Am facut urmatoarea reteta si mi-a iesit super buna:
Durata-25 min
Ingrediente:
1 piept de pasare mare, 400 gr. amestec de legume mexicane (se gasesc in comert in conserve sau congelate in pungi),150/200 gr. paste fainoase in forma de spirala, maioneza cu iaurt, o cepa, sare, unt, optional, piper
Mod de preparare
Pieptul de pasare fiert si taiat cubulete impreuna cu legumele date in 2/3 clocote se prajesc putin in unt. Se lasa sa se raceasca si apoi se amesteca cu pastele fierte, maioneza, ceapa taiata pestisori, sarea, piperul.
Este usor de facut si ne place tare mult. Am mai incercat cu carne de mici in loc de piept de pui, facuta ca niste perisoare, prajite. Ce altceva as mai putea pune in loc de piept de pui, pentru variatie?
Asa e, nu m-am gandit...si chiar am ton in casa...m-am mai gandit cu carne de porc...oare cu ficatei de pui merge (ca gust)?
Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle
Aha...da, merge! Multumesc!...crud sau putin prajit?
Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle
daca te referi la kaiser eu il tai cubulete,il prajesc putin si apoi il scot pe hartie de bucatarie sa nu fie prea uleios.15+
stai ca mi-a mai venit o idee pe care o aplic la salate(de conopida,de cartofi sau de vinete)
prajeste ceapa la foc mic in putin ulei apoi lasa sa se raceasca si cand faci maioneza pui ceapa cu uleiul in maioneza,si amesteci fara grija ca nu se taie.apoi pui restul ingredientelor.ii da un gust deosebit.la salata asta nu am incercat dar la altele da si ne place mult.15+