Aspirante optimiste - 191

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Buna dragele mele,eu la munca azi si maine cred din pacate.Asta este,chiar daca merita sau nuuuu te supui sefului ca doar esti sub papucul lui.Dimineata au aparut si rushii deci nimic luna asta.ici ca ma intorc la treaba

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

mexxa pe burtici
danita Felicitariiiiiiiiii

Tmihaela,marinar capu sus...mergem inainteeeee..
Pamella totul e posibil..asa ca nu ierta nimic presteaza la greu...hai ca io iti pastrez castraveciorii

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Liana,pastreaza-i!!!!promit ca luna asta ti-i fur pe toti!!!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Liana, pai inainte. Doar nu ma descurajeaza pe mine niste nenorociti de rushi care-mi pun nervii la incercare.

marinar
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Danita, felicitari si sarcina usoara!!
Megbeng, spor la prestat si tie, iti tin pumnii.
PamElla, Tabitha

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

DANITA!!!!! esti pe lista de la endometru,de gravidoase... si ce frumos ne incurajezi de acolo!! felicitaaaaaaaaaaaaaaaari!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

gagici,
"jandarmu'" mi-a interzis la PC si m-a amenintat cu parola pe sys:( asa ca nu ma bat cu el;)
spun pe scurt si revin cu multe amanunte cand sunt available la pc : facut stimulare cu menogon, la denisa protopopescu , de 2 saptamani sunt mai mult in pat, ieri la exact 15 zile beta-hcg = 400 .
Iau utrogestan 9capsule/zi, dostinex 1/3 zile, ma mai asteapta o lista luuuuunga de medi care inca nu le-am luat, maine trebuie sa purced sa le cumpar. e prima inseminare care tre sa aiba loc la Medsana dar din motive independente a avut loc la Centrul Medical International- tariful la fel ca la Medsana nu va inchipuiti ca e mai ieftin;) .

sper sa fie bine, sa vad la eco .... si revin si cu tratamentele ce le-am facut in paralel .... ca eu cred ca si alea au contat .

va pup si promit sa merg cu piciorul taras ptr fiecare dintre voi .
danita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

megbeng, danita este si pe listuta de de la aspirante!

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Danita,bravo mamico!Sarcina usoara si bb sanatos sa-ti dea Domnul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

danita: FELICITARI!!! ce bine e cand apar si vesti bune!!! bravo, danita! sa fiti sanatosi si tu si bebe si foarteeee fericiti!!!

bubuleana

Mergi la inceput