anul trecut in august a fost ultima fiola. simptomele au revenit cam de 2-3 luni.
La cat timp dupa ultima fiola ti-a venit CM?
Ai facut ceva stimulari dupa ce ti-a venit CM?
Si eu am aceleasi dureri mari la ciclu Z1 si Z2. Nu lesin si iau intruna pastile , si ma doare spatele. Nu prea am baut ceai desi e bun.Si mie mi s-a spus ca unele femei au dureri mai mari decat altele, dar asta nu inseamna ca esti infertila sau ai alte probleme.Eu nu am avut nici o problema de a ramane insarcinata, chiar daca am pierdut , dar sigur nu e din aceasta cauza.
Intradevar ceaiul de coada soricelului este foarte bun pt. problemele ginecologice , neindulcit . Si e bun si daca face-ti bai cu el.Intr-un lighean mai mare ca sa incapeti cu fundul sau in vana (cada) dar apa mai putin de jumatate vana ,ca ceaiul pt. bai sa fie concentrat.Si apa cat de calda o suportati .
Tot pt. bai e buna si barba ursului sau i se mai spune si coada calului.Si tot pt. bai gineco. sau ceai de baut e bun si cimbrisorul.E o planta cu niste floricele mici si roz si miros f. frumos , le gasiti in general in zonele mai pietroase.
Parintii mei merg vara pe toate coclaurile dupa plante medicinale , le usca si au pana in anul urmator pt. ceaiuri de baut si pt. bai.Sunt mai bune decat cele gasite la plafar .Dar daca nu aveti alta solutie , sunt bune si acelea.
Sanatate maxima
Noi 2 singurei
irlandeza: mersi mult de raspuns!!! cred ca o sa incep si eu cu ceai de coada soricelului
bubuleana