Miresele anului 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 4
favorite spune:
eu sunt proaspat venita pe acest forum asa ca nu prea stiu cum se procedeaza pe aici ...totusi mi-am luat inima in dinti si am scris ..
@krelia: super faina semnatura
felicitari voua care aveti norocul sa mergeti la expomariage... eu sincer incerc sa nu mai intru in panica este timp destul.
va pupicesc si pregatiri placute la toate!
Happiness_4_us spune:
Mercic mult, Krelia!
Sa aveti un weekend cat mai placut si sa ne auzim cu bine!
Nana Motoc
addinel spune:
quote:
Originally posted by favorite
eu sunt proaspat venita pe acest forum asa ca nu prea stiu cum se procedeaza pe aici ...totusi mi-am luat inima in dinti si am scris ..
@krelia: super faina semnatura
felicitari voua care aveti norocul sa mergeti la expomariage... eu sincer incerc sa nu mai intru in panica este timp destul.
va pupicesc si pregatiri placute la toate!
cand, unde e expomariage??? spuneti si la fata ca vrea si ea, va rog.
nunta mea
elara spune:
Alishaa, despre machiaj si preturi cam aceleasi pretzuri le-am auzit si eu (inclusiv vazute in brosurile de la targuri) cu o singura exceptie pana acum.
La salonul la care am fost eu marti si m-am tuns, vopsit, cofat , am aflat ca un machiaj de mireasa costa doar 200 mii lei vechi si un coafat ed mireasa doar 500 mii. Despre calitate..nu am ce sa spun ca nu m-am machiat la ei...dar am de gand sa incerc..ca nu e asa mult...(poate de Pasti) si la coafat iar nu stiu...ca ce mi-a facut mie a fost ceva normal nu coafura de ocazie...
Dar daca aflu mai multe va mai spun. Adresa nu stiu sa o spun..ca m-a dus o prietena si nu prea cunosc zona bine (stiu doar ca am mers pe jos de la Biserica Razoare vreo 20 de minute pe div stradutze ) Cand o sa am adresa exacta, daca suntetzi, interesate v-o dau.
Si acum, fetelor, eu va urez wk placut, ca plec si au acasica. Mia vb luni.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
elara spune:
aaaaaaaaaa, era sa uit:
Bun venit, favorite!
Adica, BUN VENIT TUTUROR NOILOR MIRESICI , ca parca ni s-au alturat mai multe in ultima vreme.
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Giova spune:
va multumesc fetelor.
promit pe luni ca pun poze cu el sa-l vedeti.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
elara spune:
Gio, nu se vede...
Zice asa : "The File You Are Looking For Is Inaccessible"
cred ca linkul nu e cel care trebuie...
Seneca
Happiness_4_us spune:
Hi hi, Elara, ne casatorim in aceeasi zi, pe 29 iulie!
O sa ma gandesc la tine sa iasa totul cum iti doresti!
Nana Motoc
krelia spune:
ce ma duare capu...ce ma duare capu......yes!...ce bine e!
iote tocmai ce ma intorsai de la biserica ..sper sa termine ontzanu lucrarili pana in august ca deh nu....nu ma vaz cu trenele mele printre moloz si borduri, delicata ca o floricik incercand sa-mi fac drum printre ele..si evident...chinuindu-ma sa-mi scot tocu' din piatra cubica...doamne fereste!!! (tac, ca cine stie ce idei dau )
revenind....taica popa si-a gasit intre timp alta agenda ......una portocalie (cre' k tine cu alianta ) si Doamne ajuta, Maica Domnului - suntem trecuti cu ora si data corecta - evident, uitai sa intreb de cor da'...acu'...e bine ca stiu...daca ajung cu fro 15 min inainte de 6, stau otzara...si apoi il "prind" inainte de slujba de la ora 6 ...aviz fetelor!!
favorite, multumesc frumos
Nana, pentru putin
addinel, fetele vorbeau de expomariage de la Cluj...
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
krelia spune:
quote:
Originally wrote by preda_vicky
Krelia, am inteles ca tu pui miresicile pe listuta, pot sa te rog frumos sa ma adaugi si pe mine la miresici de 2006? Ma numesc Vicky si ma voi casatori pe 23 iulie (restaurantul TOM, biserica Podeanu), Bucuresti.
Multumesc.
Vicky
Bine ai venit, vicky!
Te-am trecut pe listutza!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006