Rahova sau apropiere (13)
Raspunsuri - Pagina 15
Dory232002 spune:
Neata fetele,
Monica, multa sanatate pt. Ruxi,
Aissa, se pare ca iar ne-am suprapus, sa fim la aceeasi ora in parc si iar nu ne-am intalnit, poate reusim sa ne vedem si noi, acum ca sa mai indreptat timpul,doar caldura de-abia incepe
DORY & ALEXANDRA DENISA
CristinaT spune:
Neata fetele, am baut o cafeluta si acum mai pregatesc una. De sapt asta vreau sa nu mai mananc nimic ziua.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
anangel_lexi spune:
Buna fetelor.
Eu am avut un week-end plin si nu prea m-am odihnit. Dar saptamana asta e plina de evenimente fericite, pe care de-abia le-astept: miercuri ridicam permisele si mergem la film, vineri avem intalnire cu bebe iar in week-end plecam cu masina la tara. Abia astept!!
16
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png
Indra spune:
Monica sa stii ca si maselutele care ies pot da dureri de urechi. Asta o stiu de la dr. noastra pt. ca Anisia mea a avut de 2ori otita, si din nefericire am devenit maestrii in durerile de urechi si tot ceea ce le-ar pute determina.
De cind n-am mai aparut pe aici ne-am apucat de balet, si mindra mea este super incintata de noua ei activitate. Avem si rochita de balerina (uite si poza!!!) http://community.webshots.com/photo/549047243/2243467580036983892fwtXWQ si deja ne pregatim sa evoluam intr-un spectacol la Ion Creanga... poate o ia la fuga pe scena de le strica alora toata coregrafia, sa te tii atunci
Dana & Anisia
CristinaT spune:
Buna Indra, da-mi si mie mai multe detalii despre balet te rog.
Sa-ti traisca foarte frumoasa fetita ai.
Anculina spune:
Buna fetelor!
Noi iar ne-am plimbait pe la Brasov week-end-ul asta...
Acum plecam in parc, dar nu in Sebastian...
Pupici.
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
monica-elizabet spune:
multumesc mult fetelor, ruxi e mai bine nu mai plange probabil ca ii face bine augumentinul...febra nu are, totul e ok...vad ca otita a devenit o boala la moda, am citit ca mai au si alti copilashi tot in perioada asta...chiar si teo se vaita de otita azi
va pup, sa aveti o nopate buna si linistita
monica
CristinaT spune:
N-am somn....
aissa spune:
Io am somn? Nici cafea nu imi fac acum ca trezesc trupa, asa ca stau calare pe net.
Super frumu balerina Indrei.
Anculina ce misto ca ati fost la munte, ce dor imi e si mie....
Noi am fost ieri sa vedem ce si cum la Alexandra kids dar...nu mi-a facut nici o impresie. Am intrat pe usa din fata a gradinitei si am dat peste o tanti in sutien, care ma intreba de ce am intrat pe acolo . Intrasem ca era usa, deschisa si ca scria "gradinita", de unde sa stiu ca se intra prin spate?. In fine mi s-a parut foarte stramt, de primit a zis ca de pe la 2 ani si ceva...cica sa vin in august-septembrie sa vada educatoarea pe Ale sa zica atunci cam cand o primeste, peste o luna-doua... Ma rog, e mai ieftin poate decat la altele dar...nu m-a atras. In schimb am vazut pe net poze de la una Prikindel dar....coasta cat nu imi permit eu asa ca....mai caut.
Cristina si Ale (30.09.2004)