Sani durerosi inaintea menstruatiei
Raspunsuri - Pagina 2
Vanina spune:
Si eu am avut aceasta problema si sa va spun ce-am descoperit ca-mi face mie bine.Si va spun ca am incercat ff multe tratamente pana l-am descoperit pe acesta.
Extract de muguri de zmeur(Plafar)
Tinctura de cretisoara(Plafar)
Iar extern Diclofenac gel si Mastoprofen(Farmacie).Sunt fff importante aceste unguente si dau rezultate ff rapide.
speranta spune:
si eu am probleme cu sinii,la stingul chiar am un nodul care ma durea in anumite perioade ale ciclulului, am inceput un tratament cu Mastodynon(am consumat un flacon de 50 ml. dar l-am intrerupt nici nu se gasea si era destul de scump) si ma ungeam cu Mastoprofen dar nu am vazut o imbunatatire asa ca am baut ceaiuri de urzica, coada soricelului si galbene. De curind eu iau extract de mladite de zmeur facut de Plantextrakt Cluj(o sa vedeti pe cutie la cate afectiuni este indicat pentru diverse afectiuni hormonale) este ieftin si-si face efectul destul de repede.Tratamentul se face 3 luni cel putin. V-am pupat si va astept cu solutii practice pentru rezolvarea problemelor noastre.
bia spune:
Mirelam,eu am colesterolul 257,6;desi nu mananc gras,nici nu-mi place mancarea grasa,evit prajelile,mancam foarte rar ceva prajit,carne de porc,doar la Craciun,am de ceva timp valaorea ridicata a colesterolului;nu iau anticonceptionale,deci nu stiu care e cauza.Nu am tinut un regim special pentru asta,dar fiind avertizata,am incercat sa fac ce mi-a spus medicul.Luna trecuta am repetat analizele si desi a mai scazut un pic,medicul a considerat ca este ridicat pentru varsta mea si mi-a indicat un tratament cu LIPANTYL 200 M,timp de 3 luni si bineinteles regim.Am inceput sa beau si ceai verde,care am citit ca are indicatii in colesterol marit.Tie ,spuneai ca nu ti-a dat nici tratament,nici regim.Aceeasi situatie tratata diferit de medici,cum o fi oare bine?
mirelam spune:
Am o intrebare pentru cele care spuneti de ceai de plante (coada soricelului, salvie, galbenele, etc).
Se face ceai din toate odata sau se bea separat din fiecare planta?
(5 anisori)
piatra lunii spune:
Poti sa le combini,n-are ce sa strice. Eu beau cand simplu,cand combinat,de ex coada-soricelului cu salvie, sau cu cretisoara, sau cu urzica, ba uneori pun si inca vreo una, doua plante in plus.