Fetele, va rog parerea D-ra despe acest doctor si de credeti la Medlife costa 2000 si putin si la Centrul Medical Unirea 3500?
SAlutare!
Din cate am aflat eu dr. Cheles e o buna profesionista, chiar daca mai are si micile ei ciudatenii (e cam tafnoasa).
Face ecografii si la Spitalul "Sfintii Constantin si Elena" la centrul materno-fetal. Aici au preturi ceva mai mici, dar e cam dificil cu programarea. Totusi merita sa incerci. Numarul de tel este : 324.33.12 interior 264 sau 263.
Bafta!
Buna,
Despre d-na doctor nu stiu sa iti spun nimic.
Eu am facut eco morfologica 4D tot la MEDLIFE, la d-na dr. Chitescu Rodica si NU AM FOST MULTUMITA.
Pentru detalii citeste subiectul "Eco morfologica la Medlife :("
Nu vreau sa te descurajez, vreau doar sa stii ce am patit eu si celelalte fete care au raspuns la acel subiect.
Multa sanatate tie si lui bebe.
Dana
31+
Buna,
Probabil la Medlife , ecograful nu e 4D. E intr-adevar putin 2 mil pt 4D. Insa iti recomand cu caldura ecograful de la CM Unirea, sediul din Clucerului 55, eu am facut eco acolo si este 4D. Sau poti incerca la Medsana, sediul din Primaverii, la fel, ecograf 4D si un foarte bun ecografist , dr.Herghelegiu, insa e destul de greu sa te programezi la d-lui, cam cu o luna inainte...De dna Cheles nu am auzit nimic, insa iti mai pot recomanda ca ecografist la CM Unirii pe dr. Iosup sau dna dr. Adela Dinu.
Bafta!
Mari 38 sapt
sal
Mit, daca tot te-ai hotarat sa faci echo 4D, parerea mea este sa-ti faci programare la Sanador, dar numai la dr.Herghelegiu.
Costa 3 000 000 lei, inregistreaza tot, iti iei tu o caseta mare sau o cumperi de acolo daca nu ai timp.
Nu stiu cate saptamani ai, dar eu am facut la 29, noroc ca am avut lichi suficient pentru ca bb era mare si era destul de greu sa se vada.
Dar, Herghelegiu este un profesionist.
uitata-te la albumul meu si spune-mi ce parere ai. Nu ca ma laud dar pozele se vad de minune!
bb si tania
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png