sperma incolora

In acest moment, eu si prietenul meu suntem departe unul de celalalt, datorita faptului ca eu studiez intr-o alta tara. Insa, la intoarcerea mea acasa, avem planuri serioase. Din aceasta cauza, in ultimul timp, ne-am ridicat amindoi semne de intrebare cu privire la faptul ca sperma lui este incolora (si a fost intodeauna astfel), pe cind in general, are aspect laptos. Are o sperma clara si fara alte "impuritati". Intrebaea este ce cauzeaza aceasta lipsa de culoare si in ce fel ar putea afecta reproducerea, in cazul in care lipsa coloritului i-ar afectacalitatea. mentionez deasemenea ca nu exista alte probleme, ca si probleme de erectie, de mentinere a erectiei sau orice alte inconveniente de performanta sexuala. :)
Va multumesc.
Raspunsuri

megbeng spune:
raspunsul il afli foarte usor, trimitandu-l sa isi faca o spermograma! o sa afli si informatii despre si daca exista ceva probleme ..
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

anda141 spune:
E pusa la misto intrebarea??
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 ) Album Albert

Elise spune:
Poate e la misto.
Sau poate nu.
Ce n-am inteles eu este cum ai vazut-o tu la culoare in ultimul timp daca sinteti fiecare in alta tara.
Oricum, vezi ca s-a mai discutat subiectul asta:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29213
Elise

megbeng spune:
numai mie mi s-a parut o intrebare pe bune, pusa de o fata derutata?
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

michelle7 spune:
nu e la misto. iarasi suferim de mania persecutiei?si la barbatu-mio e uneori incolora, apoasa. sa nu-mi spuneti ca are probleme cu mititeii ca si mor.

miki-miki spune:
Fetelor cand sotul meu a facut spermograma ( unica analiza pana acum) m-am uitat si eu la borcanas si era f apoasa si incolora . Vreti sa stiti rezultatul? AZOOSPERMIE ! Dar la el nu e tot timpul asa. Cred ca a si faptul ca a avut numai o zi si 1/2 de abstinenta a fost cauza. Se poate ca la o abstinenta mai mare sa iasa ceva acolo.

michelle7 spune:
wow tu miki-miki acum m-ai speriat. de fapt e logic ca daca e doar o aparaie n-are cum sa fie la fel de sanatoasa ca aia care au "pasta de dinti"

miki-miki spune:
Michelle nici chiar pasta de dinti ! Tb sa aiba consistenta unui sampon ( putin mai diluat sa zic) si culoarea alb cenusie .