Aspirante peste 30 ani - cap.8
Raspunsuri - Pagina 10

jubica spune:
Servus fetele,
Am intrat un minut sa va salut,sunteti foarte harnice astazi .......ati scris o gramada.
Eu sunt bine,cu uratii pe cap,dar cu speranta ca incepe o noua luna si poate,poate se va intampla minunea.
Crinuta 71 tu ce mai faci?Cum te simti?fetele

crinuta71 spune:
Liana am sa o sun sigur azi si am sa-i transmit. Nu stiu insa cand sa o sun sa nu o deranjez, sa nu doarma cumva. Poate reuseste si intra si ea pe aici azi.
Jubica eu sunt destul de bine, uneori ma cam apuca tristetea si parca imi vine sa renunt la incercari. Dar apoi imi revin. Astept si eu uratii. Tu ce mai faci, ai facut laparoscopia?
poze

gabi68 spune:
Dar stiu ca aveti un spor la scriisssssss......
eu tot cu "musafirii" pe cap sunt,nimic nou.
Ba da,plecam de Pasti in Romania,de abia astept!
Pupici la fete
Gabi

Liana30 spune:
crinuta pai a venit acasa????asa repede???doamneee ce ma bucur!!!
gabi 69 io te
"Nimic nu-i imposibil!"

IULIABRAILA spune:
sint aici, noutai n-am astept sa comentez ce faceti voi pe la casile voastre.
merci de schinbat ora, haida la scris fetele.
va pupicesc pe toate, gabita bine ai venit, cam rarut mama, cam rarut, ce-i cu tine, te cheama datoria?
IULIA
pt azi:"si soarele a stat in loc, si lumea s-a innegrit de suparare. io cred ca a ramas asa..."]

IULIABRAILA spune:
AVALOANNEEEEEEE!!!!!!!!
trezirea. dau cu biciu si tot vii pe la noi. stai in umbra?
hai fetita, ca ne este dor de tine!!!!!!
fetele- o intrebare- ce inseamna ovar cu echostructura de tip inflamator? la mijlocul lunii fara ovulatie in luna aia, haaaa?
traduceti atotstiutoarele mele, ca fata este cam timpa la capitolu asta cu inflamatu....
IULIA
io nu imi doresc decit sa ma dezumflu(adica sa nu mai fiu inflamata la ovaru sting care cica a si plecat la vale calumea da functioneste) mai repede daca asta o fi cauza pt care nu pot sa tin bb
IULIA

miki-miki spune:
Iulia si pe mine ma intereseaza subiectul asta. Du am diagnosticul asta pt ovarul drept dar si al meu este mai tot timpul inflamat si este "plecat la vale" de tot. Eu am facut tratam cu antiinflamatoare acum un an , se micsoreaza dupa ac iar se umfla si o tine mereu asa. Eu acum fac un tratament pt stafilococul aureus care i-a fost detectat sotului si sper ca ac sa fi fost cauza ovarului inflamat.

oana2000 spune:
buna fetelor,
se pare ca voi ajunge si eu la insamntare artificiala ...
ioana,cum esti ?
voi stiti cam care sunt preturile pentru asta ?
va pupacesc !

Liana30 spune:
oana2000..in spital de ex la Giulesti este in jur de 1mil si ceva..pana in 2 mil..
la cabinete e mai mult..
"Nimic nu-i imposibil!"