Cluj rulz! - 42
Raspunsuri - Pagina 14
svety spune:
Hello! Chiar nimeni?
Ia luati niste chestii dragute de www.metacafe.com/watch/1299/funny_cats/eo" target="_blank">aici (pisicutze)
www.metacafe.com/watch/81866/funny_cats_2/" target="_blank">haios rau
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
svety spune:
www.metacafe.com/watch/23807/cats/" target="_blank">pisici. Sa-i dati un download ca merita se le vedeti. Eu nu ma omor dupa matze, dar astea-s dulci de da peste.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
mariana tache spune:
Alooooooooooooooooooooo!
Ce-ati patit fetelor??????
V-am gasit pe pg 3
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Sa va povestesc ceva, desi nu-s convinsa ca nu-mi povestesc mie.
Azi am fost in oras cu Florina si Elize si Stefan. Intr-un final am ajuns la MC. Stefan, de cum a vazut copiii a sarit la joaca. Si s-a urcat flacaul meu singur pe topogan, fara nici o retinere, si s-a dat fara frica. Erau f multi copii in zona; sa-l fiti vazut cum se inghesuia pe scari, cum se furisa printre ei si le "lua fata"; a fost total; cand l-am luat de acolo era mov la fata si leoarca in cap; am crezut ca va face un circ...dar am reusit sa plecam in liniste deplina. Elize a fost f cuminte. A stat numai la mami. Ne-am simtit super.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Ce horor e cand te dai singur in zona!
Fug la un dush (din ala cum face Roxana ). Poate va razganditi si veniti in povesti pana ma intorc.
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Roxiiiiiiiiiiii!
Sanatate Maxima!!!
roxanicea spune:
buna!
hai ca am venit aici sa scriu acteva randuri.
iti scrisesem pe un pm anterior ca stam in grigorescu(in contextul in care iti pove ca ne-am plimbat nitel prin imprejurimi, acum, seara).
bebe vom face...nu stim exact cand...ca mi s epare aiurea sa il programez, de genul: luna asta in fiecare seara avem activitate. trebuie s ane mai facem un rand de analize ca avem rh-uri diferite (dupa prima tura de analize) si eu am negativ, ceva lipsuri de mg....si altele in organism...si tot asa. in mare suntem ok, dare mai bine s arepateam serios analizele si sa vedem unde trebuie adaugat cate ceva la starea noastar de sanatate actuala.
sincera sa fiu imi place asa cum suntem acum fara pra multe griji pe umeri,.....dar gandindu-ne ca suntem aproape de a schimba prefixul...ar fi bine s afacem si noi un bebe. merci de intrebare!
te las si fug la somnic ca as vrea maine sa nu ne miscam poponetzele pe undeva si sa sa mai si pierd ceva ore pe net cautand modele de tzinute de seara ; incepe se zonul d enuntzi si trebuie sa fim prezentzi la asa evenimente.
va pupilesc pe toti!!!!!!!!!!!!!!!
seara placuta!
si duminica asemenea!
roxi foto
flavia maria spune:
Erika io sunt aia cu care ai fost la suc si la tzigara ...pupici si sper sa ne mai intalnim...
nu stiu ce se intampla... tot pe pagina 3 4 va gasesc...acum am "salvat" eu situatia!
mama lui bebita(29.05.2004) in sfarsit poze... http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviapopcj/album?.dir=/7d54
flavia maria spune:
am uitat sa va rog sa-l treceti si pe bebita al meu pe listuta..am vazut ca apar numai eu...pe el il cheama ANTONIO MIHAI si e nascut in 29.05.2004...
multam!
mama lui bebita(29.05.2004) in sfarsit poze... http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviapopcj/album?.dir=/7d54
mariana tache spune:
Flavia, tipa la care ma duc eu pt masaj este din Deva. Oare o stii? Edit o cheama. Daca nu apare bebita al tau pe lista la subiectul asta, sa nu te superi; poate Stanca nu e pe faza; asa ca sa ne mai zici odata la subiectul urmator, ok?
Fetelor, sa aveti o duminica linistita in continuare!
Ps. Oare pana cand o sa ma lasati sa ma zbat pe uscat?
Sanatate Maxima!!!