oligospermie(22)- putini, da' ne(buni)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

miki da unde i'au depistat acest stafilococ?
ca io vazuii ca srie si de plamani ,,gat,,,mai multe

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

In cultura secretie uretra.

Mergi la inceput

Auzi Liano, dc ma gandesc eu bine cred ca barbatu-meu are de mult stafilococul asta pt ca acum cativa ani ragusea f des, mai ales dc statea intr-un loc cu mult fum de tigara. Dimineata ca sa-si revina isi freca un galbenus cu zahar si ii mai trecea.
Tu mai stai ? Dc vrem sa fim frumoase maine tb sa facem nani.

Mergi la inceput

miki..nu merge deloc..gasiii o gramada..da nu ma lasa sa intru in ele...
sper ca te vor lamurii fetele maine...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Liana merci !
Lasa ca si maine e o zi. Poate stiu fetele (care sforaie de mult ceva)
Acum te pt ca ma duc sa fac nani .

Mergi la inceput

somn usor ca fug si io...langa grasu care deja sforaie

aaaaaaaaaaa sa nu uiti da ceasu cu o ora inainte,,,ca in noaptea asta se da...
noapte buna!!!!
pe maine!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Miki,Liana:multumesc mult pt.urari.Si tie,Liana sa-ti traiasca socrella.Eu acum sunt intr-o pauza de spalat vase(care sunt mormane).Am sarbatorit ieri(fiind sambata,am zis ca e mai lejer,ca nu te duci a doua zi la serviciu chiauna)si am muncit toata ziua la preparat,apoi servit..ultimii musafiri au plecat la 12 noaptea.De aceea nu am mai intrat ieri pe DC.Acum e venita soacra-mea la noi(ea sta la tara) si il astept din minut in minut si pe socru-meu(care sta tot la tara- sunt divortati de cand avea sotul 9 ani) asa ca iar nu o sa mai pot intra pe forum(tre'sa fiu gazda buna,nu?), dar imi iau eu revansa dupa!!!Pana atunci va invit pe toate sa serviti si !!!!Va pup!Ma duc sa mai spal vase!!!

nusy

Mergi la inceput

nusy

Mergi la inceput

Nusy nu fi timida, iesi dupa canapea !
La multi ani inca odata sotiorului tau si multumesc pt tort , a fost f bun. Sper sa nu se supere Liana ca nu am vrut sa mananc de la ea azi-noapte.
miki

Mergi la inceput

Miki, ma bucur ca ti-a placut tortul.Liana nu are de ce sa se supere pt.ca nu e bine sa mananci noaptea(se digera greu).Au plecat si soacra-mea si soacra-meu,sotul ma intreaba daca nu vreau sa iesim la plimbare(la noi e f.frumos,soare,cald),dar i-am zis ca nu am chef pt.ca sunt obosita(dupa petrecerea de ieri).Asa ca am sa bantui pe aici pana deseara.

Ma invata si pe mine cineva sa pun poze?Am incercat la Album foto,dar imi cere poze format jpeg si ale mele sunt jpg (si nu stiu sa le transform).Am facut in Yahoo album dar nu stiu sa-l transfer aici...

nusy

Mergi la inceput