Bebelusi martie-aprilie 2005 ((88)
Raspunsuri - Pagina 14
adseana spune:
La multi anisori samuraiului Alex!
Ana cum e Victor?Sper ca sunteti Ok!
Zuzu cum e Bubu?Ati mai avut ceva probleme de atunci?
Noi acum suntem mai bine.Alexandra a dormit foarte bine azi noapte.Dimineata a papat (cu linguritza, ca altfel nu vrea)200 de lapte Humana, iar mai inainte a papat iar un pic de supica de morcovi.Sper sa fim OK azi.
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png
ligia13 spune:
Intru si eu sa urez sanatate la toti bebei si la mamici si la tatici. Noi suntem bine azi, vrem sa mergem la bunica,dar desi e soare afara, e cam frig. Asha ca plecam doar pe la pranz.
O simbata placuta va doresc si pofta buna la paste!
adseana
. Sanatate!
Ana71, sanatate. Sper din tot sufletul ca sunteti bine!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
coco spune:
Cu multa intarziere, urez si eu 'La multi ani!' tutoror minunilor sarbatorite in ultimele 2 saptamani, sa aiba parte de viata super-fericita! In mod special, si sper sa nu se supere nimeni, vreau sa ii pupam pe Ioana,Eva, Mara, Bubu, Rares-Mihai, pamatufii lui Ako .
Tot timpul asta am fost super-ocupata si nu am avut timp sa urmaresc ce se mai intampla pe aici, spre rusinea mea.
Multa sanatate copilasilor bolnaviori ca am vazut ca-s cam multi, asa cum zivcea si Mamacita. Tocmai acum cand se face frumos afara?!
Vladutz e bine (acum doarme). Ieri l-am vaccinat. Azi-noapte a facut febra- reactie la vaccin, sa vedem cum e azi.
Si Daria- si el danseaza de mori de ras. Cum aude muzica danseaza. Mie mi-e tare drag, e destul sa-l intreb ' Cum danseaza fetele?' -si batzaie din funduletz. Imi e cu atat mai drag cu cat taica-sau e antitalent la dans. Poate voi avea si eu un partener, nu?!![]()
Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri
Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png
gegea spune:
La multe lunisoare, Alexut!
Aseara nu am mai reusit sa intru si in singurul mesajul pe care l-am trimis am uitat
sa va zic ceva important: Daria a reinceput sa faca serii de 5-6 pasi, singurica si cu o viteza...
E tot mai captivata de mers, dar inca se teme.
Ellinia si Carmenduta, stiu ca voi ati intrebat de tricicleta. Noi am cumparat una no name, dar durabila si frumusica. Am umblat mai multe zile, am mai vazut si altele cu cap de delfin si elefant, cu umbreluta de soare etc, dar asta ni s-a parut mai buna calitativ (chiar daca firma nu e una cunoscuta) si fiind ultima zi (pana la aniversare) cand mai puteam iesi cu sotul, nu am mai stat pe ganduri si am cumparat-o. Ideea e ca inca nu-i ajung piciorusele la pedale, dar se poate s-o plimbam noi pana se invata singurica. M-am uitat si pe internet la oferte si am vazut preturi nejustificate (parerea mea). Noi am dat 1.700.000.
Mamacita, multumim pentru incurajari! 
Ana, te asteptam cu vesti bune. Sanatate multa copilasilor!
multi pentru toata lumea!
DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Varsta iubirii noastre mici
Geani si Daria (03.04.05)
adseana spune:
Am si eu o nelamurire:sunt eu dusa de tot sau nu stiu sa ma exprim, sa le explic dr.ce are Alexandra? Am primit tratament pentru ea furazolidon, care eu stiu ca e pentru diaree, dar ea nu are diaree...a avut mai multe scaune marti si miercuri, dar apoi nu.Ne-am dus la spital, la urgenta pentru ca a vomitat iar, a nu stiu cata oara saptamana aceasta..azi a avut scaun normal, nici prea moale, nici prea tare.Si atunci, daca eu ii dau furazolidon mai departe, nu se va constipa???
Aseara nu mi-am dat seama de asta, eram prea terminata sa mai gandesc...dar acum ce sa fac?pe dr. de ieri nu o mai gasesc la spital pana luni, pe dr. noastra nu pot sa o sun, ca ea sustine ca "gatul rosu" e problema
.HELP!!!!
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png
elibui spune:
Buna Fetelor!
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat! Sanatate, fericire, noroc si voie buna!!!
Andira, 
Am lipsit saptamana asta dintre voi ca am avut si eu probleme. Da, sunt speriata si eu de contractii. Am avut unele urate rau (cam ca cele din primul sfert al travaliului) care abia au trecut cu 2 no-spa, un magneB6 si stat la pat. Au durat o ora, dupa care au continuat nedureroasele timp de un minut fix la interval de 5 minute. Am ajuns la spital cand m-am linistit si…surpriza…totul parea ok! Burtica mea e bolovan cam 40% din zi…nu pot sa ma aplec, nu pot sa merg mult, nu pot sa stau jos ca se intareste. Doctorul pare foarte optimist, nici nu isi pune problema nasterii premature si mi-a recomandat no-spa. Reactia lui dupa ce i-am povestit ca am ajuns la spital a fost: “ bine ca ai scapat de data asta”. Si i-am mai zis ca au revenit greturile si varsaturile. Ciudat, nu? Dr. zice ca e de la mancare, desi eu stiu clar ca nu are cum sa fie de acolo… Clar este ca nu ma simt in regula deloc. Daca puteti luminati-ma si pe mine cum e cu cerclajul asta (in ce conditii se pune) si cu tratamentul de mentinere, ca nu vreau sa-mi para rau ca nu m-am informat la timp. Multam!
La eco, bebe e ok! Si…se pare ca e fetita! Yuppppyyyyy!
Va multumesc pentru incurajari! Acum e mult mai activa in burtica!
Alisu a ramas cu tuse productiva dupa bronsita, continuam cu fluimucil si sirop de patlagina. Doi dinti de sus sunt pe cale sa iasa si e tare stresata mititica (deocamdata suntem codase cu 2 dinti jos doar). Si la mers suntem codase, dar recuperam: am ajuns la vreo 5 pasi impleticiti. Toata ziua se misca, vorbeste cu pisica Lai, se uita pe carti, se agita, de abia facem fata si eu si tati. Are o placere deosebita sa bata in geam, sa manance biscuiti sau coji de paine si se ne intinda si noua, sa culeaga scame sau orice altceva si sa ni le puna in palma… Danseaza hip-hop indeosebi, e innebunita dupa “My Humps”. Si e atat de iubitoare, ca ne topim de dragul ei: stie sa dea pup, dar fara sa tuguie buzele, se abandoneaza in bratele noastre sau se agata de noi cu toata puterea.
Cat despre crize…hohohoho…Se supara tare daca nu facem ce vrea ea, dar pana la urma pricepe. Tactica mea e s-o iau in brate, s-o pup pe par si s-o mangai explicandu-I ca nu se poate pentru ca…si intr-un final cedeaza.
E smechera tare. Stie ca la priza nu e voie, DAR, merge de mana pana la priza, imi ia un deget si incearca sa il puna acolo sa vada ce se intampla. Smart, ha?
Am de recuperat 2 capitole, dar stiu ca mai sunt bolnaviori printre noi. Va spun sanatate multa tuturor si cat mai grabnica.
CatXO, Zuzu, Mamanati va tin pumnii sa va simtiti usoare ca fulgii si sa nu fiti stresate de absolut nimic!
Apropos, CatXO…a ramas ca imi dai ceva lectii! ![]()
Pupici o mie!
Eli (30+), Alice (04.03.05), bb cu femurul de 59mm
rrox3 spune:
Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71970" target="_blank"> 89
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi