Bebelusi martie-aprilie 2005 ((88)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

[hi]

Ana dragii de voi! Va dorim insanatosire rapida,sa depasiti rapid perioada scarpinatoareasca ,iar micuta,daca primeste varicela,sa faca o forma cat mai usoara.
rp incantatoare Mara cea vesela. Da, i se potriveste "aluna" !!!
adsena sa stii ca m-am uitat la absolut toate pozele. Frumoasa nora o sa am,ce mai! Are gusturi fii-miu!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

anca micaela ma bucur ca am mai vazut-o pe Ema. A crescut si e tare,tare scumpa. Ce cumintica a stat ea la ruperea turtei.

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

hop mai vin si eu cate un pic.... desi sunt in urma cu cetitul...

Andira cum sa fii of topic...

Ionela eu l-am trecut pe Dorma rosu pe Alex, de placut ii place dar bea doar cam 170 - 180 ml de lapte la o tura, nu mai vrea mai mult... dar nu cred ca are legatura cu laptele..

Ana71 insanatosire grabnica si sper sa nu ia si micuta.

Adseana multa sanatate si voua.

noi umblam toata ziua... de luni de cand a venit vremea frumoasa... am stat o gramada pe afara.. prin casa umblam sau mai bine zis de-a dreptul alergam... tragem de tot de prindem... in toata casa e o debandada... toata incaltamintea o ia si o duce prin casa.. hartii, ziare...

acum doarme... dar nu cred ca pentru mult timp... noaptea la fel ne chinuim...
banuiesc ca pentru programul de noapte eu sunt de vina... ca el nu a invatat sa adoarma singur.. ca el adoarme mangaiat sau leganat cu patutul... si cand se trezeste noaptea ..nu stie sa adorma la loc... dar totusi se trezeste cam des...

hai acum ca m-am plans... o sa incerc sa revin mai tarziu...

multi

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Brien azi noapte s-a foit asa de tare....de noi nu am reusit sa dormim. N-a plans,n-a marait,doar s-a invartit ca un titirez. Dimineata am sesizat ca e subfebril(37,3). I-am dat nurofen(pentru ca nu mai am in casa paracetamol) si vad ca i-a scazut. Oare sa fie de la dinti? Ultimul i-a iesit acum vreo 2-3 luni.

Ah! Sa va mai zic ceva. Brien toata ziua face ca masina. Trage de ghidonul tricicleteisi tot "brrrrrrrrrrrrrmmmmmmmmmmm" ! Aseara misca acumulatoarele mobilelor si tot asa facea. Am impresia ca la el totu-i o masina acum.
Zilele trecute,cald fiind, am mers la lacul de langa noi. Prin apropiere trece trenul. De cand l-a vazut(si auzit)...toata ziua a tinut-o intr-un uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Chiar si acum,dupa cateva zile daca-l intreb cum face trenul ,imediat uuuuuuuuuuuu-uie!
Cel mai scump din lume nu e cu condusul automobilelor,care ma exaspereaza , ci ca-si canta si danseaza. Zbenga stie ce melodie interpreteaza,cert e ca are intonatii si danseaza...de se descentreaza tot .

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

ui Daria, pe langa faptul ca-i frumos foc e si super-destept...mai rar asa combinatie...sa-i dea Dumnezeu sanatate...vad ca la distractii sunteti in top
O sa invete el acusica si treaba cu olita ca sa-i dea peste nas bunicai

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

LA MULTI ANI, IOANA ALEXANDRA, ANDREI BOGDAN SI LUCA JOSZEPH!!

Rrox, sa-ti traiasca fetita cea frumoasa si sa te bucuri de cele doua copile ale tale care iti fac viata mai frumoasa.

La multe lunisoare, Cezarica
Andira, bine ai revenit, imi pare bine ca e totul in regula cu tine si bebe, cat se poate. Sunt convinsa ca o sa fie bine si o sa nasti exact cand trebuie. Daca ai timp, poate ne arati cateva poze cu Irinuca cea creata?

Poze inca nu pot sa pun deoarece nu am cablul necesar ca sa le descarc pe calculator. Am imprumutat camera digitala a unui prieten, care ne-a adus-o fara cablu si ne-a promis ca ni-l aduce a doua zi. De atunci a trecut o saptamana si il tot bat la cap, dar fara rezultat pana acum.

Rares n-a facut febra de la vaccin dar i s-a umflat zona din jurul intepaturii, pentru ca s-a miscat cand i-a facut injectia. Nu am putut sa-l tin nemiscat si ne-a sis asistenta ca asta o sa se intample. Cred ca-l doare, pentru ca plange cand ii pun compresa pe umflatura. Mi-este mila de el.

Si noi vrem sa ii luam tricicleta, insa ne-a spus o vanzatoare ca nu sunt rezistente, se rupe foarte repede manerul. Fetele care au luat deja, puteti sa-mi spuneti daca sunt solide si ce marca ati luat?

Am vazut poze cu Ema si Alexandra, doua fetite foarte frumoase.

Poze Rares

Varsta Rares

Mergi la inceput

oanamaria multumim!
andira io am cautat in fct de autor.am gasit cartea ceruta si a rezervat sa mi-o tina la biblioteca. Cred ca poti sa-ti rezervi,sa nu o ia altcineva,apoi sa mergi si s-o ridici(pp ca trebuie sa ai permis de biblio)

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Daria eu am glumit putin cu mesajul precedent, sper ca nu m-ai inteles gresit. lui Brien olimpicul.
Cum ma intereseaza niste carti din tara, posibilitatea de a le rasfoi pe net e ideala asa ca am tras un ochi pe link-ul de la tine. Am incercat cu o carte si iata mesaujl final pe care l-am primit Pentru a putea utiliza de toate posibilitatile pe care dumneavostra le aveti ca si utilizator al biblioteci, va rugam sa va prezentati la "Biroul de Inscriere Cititori" si sa cereti activarea contului dumneavoastra web. Acest lucru se poate face numai de catre titularul permisului de biblioteca. Va multumim anticipat! Suna cam ceausist prezentarea la biroul...Am incercat si cautare dupa editura, mi-a dat locatia cartii in Buc si apoi m-a bagat in balarii

Fetelor, poate va intrebati ce-i cu mine pe ziua de azi de scriu atatea mesaje? Ma trag cainii la munca. Asta noapte am adormit la 4:30. Pana atunci Rares s-a trezit pe la 11:30, la 1 la 2:30 la 4. Nu am putut sa dorm intre reprize si acum sunt fresh-presh la serviciu.

Rox, ziceai ca Mariuca a inceput sa adoarma singura pe la 5 ani??? Ai aflat ce o nemultumea? De ce nu dormea? Eu ma gandeam ca odata ce incep sa vorbeasca si poti colabora cu ei, sa-ti spuna ce-i nemultumeste atunci va fi mai usor sa rezolvam problema somnului. De ex. 3 ani mi s-ar pare o varsta rezonabila la care sa poata explica ce-i trece prin capusor...asa e? sau eu aberez complet? Sau e pur si simplu "genetics"?

Mamacita, voi cum mai dormiti? Ca de Nino am aflat.

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput

Daria

poz(n)ici
varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Daria - lui Brien, ai toate motivele sa fii mandra de el!!

Da' ai descoperit cumva si adresa bibliotecii? ca eu n-am gasit-o, si m-am invartit pe acolo de mi-au sarit ochii!
Cred ca mi se atrofiaza neuronii....

Mergi la inceput