Ciclul dupa cezariana - la cat timp dupa?
![](images/user_man.png)
Dragele mele,
Iata aceasta este intrebarea pe care ma roaga prietena mea (bbl ei are o luna, asa ca dansa nu are timp deloc de calculatorit) sa v-o pun.
Ea a nascut asadar prin cezariana pe 7 martie si are impresia ca ieri au dat rusii navala. Totusi, se intreaba, e normal (urma oricum sa se duca azi-maine la control, dar ar vrea si niste pareri in limba romana...)? Atat de repede? Fetele care ati nascut prin cezariana, pliiiiz, heeelp cu info!
Multumesc mult,
Julie
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
diana904 spune:
Poate nu e ciclu ci singerarea normala dupa nastere care continua..la mine a durat vreo 2 luni dupa prima cezariana. Iar ciclu am avut la vreo 3 luni dupa prima si la vreo 4 dupa a doua.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
buburuza spune:
Buna
Mie mi-a venit la putin timp dupa cezariana, apoi nu mi-a mai venit ceva timp. Imi venea destul de neregulat si eram innebunita. Sfatul meu este ca prietena ta sa discute cu medicul pentru a fi linistita.
buburuza
Laura T spune:
Mie dupa ambele cezariene mi-a revenit ciclul dupa 3-4 saptamani. Dr. mea a zis ca e normal.
Laura si bebitele: Bianca (3 ani si 11 luni) si Ramona (10 luni)
vilma spune:
Mie mi-a venit menstruatia dupa ce am terminat alaptarea, adica pe la 7 luni (desi am mai alaptat putin dupa aceea, pana la 7 luni jumate). Ar trebui sa intrebe doctorul. Sangerarile trebuie sa devina sanghinolente la 2 saptamani dupa nastere, apoi seroase...ma rog, ar trebui sa consulte medicul.
La mine sangerarile au continuat mai mult de 6 saptamani, fara sa fie ceva anormal, si am fost la control de 2 ori, odata la 4 saptamani, apoi la 6. Sangerari putin mai abundente aveam dupa o plimbare mai lunga cu bebe (efort prelungit).
Sper sa o fi putut ajuta pe prietena ta in vreun fel.
Numai bine.
Vilma
mt spune:
si eu am avut ciclu cam dupa o luna de la nastere prin cezariana. este normal. insa ma innebuneste ca este neregulat.
teodora si micuta ana
lilic spune:
Eu sunt la 5 luni de la a doua cezariana si inca nu mi-a venit ciclul.Cred ca e de la persoana la persoana.