De ce unele sunt mai altfel? Ce au in plus?

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns She spune:

ok..recunosc ca de citeva zile am vrut sa spun una alta la subiectul asta (ca la multe altele la care ma abtin)
Am o simpla intrebare:V-ati uitat in oglinda?va considerati frumoase sau urite?

Ce inseamna de fapt:"o femeie urita"??????????

Hm.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Poate inseamna fara farmec si feminitate, neingrijita, cu trasaturi care nu se armonizeaza...fara sharm...mai multe la un loc...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

quote:
Originally posted by arinna

Poate inseamna fara farmec si feminitate, neingrijita, cu trasaturi care nu se armonizeaza...fara sharm...mai multe la un loc...

........................

Knowledge is power!

Pt cine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karol spune:

quote:

Arinna, un raspuns pe gustul meu
She,, cum adica pt cine?Ce nu intelegi? Daca e neangrijita o vede toata lumea, nu o vede cineva anume.Poti sa fii urat cu spume si sa ai un sharm care sa dea gata orice persoana din lumea asta si la fel de bine poti sa fii regina frumusetii si sa treci neobservata.
Hm...pt cine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

She, pentru cel care o analizeaza si se pronunta ca-i urata sau frumoasa.Asta poate fi intr-adevar relativ,dar nu intotdeauna...sunt si situatii in care toti cei care vad o femeie pot spune ca e urata.

Sau...nu-i spune nimeni, niciodata ca e frumoasa....
La femei frumusetea vine si din interior...

De asemenea mai sunt canoane in functie de rasa, de epoca,de moda...Poate nu va exista niciodata o unanimintate dar daca mai multe persoane o considera urata, atunci probabil ca asa e.

Karol,si eu pe tine!

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by Fiquelle

Da, Descantec, iarasi ma vad nevoita sa-ti dau dreptate, prietena mea este intr-adevar frumoasa, desi are 32 de ani, este o blonda rapitoare, par lung, picioare si corp impecabile, fosta participanta la miss...arata de maxim 25...si nu intelege de ce tocmai ei i se intampla...

a... pai ia sa tragem un pic de aer in piept ...si eu am 32 dar nu m-as da pe una de 22, sau pe io la 22. punct.
la 32 esti tinara si matura, doua atuuri de care nu dispui decit in your thirties... nu as da timpul inapoi, l-as ingheta aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

quote:
Originally posted by liris

quote:
Originally posted by Fiquelle

Da, Descantec, iarasi ma vad nevoita sa-ti dau dreptate, prietena mea este intr-adevar frumoasa, desi are 32 de ani, este o blonda rapitoare, par lung, picioare si corp impecabile, fosta participanta la miss...arata de maxim 25...si nu intelege de ce tocmai ei i se intampla...

a... pai ia sa tragem un pic de aer in piept ...si eu am 32 dar nu m-as da pe una de 22, sau pe io la 22. punct.
la 32 esti tinara si matura, doua atuuri de care nu dispui decit in your thirties... nu as da timpul inapoi, l-as ingheta aici.

liris nici io, nici io ...plus ca de cand o am pe fii mea, chiar mi se pare ca sunt mai "buna"...dar depinde ce se intelege prin asta!!

adica eu cred ca orice femeie poate fi frumoasa sau atragatoare, dar multe nu-si pun aceste calitati in evidentza, atata tot!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by descintec
stiti ce e enervant la femeile frumoase? ca isi iau mult prea in serios frmusetea. care in fond, nu prea intereseaza pe nimeni. dar ele au un aer de regine neincoronate in felul in care se misca, in felul in care capteaza privirile. constienta asta a frumusetii ca un fapt definitoriu si definitiv e de-a dreptul ridicola. si nici macar nu e nevoie sa fie cu adevarat frumoase, fiindca se stie ca in general, per ansamblu, cei mai multi dintre noi ne vedem ca mai frumosi decit sintem. psihologii au demonstrat ca :)

apropo, la ce credeti ca e buna frumusetea? fizica, se intelege. cind ajuta? cind pica bine?

cred ca in pasajul de mai sus si in postul tau de la pagina 7 sta cheia.

frumusetea ptr unii barbati este totul (am cunoscut citiva care-si iubeau nevestele doar ptr "ca-s frumoase"), altii se multumesc cu putina frumusete, putina inteligenta, putina iubire adevarata si alte calitati, altii cu cariera, depinde de barbat. "spread-ul" este mare.

eu nu stiu ce e aia frumusete exact. dar sa ai niste trasaturi regulate, un corp cit de cit armonios nu strica. ceva adevar in ceea ce spunea Theodora este: barbatii cauta un "mate" ... sunt sau nu constienti de asta, o recunosc sau nu, e scris in gene. dar pina la un punct. suntem prea complecsi ca sa putem fi explicati atit de usor...

iar relativitatea frumusetii ... un exemplu mic si neinsemnat: barbate-miu crede ca Angelina Jolie are "fata de bestie", iar Sharon Stone "arata ca un barbat". desi toata lumea spune despre Naomi campbell ca-i frumoasa mi-e doar mi se pare o maimuta cu picioare lungi.
nu stiu sigur dar cred ca chinezii au alte concepte de frumusete.
sau este idealul de frumusete de astazi egal cu idealul de frumusete al grecilor in antichitate?

Pe de alta parte o personalitate puternica, o inteligenta desavirsita, o bunatate Dumnezeiasca te pot fascina profund... si o vor face pe vecie poate, ptr ca spre deosebire de frumusete, astea-s virtuti care traiesc cu tine (si exista barbati care apreciaza si astfel de virtuti). un exemplu: pentru ca am vazut-o pe Condolezza Rice cit e de inteligenta, calma, spirituala mie mi se pare ca e o frumusete si cred ca 3 trenuri intregi de naomi campbell sau hale berry nu ii ajung la glezna ...

bottom line cine crede ca doar ptr ca este "frumos" nimeni nu poate concura cu el se inseala amarnic. discutam aici in termeni relativi si totul devine relativ. intr-o relatie trebuie sa te bazezi pe ceva mai statornic decit frumusetea. un "ceva" care nu se clatina cu fiecare an care trece sau cu fiecare femeie cu doi ani mai tinara/doua cupe mai "mare" care apare la usa casei.

lena sa stii ca mie nu-mi e clara nici "notiunea" de "buna". e o intrebare constanta ptr barbate-miu care mai scapa despre x-uleasca ca e "buna" si eu sar ca un vultur ca "adica cum? buna?!".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

liris intr-adevar bine sintetizat...
"buna" aici cred ca intru in categoria gandirii masculine, adica ei de multe ori considera "buna" o femeie nu neaparat frumoasa, nu neaparat dupa tipar, cat mai ales, "sigura pe ea"...si asta dovedit stiintific ca emite nu-s ce hormoni...cam opusul hormonilor care se degaja cand ne este frica de caini si ei "simt"...explicatie pur "babeasca" dar sper ca se intelege ceva din ea
pe de alta parte femeile puternice nu au nevoie de frumusetea exterioara ca sa zic asa...la ele "frumusetea" asta emite din interior.
mai exista bineinteles si gustul propriu, sunt barbati morti dupa Eva Longoria (tipa aia din Desperate Housewives) si altii dupa Helena Bonham-Carter (sorry dar mie mi se pare a fi un gen de maimutica necontestand realele ei calitati artistice).
discutia e vasta si fara limite...asa cum bine spui, depinde aici clar si de cultura poporului respectiv...ai nostrii romani poate ar fi topiti dupa olandeze, inalte, blonde, ochi albastri, sanii mari...in schimb olandezii sunt morti dupa exotice, de la indoneziene, pana la estice, rusoaice sau sud-americane...deci no comment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viermisor spune:

Nu la fel este si pentru noi femeile?
Pentru sora mea cel mai urat, mai nesuferit, mai antipatic barbat din lume i se pare Ben Afflek. Iar mie sa-mi puna pe tava toti banii lui si de zece ori mai mult, as muri de sila sa stau langa Costi Ionita.
Asa ca sunt si eu de acord ca totul este chestie de gust cand e vorba de 'frumusete'.

viermisor

Mergi la inceput