Aspirante optimiste - 191

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

asi, !!!
sunt si eu langa tine, cu incurajarile!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Salutari,salutari!Sunt nouta pe aici,dar urmaresc de vreo 2 ani forumul.Sunt aspiranta de 5 ani...cu O rezultat(trompe 1 total infundata si 1 cica permeabila).Acum sunt ziua a-10-a dupa Clostylbeghyt zilele 3,4,5,6,7 si Puregon de 100 in zilele 5,7,9.Azi la eco 1 folicul de vreo 11 mm .Ar urma sa fac Pregnyl.Cand se face ?Stie cineva? Doctorita mea e plecata peste mari si tari chiar acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

asi,iti doersc si eu din suflet multa multa bafta pe maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Buna dragelor !
As dorii si eu un sfat- mi-am facut analizele hormonale,si am constatat ca am prolactina marita ( dubla fata de normal ).Dr. ginecolog mi-a dat bromcriptin 2/zii/30 zile .Mergand cu analizele la dr. de fam. acesta mi-a dat trimitere la Parhon si mi-a spus sa nu iau medicamentul asta.
Nu stiu ce sa fac, sa consult un alt dr. ginecolog sau un endocrinolog.
Cunoasteti un endocrinolog bun ?

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

asi multa bafta si suntem altauri de tine

Eu maine merg sa repet analizele pentru hepatita B.Dupa ce un medic mi-a spus ca am trecut cu bine prin boala si ca nu am nimic, alt medic i-a spus sotului meu ca ne lipsesc 2 analize care sa confirme ca nu mai avem nimic.Vream sa ne apucam mai repede de bebe!!!!Pana sa ne propunem sa facem un bebe am fost sanatoasa tun.Acum ba am mycolpasma, ba varicela, ba hepatita etc.Cand o sa termin cu toate bolile astea?

Mcrissa

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;53;80/st/20060330/e/My+Birthday/dt/8/k/7661/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

megbeng: pe tine te astept luna asta cu 2
HAI MEGBENG!!! FAC SI GALERIE:

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

megbeng cat de frumos ar fii sa vina doi

Mcrissa

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;53;80/st/20060330/e/My+Birthday/dt/8/k/7661/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

chiar asa megbeng de ce nu ???????

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

tzuca io zic ca pregnylul se face atunci cand foliculii ajung mai maricei adica pe la 20 sau chiar mai mult..
tu esti in z10..si foliculul e de 11
dupa calculele mele in ziua 14 ar trebui sa ai foliculi numai buni..si atunci trebe facut pregnilul...apoi la 36 de ore de la pregnyl se sparg foliculiii si atunci trebe sa prestezi...
posibil sa creasca mult mai repede mai ales ca ai luat ce ai luat..asa ca urmareste la echo si vezi cum se prezinta foliculii..
multa bafta..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary14 spune:

Asi,ma gandesc la tine si "iti tin pumnii"!
Te
-ici pentru toata lumea!

Mary

Mergi la inceput