilaural

Link direct la acest mesaj

Buna...

am auzit de la mai multe fete de pe forum ca de la firma li s-a spus ca au dreptul la tot concediul de odihna pe anul in curs inainte de a intra in prenatal.
Stiti unde se stipuleaza asa ceva sau tine doar de politica interna a firmei??
Eu stiam ca ai dreptul la concediu de odihna proportional timpului lucrat inainte de prenatal...

Merci!
Pupici!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png

Dilaural 28+ cu Andreea Eliza

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Conform Codului Muncii, ai dreptul proportional cu timpul lucrat.
Daca firma iti da mai mult... lucky you! Nu e interzis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Rozi si eu ziceam ca tine, numai ca cei de la RU de la serviciul meu (Agentie sub coordonarea unui minister) au spus ca au adresa de la Min Muncii ca in cazul pensionarii si maternitatii se poate lua integral concediul pe anul in curs (chestie pe care si eu am facut-o pt 2006 - ianuarie am lucrat, februarie -CO iar din martie CIC)

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

Eu mi-am luat tot concediul pe 1 an, cam 21 zile........DAR eu in alti ani nu am luat tot concediul, adica de fapt in afara de saptamana de "miere" mai mult nu am luat niciodata de la ultimul loc de munca......cand am facut cererea mi-au aprobat; depinde si in ce relatii esti cu patronii; la mine si-au dat seama ca macar atata lucru imi datorau.....eu daca era sa plec pe undeva plecam doar de vineri seara, deci concediu nu am avut deloc, motivul ca nu avea cine sa ma inlocuiasca.....

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Poti sa-l iei pe tot, dar in anul in care te intorci din CIC nu vei mai avea dreptul la concediu de odihna. E ca si cum ti l-ai fi luat in avans.

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput