Miresele anului 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 30
elara spune:
quote:
Originally posted by Carmen_Marieta
[red]
Fetelor a facut cineva invitatiile la cei din pasaj de la Sf.Gheorghe?? cum lucreaza?
Eu imi fac la ei. Vb de BoD Design, nu? Eu am dat bun de tipar marti si de azi intr-o spatamana ne ducem sa le ridicam. Pana acum eu zic ca sunt profesionisti. In afara de cateva virgule (pe care era vina mea ca nu le pusesem de prima data in text, ca noi ne-am dus cu textul nostru) si un desen cu verighete (pe care ne-a venit ideea sa-l adaugam cand am fost la prima verificare) nu am avut nimic de modificat. Asa ca ne-a mai chemat iar la BT, martea asta si am fost multumita. Totusi cineva de langa mine chiar a gasit o greseala. Asa ca e posibil... Citeste cu mare atentie textul. Am auzit ca e indicat sa iei pe cineva cu tine, care nu cunoaste textul. Si cititi cu atentie....
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
elyanne spune:
quote:Eu urasc sampania .... pana am baut o sampanie buna-buna de tot... nu Angeli sau prostii de genu' asta... Nu ma intreba ce anume... ca nu mai stiu... eram la o petrecere organizata de sefii sotului de Craciun... cred ca as fi baut si o sticla intreaga ... dar nu era frumos sa ma imbat pe acolo. Cauta, intreaba, gusta o sampanie buna si daca e pe placul tau, cumpara si pt. nunta, macar pt. tine, daca nu-ti permiti sa iei sampanie de 50 - 60 ron, sau mai mult, pentru toata lumea...
Originally posted by Alynutza
roxi, unul din motivele pentru care nu beau alcool este pentru ca nu-mi place gustul. Singura chestie pe care am gustat-o (ca nu se poate numi baut ce fac eu) este Lacrima lui Ovidiu, si aia abia pun pe limba pentru ca imi place gustul care imi ramane in gura in final. Cred ca n-o sa ies deloc bine pe film/poze strambandu-ma de mama focului dupa ce beau din pahar. Si alte concesii legate de nunta n-am mai cerut, asa ca... n-are decat sa se pileasca el daca are chef.Miresica de 15 iulie
Freia spune:
am intrat sa spui si eu la fete Saliu.
si sper sa apuc in sera asta sa va citesc si eu putin si sa redeschid viitorul capitol.
sarumana fetelr care au intrebat de mine, promit sa mai dau un semn. ca sa vedeti in ce hal de viatza sunt acu sunt in masin ain drum spre casa si am zis ca e o ocazie super sa intru sa vad ce mai faceti :D.
pup iu all,
Zgubi
Freia si Alexa
Intram in legalitate
ooana spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by SunSmile
Si pe tine draga mea cumatra te iubesc....pt ca esti TU si pt ca esti speciala!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Si eu iubesc cei doi biscuitei ai mei - Sun si plici si vecina gospodina si pe ma-sa zdruli a lu' Marco si pe ardeleanca mea cu ursuletz si pe cuscra tzacanita si pe prichindelu' cu gratar si pe toate care va stiti apreciate ...nah! .....
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Daca tot suntem la capitolul "Declaratie de dragoste" sa va declar si eu urmatoarele :
- in primul rand va iubesc pe toate pentru ca daca am o problema...pe voi va intreb...daca vreau o idee sau o parere tot la voi vin...si pentru asta va iubesc!
- pe mama unui "tip misto" care o sa rupa inimile la fete normal ca o iubesc si o pup de 100 de ori!!!!
- pe colega mea de nunta...la care imi pare rau ca nu o sa pot ajuge sa o vad mireasa...Raluca tunsulica, normal ca o iubesc!
- si ultima dar nu cea din urma ...duamna cu ursuletul...multi pupici cu multa dragoste!!!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
ooana spune:
quote:
Originally posted by ciciep
'neata fetelor!
Noutati nu mai am, dar am in skimb o intrebare, in special pt "coelga de suferinta" de pa 1 iulie, ooana, sau oricine stie:deci, acele 5 zile pe care angajatorul este obligat sa le dea pt nunta, se pot lua si DUPA ce a fost incheiata cununia civila? Si daca da, CAT timp dupa ce a fost incheiata? Daca am fost confuza si n-ati inteles nimik, spuneti-mi please...
Miresica de 1 al lui Cuptor
...uite aici Contractul colectiv la nivel nationalhttp://www.dsclex.ro/contracte/ccm_2005.htm poti gasi exact ce te intereseaza!
Art. 61. - (1) Salariatii au dreptul la zile libere platite pentru evenimente deosebite in familie sau pentru alte situatii, dupa cum urmeaza:
a) casatoria salariatului - 5 zile;
b) casatoria unui copil - 2 zile;
c) nasterea unui copil - 5 zile + 10 zile daca a urmat un curs de puericultura;
d) decesul sotului, copilului, parintilor, socrilor - 3 zile;
e) decesul bunicilor, fratilor, surorilor - 1 zi;
f) donatorii de sange - conform legii;
g) la schimbarea locului de munca in cadrul aceleiasi unitati, cu mutarea domiciliului in alta localitate - 5 zile.
Daca mai ai vreo intrebare oricand cu cea mai multa placere te ajut!
editez mesajul ca am uitat exact ce era mai important, cele 5 zile se dau o singura data si se dau asa incat starea civila sa cada in acele zile....sau daca starea civila e sambata sau duminica poti lua cele 5 zile inainte sau dupa dar neaparat atunci...nu dupa o luna! Daca nu am fost foarte exacta reformulez in cazul in care nu ati inteles ok?!
In legatura cu cele 15 zile intr-adevar e obligatoriu ca intr-un an un calup de 15 zile de concediu de odihna neintrerupte...acum depinde de diecare unde lucreaza si ce sef are!
Pupici la fete....
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
SunSmile spune:
1-0............
baietiiiiiiiiiiii va iuuuubeeeesc!
PUTETI! STIU EU!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Freia spune:
continuati aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72402
Freia si Alexa
Intram in legalitate