Aspirante peste 30 ani - cap.8
Raspunsuri - Pagina 7

carmen94 spune:
IULIA si eu m-as bucura sa se piarda nesimtiti prin aeroport,iar de zi....sunt sigura dupa socoteli.ar fi bine daca ar venii si ei macar dupa o zi chiar 2.eu m-as bucura sa nu mai vina deloc,dar nu acum ca-mi bag mustacioasul la banuieli!!!!
de scris am sa mai scriu...cat pot de des.iar in privinta cutremurului...lasa ca unul asa de mai mica intensitate nu strica,poate se mai aseaza spiritele se degaje ceva prin atmosfera sa ne vedem mai repede toate cu bebei.
Liana te vazusi pe aci! ce mai faci?
carmen

Avalon spune:
IULIA, iaca sunt cam sceptica luna asta ... cu privire la mine... dar imi revin, promit!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

miki-miki spune:
Lianoo ti-am scris la oltence ! Fug dupa tine si nu te prind deloc! Iti mai scrisai si la HSG dar cred ca nu vazusi.
miki

Avalon spune:
Miki, uite de la mine niste , ca tare simpatica imi esti!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Liana30 spune:
ete ca ma prinsasi aci
miki iti multumesc dar la ala nu ne mai ducem..e un porc!!!
aici pot sa scriu...ca nu ma vad oltencele
"Nimic nu-i imposibil!"

Avalon spune:
Cineeee, cine-i porku?

miki-miki spune:
Liana De ce ? Eu stiu ca e f bun ca medic. E chiar f bun. Acum cum vrei tu ! Dar dc e vb de sanatatea cuiva eu cred ca tb sa treci peste anumite obstacole.

Avalon spune:
Carmen, sa te auda cineva acolo sus...