Constanta la apel (70)
Raspunsuri - Pagina 9
emaaimee spune:
Roxana-distractie placuta dupa congres in Poianada,Oana vrea sa merga tinuta de manute nonstop,facem ture prin casa pt ca eu nu sunt adepta premergatorului.nu zic cum stau cu durerile de spate,dar merita scumpanoi ajungem in Cta pe 21 apr si vrem sa stam pana in sept.tati o sa mai vina la mot in vara si o sa stea o luna.el nu poate sa leneveasca ca noi atatea luni
pupam copilasii bolnaviori sa se faca mai repede bine
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
gen68 spune:
camelia, liris, cornelia, va multumesc de urare.
cornelia, te-ai linistit cu stefan al tau cu piciorusele? parca spuneai candva ca are ceva probleme? sper ca nu a fost decat o impresie.
noi am scapat de carantina si ma uit acum la dunare sa vad daca ne inunda sau nu. oricum e foarte umflata apa. am fost duminica cu familionul la pescuit si in locul unde stateam noi nu se mai vedeau decat varfurile copaceilor. bine totusi ca nu ploua.
cam atat de pe la noi, va pup.
roxanaz spune:
Gen asa e, si eu am avzut saptamana trecuta ca tare mare e dunarea.....lunca dintre cele doua brate e complet inundata.....da mult, nu ca de obicei. bine ca ati scapat macar de carantina :)
Ema hehe o sa stati ceva in romania. bravo voua. multumesc pentru urarea de distractie....sper sa mai am si timp! sper sa se simta bine baietii mei :). cica nu mai e deloc zapada in poiana (asta daca mai aveti chef de skiat :))
Madamsadamy spune:
Cu scuzele de rigoare pentru intarziere"LA MULTI ANI!" celor care si-au serbat aniversarile zilele acestea.
Desi am deschis calc nu prea pot sa spun ca am fost online din cauza tusei care nu prea vrea sa ma lase.Azi am facut primul moldamin si apoi am intrat la doctor sa-mi asculte putin plamanii ca nu mai stiu ce sa fac.D-na doctor mi-a dat trimitere la pol TBC pentru un control de specialitate, crede ca as fii facut o bronsita asmatiforma si acolo sa-mi masoare aerul sau ceva de genul.Asa ca azi trag o fuga pana acolo si va spun mai tarziu ce am .
Dar ......cum ramane pentru duminica ? Cine vrea sa mai vina la gratar? Bolnava sau nu, nu vreau sa renunt la padure asa ca o sa mergem la fantanitza. Daca mai sant doritori anuntati-va ora de plecare din c-ta o sa fie 11.30-12.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
marlen_b spune:
Bine v-am gasit, din nou!
Nu stiu cate dintre voi isi mai amintesc de mine. Nu am mai intrat de foarte mult timp pe forum. M-am bucurat sa descopar ca sunt inca pe listuta. Va multumesc mult ca nu m-ati uitat!
Andreas face astazi 1 an si jumatate. Este un dragalas; vine si ma ia de gat, ma pupa, ma trage de mana sa merg cu el, zice mereu "mama" si imi zambeste... Sunt in al noualea cer. In plus, sunt . DPN este 17 august. Maine merg la eco, 4D. Abia astept... Eu simt ca e fetita. Ar fi frumos!
Daca aveti timp si vreti sa-l vedeti pe Andreas in costum (a fost nasic), intrati pe www.andreas.myou.ro.
Va pup pe toate,
Marlen
sinzi_ana spune:
Au fost iar inundatii in Ro? Sau cum e cu Dunarea?
Roxa, ce mai face Patrick? Se bucura de primavara? Merge cu trici in parc? Sau inca nu e vreme de trici?
Cred ca e tare fericit ca merge la plimbare...de abia asteptam si noi poze!!!!
Sanatate la bebicii cu muci!!!
Noi ne pregatim de iesire...ne luam micul dejun la pat (ce bine e sa stai la hotel) si fugim!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
Oana spune:
Marlen, nu te-am uitat chiar ma gandeam zilele trecute la tine ca esti una dintre fetele care nu au mai scris de multa vreme. Cred ca am avut o premonitie ca acum uite ca ai intrat si ne-ai mai dat si niste vesti...sarcina usoara si sa fie fetita daca asa iti doresti.
P.S. Andreas cred ca seamana cu taticul lui mai mult.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
Ticker_Paul
emaaimee spune:
Roxana-stam acasa o perioada ca m-a terminat slayer-ul meu.avem niste nopti cu dintii.oricum suntem la reeducare cu somnul cicapoate ramane ceva zapada si pt voi.in varf de munte macar
Simona-felicitari pt bbva doresc tot binele din lume
Marlen-si tie la fel,felicitari si sa fie fetita
Oana mea se chinuie de zor cu dintii,avem 6 bucati de o luna deja.si ii mai ies 2 incisivi laterali inferiori,plus ca ii se vad caninii de sus crescuti jumatate in gingienu va zic cum ne chinuim noi cu dintiica deh i-a trebuit de la 5 luni sa ii iasa.nu mai vreau dinti,ma musca mereu-6 semne mici,imi face vanatai.citeam ca bb alaptat si cu membrele inf mai lungi are sanse sa ii dea dintii mai repede.plus ca asa am fost si eu la varsta ei dintzoasala 1 an aveam masele,dk ma urmeaza
Dana-multa sanatate si distractie placuta la iarba vrede,abia astept sa merg si euca daca stam atat sigur merg cu familionul
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
marlen_b spune:
Oana, asa spune toata lumea! Sper ca bebe 2 sa semene cu mine. Si sa aibe ochii albastri ca ai lui tati.
dadi_t spune:
buna dimineata!
Marlen, felicitari iubita si multi pupici pt. curaj.Iti trebuie rabdare si tutun... la greu cu doi. Sarcina usoara si nastere fara nici o problema!Andreas e un scump.... Ce serios era in costum la nunta. V-am si votat cu ocazia asta!
Roxa, multumesc pt. incurajari.... am nevoie!
Sinzi- ce viata aveti mama.... va invidiez , dar intr-un mod admirativ of course. V-ati luat viata in maini singurei... e mare realizare si i\un curaj pe masura. Bravo voua. Si la mai mare in continuare! Daca nu-s indiscreta in ce domeniu si-a gasit sotul tau serviciu acolo?
Azi sunt acasa pt. ca la mine pb. se tin scai. Imi pare asa rau ca va bombardez cu pb. mele dar sunt singura si simt ca o iau razna daca nu ma descarc intr-un fel. Bibi e oarecum mai bine. Adica o tin in frau cu antitermice si antitusive. Dar de azi-noapte a inceput Andreea sa-mi tuseasca rau si sa faca temperatura mare. Azi nu am lasat-o la scoala si avea mititica test la romana si pregatire pt. Cangurul- maine are in principiu concursul la mate, dar nu stiu daca v-a putea participa. E asa suparata.... Iar cireasa de pe tort: si mama se simte f rau. E deranjata la stomac rau, cu scaune moi, cu tot tacamul. Merg cu tava de mancare de la una la alta. Am si o veste buna... s-ar putea sa vina in we Costin acasa... ce bine-ar fi!
o zi buna !
Pozele noastre !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!