De ce unele sunt mai altfel? Ce au in plus?
Raspunsuri - Pagina 6
conchita spune:
pai mai Elise, ce altceva sa fie, zi si tu? :-)) mai bine sa fie metafizic decat fizic, pentru ca daca s-ar limita la fizic, alegand numa o minune de bucatica s-o adore, le-ar nedreptati teribil pe celelalte. :-)
Elise spune:
ConChita, dezamagire mare.... m-am interesat shi nu e creier, asha cum nici creieru' nu e taman metafizic saracu'(ma rog...o fi in unele cazuri macar asha daca altfel nu e?!) si tot cu C incepe!
teribil de nedrept, intr-adevar.
Elise
Candy spune:
Eu cred ca majoritatea barbatilor se simt oarecum complexati in fata femeilor frumoase... adica de-alea cu trup de zeita si fata de papusa de portelan... Desi le place sa se afiseze cu ele, cred ca undeva in subconstientul lor se tem sa fie refuzati, iar daca sunt totusi acceptati, se tem sa nu le fie suflate de altii, sa nu sufere etc.
In al doilea rand, se pare ca "uratelele" sunt mult mai dezinhibate in pat, pentru ca nu asteapta tot timpul sa fie adorate, precum frumoasele-de-pica, iar asta le foloseste ca arma.
Sabina spune:
aah, Candy, nu-i asa.
orice femeie vrea sa fie adorata.
revenind on topic, Conchito, creieru? stai sa povestesc in public ceva.
in 2001 a fost festival enescu.eu n-am probleme, ma duc la concert in blugi fara sa consider lipsa de respect.
deci ma duc eu intr-o zi cu pantalinii meu army luati de la bayreuth cu o sapt inainte si tricou pe care scrie Love etc etc.
si a doua zi am avut chef de toace si rochie neagra aproape fara spate cu un sal din ala fain etc etc si tota junimea din viata muzicala s-a repezit sa ma conduca in sala:))),
deci, cum e cu creieru ala????
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
descintec spune:
quote:no, nu-mi spui nimic nou despre mine :)
Originally posted by conchita
[b]
Patapievici mi se pare un urat cu spume si cred ca atractia femeilor catre urati-urati-grotesc-de-urati se bifeaza la perversiuni, fara suparare, asa zic uaminii de stiinta.
arinna spune:
"Patapievici mi se pare un urat cu spume "
Chiar asa???
........................
Knowledge is power!
Sabina spune:
quote:
Originally posted by descintec
poate ca rochia arata ca ai creier ? :)
_
Sapte dintr-o lovitura!
BINGO!!!!!!!!!!!!
da , o femeie care are creier stie sa se faca seducatoare,oricum ar arata, na, am zis-o:))))
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by conchita
Sabina, asta-i bre subektu cu Patapievici?daca ziceai din prima ca o gasesc pe Deoki aici
, nimeream si mai repede sa o linistesc ca "bucatica aia unica" la care viseaza barbatii, recte Calin Alin, e creierul. :-))
Patapievici mi se pare un urat cu spume si cred ca atractia femeilor catre urati-urati-grotesc-de-urati se bifeaza la perversiuni, fara suparare, asa zic uaminii de stiinta.
mi-am intrebat sotul daca Patapievici e urat. a zis ca nu, ca de ex. Basescu e urat; nu sunt atrasa de Basescu la modul la care se face referire aici, dar un grad de perversitate tot am.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

daca ziceai din prima ca o gasesc pe Deoki aici
, nimeream si mai repede sa o linistesc ca "bucatica aia unica" la care viseaza barbatii, recte Calin Alin, e creierul. :-))