Impreuna, Timisoara (40)
Raspunsuri - Pagina 11
katik spune:
salutare!
am si eu o mare realizare pe ziua de azi, am racit cobza. am plecat de la servici ca nu mai puteam, ma simt groaznic, asa ca am trecut din nou la ceaiuri, lamii si miere, m-am saturat deja!
eu mi-am facut un termopan la Tehno Rex, e chiar pe linga mine. lucreaza f. bine, sunt de treaba, de cuvint, poate e un pic mai scump decit pe la altii dar e f. bine pus.
diana, tot cu ceaiuri? las' ca trece, numai bb sa nu raceasca!
gabi, sanatate lui luca cel mic si frumos, sa treceti cit mai usor peste asta!
cioco, sa-ti traiasca printesica mare, mare!
trebuie sa va las, sa ma bag in pat, e gata ceaiul, ca pe la 3 vine acasa taifunul si atunci nu se mai poate face nimic!
la toata lumea!
18+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
Irina_Claudia spune:
Ceau fetele,
Katik se pare ca nu m-am inselat asupra ta, nici bine nu am scris ieri si deja mi-ai oferit o floare si pupici , asa oameni imi plac mie! Si eu te pup si pe tine si pe Krisztinutza ! Apropos, cum o sa-l cheme pe fratior?
Sanatate si ai grija de tine
Ana asa e bine , nu esti tu omul care ramane prea mult in vale , asa ca te asteptam in forma maxima.
Danitin frumos ai vorbit despre Pascut. Adevarul e ca nici nu ma asteptam la altceva de la un medic care nu face avorturi.Abia astept sa ai mai multe informatii.
Si noi am vrut sa mergem la circ , cred ca totusi o sa mergem chiar daca nu e la inaltime spectacolul, Ioana o sa se bucure oricum
Gabi multa sanatate lui Luca mic si dulce! Cum mai merge baletul? Ioana toata ziua topaie prin casa.
Doris eu termopane mi-am facut la firma Gei de Stylus (gasesti prin Agenda). Cred ca nu o sa gasesti 2 fete aici care au facut la aceeasi firma..hehe.
Alina pe unde esti?
Diana da ma' mi-ai prins slabiciunea cu masinile...sincer nu v-am vazut iti dai seama ca mi-ar fi facut multa placere sa-ti vad feciorul.Multa sanatate si tie si sa ne vedem cu bine.
Ciocolata cu piper asa e ai dreptate e multa monotonie , insa eu sincer iti spun abia astept sa merg seara acasa sa ma joc cu Ioana mea nazdravana si sa mai iesim pe afara , acum cu vremea asta.
Va pup
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
angy11 spune:
Buna seara!
In primul rand,Bun venit! noilor forumiste.
Diana 1971,multa sanatate!Sa te bucuri de andrei ca din ce ai scris tu e un bebe tare cuminte,te inteleg la faza cu mailul,am si eu stari din astea,iar cand eram proaspata mamica erau mai acute.
Gabi,sanatate si voua,cum merge micuta balerina.
Doris,un prieten bun de-al nostru are firma de termopane,i-a pus la maica-mea,ca noi avem puse de vreo 5 ani,calitatea e super.Preturile misto,daca vrei iti trimit pe PM nr. lui,daca nu te-ai hotarat deja.
Dana,bine ca mi-ai zis cu circul,si-asa eu nu sunt fan,mi se pare ca toata lumea e chinuita si trista acolo,incepand cu clowni care incearca din rasputeri sa smulga un zambet,copiii percep altfel asa ca daca vor neaparat ii trimit cu tata.
Katik,chiar nu ne intalnim la gradi?Cum e Kristina?
nu in ultimul rand Irina,aici sunt,n-am avut chef sa postez,am citit tot,dar ....
Maine copiii au concurs de jucarii,iar ca sa-i gasesc la Angy jucariile mi-a luat ceva timp si am uitat sa-l pun pe dany sa citeasca lectia la romana.
Concursul consta din alegerea unui juriu (prin extragerede bilete care contin numele elevilor din grupa)format,se voteaza cu buline rosii jucaria interesanta,fiecare copil isi prezinta jucaria,ce stie sa faca,iar la sfarsit se numara bulinele jucariilor finaliste,la Dany le-am luat pe toate,locul I,dar Angy e altfel in ceea ce priveste jucariile,se joaca copilareste apoi baga cate o chestie academica de dai pe spate si rupe firul jocului,asa o sa faca si maine si-a propus povestile Barbie,printesa saraca,Rapunzel,Fairytopya,Pegasus,fiecare papusa cu povestea ei,dar sunt convinsa ca o sa faca vreo ghidusie ca sa nu inteleaga nimeni ce vrea ea.Ideea e faina si ii apartine.
dany cand a castigat primul concurs nici macar nu stiam ca e concurs.
O sa te intrebi poate de unde le stiu toate astea,nu mi-a spus D-na nimic in plus,e doar experienta de la Dany,stiam ca-l v-a face,dar am aflat dupamasa la 17 ca v-a fi maine,asa ca ne-am dat peste cap de la 19 de cand am ajuns acasa.
Mai tarziu in grupa pregatitoare acest concurs cu metodologia odata formata,v-a genera un altul de cunostinte acumulate in gradi,pe echipe,daca vrei am caseta video de la Dany.noi ala n-o sa-l mai prindem ca plecam la scoala,dar e un concurs care a starnit apluze pt. d-na Geta la "scena deschisa"
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Angi, poti sa-mi trimiti nr tipului.
Deocamdata sunt in faza de studiu de oferte.
Irina, cei de la Gei de Stylus au lucrat fain?
Adica demontarea celor vechi, montarea celor noi...ai avut probleme iarna cu condensul?
Katik, sa te faci bine repede...
Poti sa-mi dai si tu pe PM o adresa si un nr de tel de la firma aia.
Pentru Ana ce nu facem noi....asa ca fetelor, haideti sa facem galerie:
Sus moralul!!!!
Silvana, ce super surpriza il astepta pe Paul...
Daca vrei o intreb si pe Vali.
Saptamana trecuta avea vreo 6 catei mici in curte si intreba saraca vecinii care vrea cate unul....ca are o catea tare productiva...
Mananca deja singurei, sunt albi cu pete negre...
Danitin, merci mult de informatii...
Ma asteptam sa fie naspa....dar acum cu banii dati, nu pot sa mai dau inapoi....
Lui Ines o sa-i placa cu siguranta....
Diana, ce mare e flacaul tau ....cand au trecut 4 luni???
Hai si tu mai des pe la noi...ca-ti prinde bine!
Cati si eu am o catelusa...chihuahua...
Merci de informatii...
Dragelor, ieri am avut o zi....
Ieri a fost 29, data cand s-a nascut Ines, asa ca ieri a implinit 3 ani si 9 luni...
Si cum putea sa nu faca ea ceva?
Si-a spart capul....de fapt....am scapat de cusut, e doar o taietura mica in frunte...si un cucui obraznic+ una vanataie faina!
A fugarit-o pe Kity, prin casa, a alunecat pe gresie si a facut cunostinta cu tocul usii.
Nu vreti sa stiti cat a putut plange, de cred ca toata piata 700 ne-a auzit...
Saraca, cred ca a durut-o groaznic, vad ce urma a ramas pe fruntea ei.
Acum dam cu unguent cu heparina, avem un plasture si suntem mandre...
E prima busitura in aproape 4 ani...
Asta e...copilaria trebuie traita, nu?
Am primit si o veste faina, tot ieri, in 29, asa ca s-au compensat bunele cu relele!
O zi buna!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Ana68 spune:
'Neata,
Fetele dragi...la mine totul se invarte in cap precum titirezul...Mi-ar mai trebui vreo doua ,trei creiere ca sa pot gandi cat am de gandit...Nu cunoasteti donatori de creiere?!Intreb si io...
Multam' de galerie...prinde bine la neuronii mei obositi...
Katik,insanatosire grabnica...!
Irina,multam' de incurajare...ma straduiesc!
Angy,interesant ce ai scris cu concursul ala....Hm,ma gandesc ca parca e din ce in ce mai complicat cu scolile,cu gradinitele....Succes!
Doris,multam' de incurajari!Bine venite!Sa pupi pe Ines la bubita de la mine....si nu-i bai,vorba ta,asa-i in copilarie:mai un cap in usa,mai o cazatura,mai un cucui,mai o vanataie....Alex a avut cusatura in barbie la 1 an si 2 luni....iar la 8 luni si-a spart capul in frunte...Sa fie sanatoasa!Si despre ce bucurie a fost vorba ieri?Ca nu ai scris?Te pup!
Aseara am fost la dispensar cu Luana,sa vada tanti doctora furunculul Luanei...Pe nepregatite i l-a prins si i l-a scos...Eu m-am albit la fata,mi s-au inmuiat picioarele,iar Luana n-a avut timp nici sa mai planga,saracuta,asa rapid a "operat-o" doctorita...Doamne ce mizerie a mai iesit de acolo....ca era cat o moneda de 5000 de lei si tare...Ii dau acum antibiotic si o ung pe buba cu Ihtiol,ca sa iasa tot ce mai e pe acolo...Eh,se face ea bine....
Ei,fetele,sa aveti o zi buna(ce soare e azi)...si mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
danitin spune:
Ciao, fetele!
In primul rand incerc sa aplic invataturile lui Gabi si sa scap de carnatul de la pozele cu Spiridusul. Sper sa fi reusit. Si daca tot am facut asta am schimbat si adresa de mail ca m/am saturat sa o tot folosesc pe a sotiorului. Poate ca am si eu secretele mele
Din perlele Spiridusului> Dis de dimineata taticul ii saruta picorusele si o intreaba de unde are ea cracisori asa de dulci. Spiridusul raspunde ca de la mama. Tata intreaba cum i-a facut mama rost de ei iar Lori ii raspunde "pe bani multi"!
Si inca una: am scapat de autodenumirea bebe Tanzan, acum e Spiridusul Cepisor, tata e Stejarel iar eu sunt Sulfina.
Ana - azi am eu surplus de energie. Asa ca ma concentrez sa-ti timit si tie o doza zdravana de optimism. Sper sa-mi reuseasca Multa sanatate Luanei!
Doris - un si de la mine pentru cucuiul printesei.
Angy - poate ca si eu sunt un pic prea critica cu spectacolul de circ dar ... unde sunt zapezile de alta data? Pe cand ma duceau bunicii pe mine la circ erau spectacole mult mai interesante, cu animale multe si dresuri spectaculoase. Sau poate eram eu mica si doar mi se parea...
Silva - si la mine la serviciu sunt 5 catelusi de dat. Dar cred ca sunt deja prea marisori. Oricum e nasol de ei ca primeau de mancare ce ramanea de la noi dar restaurantul care asigura cateringul e in renovare asa ca doua saptamani cam fac foame
Irina - Pascut tot nu raspunde ... Mai incerc.
Katik - multa sanatate!
Fetelor, azi sunt cumplit de bine dispusa. Cred ca sunt meteodependenta si soarele ma revigoreaza. As avea chef de o plimbare pe malul marii, sa-mi bata briza racoroasa pe fata si sa simt miros de alge. As avea chef sa stau in bratele celui pe care il iubesc si sa admiram norii care se alearga pe cer. As avea chef sa fiu undeva pe niste dune albe de nisip iar spiridusul meu sa inalte castele cu scoici. As vrea sa va daruiesc tuturor un graunte de fericire si o raza din bucuria soarelui meu de primavara.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
silvana75 spune:
Ceau fetele,
Ce frumos ai spus Dani! Eu iti doresc sa fi si sa simti asa in fiecare zi.
Doris, las' ca trece. Pupa buba si trece.
Ana, unde avea Luana furuncul?
Katik, sanatate, ai grija de tine!
Va pupa
Silvana si soricelu' Paul
Ana68 spune:
quote:
Originally posted by silvana75
Ceau fetele,
Ana, unde avea Luana furuncul?
Va pupa
Silvana si soricelu' Paul
Pe burtica,inspre coapsa dreapta.....
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
katik spune:
salutare fetelor!
va multumesc la toate pt. urarile de sanatate!lasa-ti ca ma repar eu, ca tot n-am incotro
angy, cam greu de intilnit la gradi. voi la ce ora mergeti? eu o duc pe K pe la 8 fara un pic, intram pe la intrarea cu cresa.voi tot pe acolo sau prin fata pe la gradi? la trei o ia bogdan, el merge cu masina, e mai usor. poate, poate.... m-ai impresionat cu descrierea activitatii de la gradi, de-abia astept sa ajungem si noi la faza aia. de-abia am cunoscut-o pe una din educatoare astazi (Krisztina, nu noi), a fost in vizita pe la gradi, si pe la grupele mari, pregatitoare si i-a placut la "copiii mari".
krisztina acum e "aproape" bine, adica mai curge nasul si tuseste dar suntem la moda.
danitin, f. frumos, am simtit putin si eu din ceea ce ai "spus". super!!! mi-a placut faza cu cracisorii
ana, pupa mama si trece buba!te ajut si cu pb. cealalta. emoticon de neuron n-am gasit dar iti trimit o floare si un pupic, poate ajuta si asa
doris, la fel cu buba! noi la 1 an si 7 luni ne-am rupt mina cazind de pe bici-bici, am avut atela 3 saptamini cu vizite multiple la ortopedul pediatru. las' ca trece!
irina,ce face balerinuta? pe fratior nu stiu inca cum o sa-l cheme, mai vedem daca nu cumva va fi surioara
silvana, ce mai soriceste soricelu' paul? nu mai e gradinar-sef?
gabi, am si eu o intrebare: nemtii tai nu obosesc niciodata?
Mihiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? pe unde-mi umbli??????
dia, nici tu nu mai scoti nasul din treburi? hai, un picuuuttttzzz!
va pupicesc pe toate, pe mai tirziu (daca apuc calc)
18+
katik spune:
na, tot eu sunt!!!
am schimbat cifra de la semnatura, am mai crescut o saptamina
mai un picut si suntem la jumatate!
19+