oligospermie(22)- putini, da' ne(buni)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Sa va zic de sotul meu:

-a lucrat 6 ani in mediu electromagnetic
-a fumat mult, cam 1 pachet pe zi de la 18 ani pana la 26 de ani, cand s-a lasat de tot
- a baut alcool in cantitati normale
- bea multa cafea
- este f. stresat
- a jucat fotbal in tinerete si anumite lovituri in zona respectiva as fi putut sa dauneze
- nu se culca tarziu
- nu face bai de foarte mult timp, numai dusuri, si alea nu fierbinti
- sta destul de mult pe scaun la birou sau conduce masina
- poarta blugi destul de mult timp
- bea multa cafea
- vorbeste in limite normale la mobil
- alimentatie relativ echilibrata

Cam asta e.

Nusy: multumim de informatiile de la finele cap. trecut

Ca sa facem o lista: cine sunt azoospermiste? Din cate retin: miki, Elise, nusy si eu. Corect? Mai este cineva si am omis?

Daca vreti un subiect fix pe chestia asta, pe azoospermie, il pot readuce in atentie pe cel pe care l-am creat anul trecut parca, daca n-o fi trecut la arhiva.

Liana: bine ai venit in sanul nostru, dar ne bucuram ca problemele tale nu sunt asa de grave

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mamaaa.... Liano si Elise pana la ce ora ati stat ! Si eu am stat pana la ora 2 la calculator ( sforaiam cu laptopul in brate).
Tabitha tu nu mai zici nimic? Ai vb cu sotul tau ?

Miki

Mergi la inceput

Miki: am zis mai sus Sau iar face nazuri net-ul ???

Nu am vorbit cu sotul meu, ca nu am avut atmosfera necesara. Poate reusesc sa discut in week-end. Lucrurile astea sunt gingase si trebuie abordate intr-un fel mai special.

Mergi la inceput

Tabitha Cred ca face nazuri netul !
Se pare ca ne asemanam putin cu caracteristicile sotilor. Si al meu a fost sportiv dar nu cred ca a luat lovituri acolo.
Astept sa-mi spui dc ai reusit sa-l convingi pe sotior. Iti tin pumnii stransi .
Liano stiu ca al tau este oligo... dar ne spui si noua caracteristicile? Sa facem o comparatie.
Elisete si pe tine surioara.
Nusy

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepsica spune:

daca tot faceti o lista.. puneti-ma si pe mine :( si sotul meu are azoo si nu se incadreaza in schema voastra: se culca devreme, face dusuri, uneori doar cada. nu bea si nu fumeaza, maninca regulat si echilibrat, poarta boxeri, nua lucrat in mediu toxic, vorbeste putin la telefonul mobil, nu conduce mai mutl de citeva ore pe zi, sta la birou,d ar are si mucna de stat in picioare - cind preda...paoet singura chestie ar fi ca sta destuld emutl la pc, oricum nusta mai mult ca mine :)....si culmea, acum 10 ani era fertil- ca altfel nu ramineam eu gravida!!! toate analizele au iesit ok, nu are nimic fizic, a fost si la Soare pe cind traia.. si nu stiu ce sa mai zic e ceva paranormal, nici un dr nu ste de unde aceasta azoo...prin urmare ne-am resemnat!

Mergi la inceput

te-am pus pe lista, pepsica, dar vrem sa faceti si o minune, ca sa aratati ca se poate. Eu sunt decisa sa continui cu IAD, daca nu adoptie si poate intre timp, daca reusesc financiar, un nou ICSI.

Mergi la inceput

Fetelor eu am plecat la subiectul azoospermie dar vreau sa ma intorc cat mai curand.
Tabitha Multumesc ca ai redeschis subiectul.
Nusy ai un PM de la mine.

miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

meyyyy sa nu plecati toate sa ma lasati aci singura..ca

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Tabitha:nu stiu daca eu ma incadrez ,totusi, la azoospermiste pt.ca am mai spus ca nu cred in rezultatul primei analize facuta la lab. de la mine din oras(cel cu numaratoarea aia exacta de la urmatoarea spermograma:28 gigei/ml).Mai degraba cred ca am fost de la bun inceput o oligospermista , dar f.f.f. "severa"(cu 100.000 gigei/ml numarati de dr.Soare).
Miki:ti-am trimis si eu PM.Nu am facut nici o spermograma la Medsana pt. ca ,din cauza serviciului, nu pot sa stau in Bucuresti ca sa fiu dimineata la spital.Plus ca distanta de la noi din oras pana in Buc.este mare si nu pot face drumuri asa dese.Noi venim la Dr.Soare numai sambata in jur de ora 11 si nu avem timp sa umblam pe la alte cabinete.Cel putin atat timp cat sunt multumita de acest doctor.
Sotul meu nu s-a schimbat,asa a fost mereu cum ti-am descris.Noi credem ca are oligo de la oreion(era cam mare cand l-a facut,avea cam 9 ani si nu prea crede ca a stat in pat pe perioada bolii.)
Liana:tu ce mai spui, sotul tau cum sta cu ,Ia vreun tratament?

nusy

Mergi la inceput

Nusy la Medsana spermograma se face de la ora 14:30 la 15:30. Si ti-am mai scris un PM

Mergi la inceput