Endometru, ovulatie, monitorizari - 116

sa imi incerc si eu mana, nu?
lunii august 2005 este:
Catrinel 17-cap.49 >>> a nascut pe 23 martie o lunii septembrie 2005 sunt:
CamiM-cap.58
Virgi-cap.61
Shoricutza-cap.62lunii noiembrie 2006 sunt:
Iube 2001-cap.83
Alexia27-cap.83lunii decembrie 2005 este:
Martha78 - cap. 97lunii ianuarie 2006 sunt:
floricika - cap. 98
anangel_lexi-cap.98
ionica -cap.99
Princess-cap.103
Adriana mica -cap.103
mexxa-cap.103lunii februarie 2006 sunt:
MamiFlori -cap 104
Mirona - cap 109
lunii martie:
Danita - cap 116
Lista ramane deschisa! Poftiti va rog!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
Raspunsuri

megbeng spune:
in bucuresti se preconizeaza soare si caldura..Liano, pe cand incepem sa-ti facem galerie, ca fiind proaspat venita din concediu stii ca ne punem mari sperante de in tine!!!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

megbeng spune:
ce-as mai vrea sa fug cu tine la manici..am prinde-o si pe mirona din urma..mi s-a pus mie pata ca vreau sa fiu neaparat ammica de 2006, si luna asta e ultima sansa!!! TREBUIE sa fie bine!!!

Liana30 spune:
megbeng "pata" aia mi s'a pus si mie..asa ca da mana si hai...tot inainteeeee...
"Nimic nu-i imposibil!"

Madana spune:
Dragele mel raportez cu pe buze ca ma aflu intr-o superba Z1. Moisa mi-a spus ca intre Z2-Z4 sa ma duc sa fac niscaiva dozari hormonale, ceea ce inseamna ca abia luni Z4 voi ajunge sa fac acest lucru. Luna asta au venit
cu o zi mai devreme, dar avand in vedere ca trec printr-o perioada ff agitata nu ma mira acest lucru.
Oricum eu abia astept sa fac dozarile astea si apoi sa-mi spuna Moisica ce facem mai departe.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

asi spune:
Am trecut sa va salut pe toate si sa va urez un we superb!
Megbeng Catrinel17 nu mai e graviduta e mamica.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

megbeng spune:
asi, asa e mai bine? oricum , ai vazut ca am scris in dreptul ei ca a nascut o fetitza..daca ami aveti sugestii, sunt pe faza

motzunica spune:
Mishule, din pacate nu stiu sa-ti raspund...
Megbeng, la fel ca tine cunosc si experimentez in totalitate aceleasi stari
Melutzica, ai promis!
Liana, fac galerie de-acum!
Iepurila, oriunde ai fi!

megbeng spune:
motzunico, tu in ce zi esti?