O mare dilema in ceea ce ma priveste: imi intarzie daca pot spune asa (sapte zile).
Primul ciclu a fost luna trecuta si ma intreb cat poate intarzia sau vi s-a intamplat sa fie dereglat dupa nastere?
Mentionez ca inainte de sarcina il aveam ceas... mi-am facut si un test de sarcina care mi-a iesit negativ.
Multi si multa sanatate tuturor!
Delia si Codrin
Eu il alaptez inca pe baietelul meu de 1 an.
Mie mi-a venit prima oara, dupa nastere, la o luna... apoi pauza pana la 5 luni... cand a inceput sa vina lunar... dar neregulat. La 28-30-33 zile..... Mai asteapta cateva zile..
Si eu zic sa mai astepti! Dupa nastere este tot timpul dereglat!
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei
Si eu sunt cam disperata si nu stiu daca e bine! Eu am nascut acum 8 luni, inca alaptez (2 mese pe zi, in rest diversificare) si nu mi-a venit. Am avut "mica menstruatie" pe la 1 luna jumatate si... atit. O fi normal??? E cazul sa ma impacientez sau sa merg la doctor? Astept pareri de la fete care au mai patit asa!!!
Catalina+Andrei(7 luni)
Va multumesc mult fetelor.
Desi sunt in continuare in asteptare ati reusit sa ma linistiti.
Va pupic dulce pe toate!
Delia si Codrin
Dupa nastere si la mine menstruatia a fost neregulata cam o jumatate de an.Oricum, poti intreba si medicul(eu asa am facut, pentru ca eram tare speriata).
Multa sanatate,
Mie dupa nastere, 27 iulie, mi-a venit prima data pe 3 dec si apoi, luna viitoare mi-a intarziat cca 2 saptamini- mi-a venit cam pe 20 ian.
Asa ca se pare ca e normal sa fie ceva dereglari dupa nastere si eu zic ca daca ai facut test si e negativ sa stai pregatita ca apare si el.
PS. si eu am facut test crezind ca...
AlinaB si Andreea