FIV - 67
Raspunsuri - Pagina 7

andicu spune:
Buna fetelor!
Kla, hai ca deja ma ingrijorezi! ce Dumnezeu, al 3lea avort tubar???
n-am auzit in viata mea de-asa ceva! chiar si de la FIV! of, biata de tine prin ce trebuie sa treci!!
iti urez insanatosire grabnica si ma rog sa aud de bine de la tine!!
Veronici, sarcina usoara in continuare! sa ne tii la curent cu ce fac gemenii!
Adelia, bine-ai revenit! eu imi amintesc de tine de anul trecut, de pe vremea cand inca nu intrasem si eu in randul celor cu sanse doar de FIV. SPer ca a3a incercare sa fie cu succes!
Dana p. si mie imi pare rau ptr nereusita verisoarei tale! ii urez refacere rapida!
Iliuta, draga mea, sunt sigura ca o sa fie bine! imi pare rau ca treci prin atata stres! din ce am vazut postat la subiectul pus de tine, nu e grav rezultatul acela!
Gina, maine faci ET-ul? aoleuuu, ce emotii am !!
sa fie cu final fericit
!
fetele frumoase: Avalon,Liana,Tabi,LAchi,Crinuta, Luli,Monica-Elena, Moni,Meda, Miki, Cristinici,KITTA,Ileana
si pe toate celelalte fete frumoase pe care am omis sa le mentionez !!!
Andreea.Pozele mele

Kariris spune:
dar la medsana cate au reusit in februarie si cate in martie???? ma refer cate au reusit si au valoare normala, nu cum au avut in lotul meu cele doua fete pe care le cunosc: valoare de 80 una si peste 100 cealalta, cea din urma pierzand in final sarcina pentru ca medicul care se ocupa de ea era in concediu si nu a avut cine sa-i spuna ce sa ia si cum sa procedeze??? bineinteles ca si cea cu 80 a pierdut sarcina...
io zic sa lasam giulestiul in pace mai ales cand vorbim de "luna februarie" sau "luna martie" pentru ca e impropriu: acolo nu se face pe loturi ...ci non-stop! asa ca e mai greu de tinut o evidenta....

Kariris spune:
Gina, bafta multa maine la ET!!! Tinem pumnii si ne rugam sa o urmezi pe veronici! Faci cu acelasi medic cu care a facut si veronici?
Sau mai bine zis cu cine faci? Ca nici veronici nu stiu cu cine a facut...
Mult noroc tuturor fetelor care sunt in tratament!
Veronici, sarcina usoara si sa-i duci cu bine pe amandoi pana la final!

piccaflor spune:
Buna fetelor!
Am intrat sa va spun ca tocmai am vorbit cu Kla si va saluta pe toate...
Saracuta a facut intr-adevar al 3-lea avort tubar in urma FIV-ului...adica cei 3 embrioni obtinuti s-au implantat in trompe,2 in stinga si 1 in dreapta...cel de acum e cel din dreapta...
Acum e in spital cu perfuzii si va mai fi tinuta sub observatie inca 24 de ore...daca nu se opreste singerarea o vor opera..sa speram ca daca se va ajunga la asta vor reusi sa-i salveze trompa...Doamne ajuta!...
Va pup pe toate si va doresc multa bafta

piccaflor spune:
Lachi inca n-am avut prilejul sa-ti spun ca am aflat despre ce ti s-a intimplat si ca-ti sint alaturi....imi pare sincer rau...

lauion spune:
Kla, mi s-a facut pielea de gaina cand am citit! Multa sanatate iti doresc.
Lachi, poti sa treci un minus la statistica cu reusitele la FIV - martie Medsana. Am facut pana la urma ET-ul, din pacate bhcg = 0, inutil sa va spun cum ma simt...
Si aseara tarziu cand ma umflasem deja de plans, am fost sunata si pentru ca nu mi-a venit menstra mi-au spus sa continui tratamentul, ca s-a mai intamplat, si sa repet bhcg intr-o saptamana!!! Pe cuvantul meu daca inteleg cum poate fi posibil, dar la cat de lovita sunt n-am avut nici macar puterea sa reactionez...

Kariris spune:
Lauras draga de tine, parca m-ai lovit cu un par in cap cu vestea asta! Nu pot sa cred!!! Nici Letitia nu a reusit...si ea a facut tot ET, mai avea 3 embrioni... dar pe mine ce ma mira, este cum au putut sa iti spuna sa continui tratamentul daca ai valoarea 0??? pai astia chiar vor sa te faci cat un elefantzel?
Nu stiu... nu stiu Doamne, ce se intampla acolo... ceva nu e in regula!
Cu luli nu am reusit sa vorbesc, nu-mi raspunde la telefon si e de inteles... in situatia asta...
Tare rau imi pare cand aud ca toate aceste eforturi, bani, sentimente sunt in zadar!
Te pup si iti doresc sa poti sa treci si peste asta si sa iti gasesti linistea; nu e vina ta ca nu ai reusit, continua sa traiesti si incearca totusi sa te bucuri de ceea ce ai!

andicu spune:
Fetelor, dac-ati sti ce rau imi pare !!!
Pur si simplu ma doare sufletul sa vad ca nici-una din voi n-a reusit ! chiar ma intreb, ce naiba se intampla acolo? chiar asa mici sa fie sansele astea, de nu mai reuseste nici-una? si totusi la Giulesti mai sunt fete care reusesc, la Szeged- la fel, in rest-nimic!
sper sa va reveniti cat mai repede si sa nu va pierdeti optimismul! eu sunt alaturi de voi, toate !
Kla, iubita, ma rog pentru tine sa nu ai nevoie de operatie si sa iesi cu trompele intregi din spital! multa sanatate inca o data!
Andreea.Pozele mele

Kariris spune:
eu iar nu mai am nici un curaj sa mai incerc nici un fiv!
Andicu, ti-am trimis PM. Raspunde-mi!!!!!!!