Pentru fete,prietenele mele bune....

Pentru fete,prietenele mele bune.... | Autor: korinna

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,sper sa nu mi=o luati in nume de rau,insa azi am luat o hotarare:pana nu ma lamuresc exact ce este cu mine si cu bb....poate nu o fi nimik....insa asta e...pana atunci nu am sa mai intru pe acest site,nu am sa mai contribui la forum sau la chat.Asta pentru ca sunt prea deprimata ca sa mai pot participa la ele,poate nu as mai stii cum sa ma port pe fete..poate as deveni invidioasa pe unele....mai bine nu....
Acum sunt prea nacajita..am plans fara incetare zilele astea,stateam in bucatarie si faceam mancare si plangeam cat ma tinea sufletul.Era locul unde puteam sa fiu singura,sa nu ma vada nimeni cat sunt de disperata.Sau la baie...tot asa.Nu mai pot manca nimik...azi am mancat de gura alor mei
Pe de alta parte familia mea spune ca sa nu am incredere neaparat in aceasta ecografie...ca oricine se poate insela si chiar doctorul a spus ca se rezolva pana la nastere....Insa stiti cum e..mi-a bagat mortul in casa
Nu stiu cum am sa supravetiuesc aceste luni..mai am aproape doua luni...mai putin de doua luni.Am sa mai cer consultanta in acest timp si a altor medici....
Asa ca cel putin vreo 2-3 luni nu am sa mai intru....iar daca e de rau nu o sa mai intru niciodata...asta daca am sa supravetiuesc acestei suferinte...imi vine pur si simplu sa mor eu decat sa pateasca el ceva....era puiul mamii drag pe care atata il asteptam....atat doream sa-l sriu in siguranta in bratele mele..nu stiu de ce merit asta....atata de mult ce-l iubesc...il simt ca se misca si se agita toata ziua acolo in burtica..si ma gandesc ca pe el il paste o mare suferinta..chiar asa fara sa existe....nu va pot explica prin ce trec.Si in rest spunea ca e ok...statea cand am fost la eco cu o manutza la obrajor..ca si cum statea pe ganduri...off..mai bine nu ma mai gandesc
Nu stiu..poate pana la urma o sa fie bine..poate asta nu inseamna nimik...poate ca or mai fi cazuri de acest gen
Cand am sa ma lamuresc in vreun fel,am sa va dau de veste...numai daca o sa fi8e o veste buna...daca nu mai apar deloc aici.....asta e...
Numai bine,sanatate la toata lumea si la bebici si la burtici....

KORINA & BB STEFAN

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reliana spune:

Korinna, pe cuvāntul meu ca m-as sui pe primul avion sa vin sa te iau la bataie:(((((!!!! Pacat ca nu-i Chris sa pot s-o las pe Cassy:((((
Sincer acu, stii ce disperata erai la īnceput din cauza herpesului ala, acu e alata, hai mai fata ca nu-i face bine la bb! Please, gāndeste-te bine ca aici cu noi trece mai repede timpul si-ai sa vezi ca nu e nimic grav, nu te mai stresa din orice! poate ca ecograful ala atāt de performant mai face si erori, si sunt sigura ca si dr si-a dat cu parerea, ca doar nu e atotstiutor!
Te rog sa te gāmdesti bine, si sa stii ca eu voi fi aici oricānd vei avea nevoie,K?
Te pup si nu te mai stresa, te rog mult de tot!
Cassy&Co

Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci cānd vrei cu adevarat!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Corina, stii ce mi-a zis mie dr la eco de 14 sapt: ca e totul bine acum dar ca problemele apar oricum mai incolo. Imi venea sa-l strang de gat. Si la 23 de sapt mi-a spus: stii, colul e prea scurt, e posibil sa pierzi sarcina. Iti dai seama ca imi venea sa-i dau cu ceva in cap. De doua sapt stau si numar zilele, orele, secundele si zic ca a mai trecut putin si bb are sanse sa traiasca. Iar in prima luna, cand facusem fara sa stiu ca sunt insarcinata o radiografie dentara, am fost sa cer sfatul unui dr care mi-a spus: stii, esti tanara, ai tot timpul inainte, mai bine nu-l face. Si lui imi venea sa-i dau cu ceva in cap. Si ai vazut si tu pe forum cate tipe au aflat una de la eco si alta a fost in realitate. Gandeste-te ca o sa fie bine si fi tare pt. bb. Si mai scrie-ne ce se intampla, pt ca iti spun, din proprie experienta, ca te ajuta f. mult sa te destainuiesti altora. Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Nu stiu cat de grava ar fi problema, daca ar fi asa in realitate, dar eu in ecografii n-am foarte mare incredere. Am auzit atatea cazuri in care iti spuneau una si cand se nastea copilul era alta, incat in locul tau nu mi-as face griji, cel putin pana nu se naste bebe, sa vezi sigur daca au avut dreptate. Acum singurul lucru sigur este ca atata stres iti face rau si tie si mai ales copilului. Pune-ti nadejdea in Dumnezeu si totul va fi bine

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Mai Korinnuta,imi pare rau ca nu te cunosc mai bine,da' si eu ti-as face ce ti-a "pomis"si Reli:o bataie buna!Mai in gluma mai in serios,cred ca datorita starii tale de graviduta (stim toate cum e cu hormonasii si labilitatea psihica in perioada asta) ai cam facut din tantar armasar.Tu stii cu exactitate ce inseamna ceea ce ti-a spus medicul?Esti sigura ca nu e ceva mult mai simplu decat crezi?Ne plangem ca mergem la echo si dr.-ii nu ne spun nimic...Au drptate:uite ce se-ntampla daca ne spun si noi nu intelegem.Daca era ceva grav sunt sigura ca dr.ti-ar fi spus mai multe.
Parerea mea e ca bebe e bine si rau ii faci tu acuma,cu depresia ta,cu faptul ca nu mananci si esti nelinistita.Stiu:e puiul tau pe care l-ai asteptat atata..Pai tocmai de aia tre' sa-ti depasesti propriile emotii si sa faci ce e mai bine pentru el;adica sa nu mai plangi,sa nu te mai framanti,sa papi bine si sa te odihnesti si mai ales sa stai aici,printre prieteni,unde uiti mai usor de toate decat plangand inchisa in baie!E cel mai bun lucru pe care- poti face pt.bebele tau mic!Fii constienta de asta!
As mai zice sa pui mana pe telefon sau sa mergi inapoi la dr.sa-l intrebi exact ce inseamna ceea ce ti-a spus si cat e de grav...Asta pentru linistea ta...Oricum,ramai cu noi!
Sanatate multa,tie si piticotului din burticica si multa-multa liniste sufleteasca!

Irina & Veve cea cumintzica foc!

Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Korinna hai sa-ti spun o poveste mica: cans s-a nascut Codrin avea un cefalhematom (ca o umflatura) cat jumatate de caput si cat am stat in salon cu ceilalti copilasi ma durea sufletul cumplit sa observ ca numai bebelusul meu era cel care avea probleme.
Poate ca in acel moment m-a incercat si pe mine un sentiment de gelozie fata de celelate mamici dar mi-a trecut repede gandindu-ma ca bebe o sa-si revina in timp.
Chiar daca azi mai are un cucuiut mic, asta este.
De aceea incearca tot timpul sa fi optimista si sa te gandesti ca totul va fi bine chiar daca nu intotdeauna este asa.
Nu ii face bine lui bebe sa te superi iar mie personal acest site, aceste prietene care le-am castigat aici sunt o mare bucurie pentru mine.
In speranta ca nu te-am plictisit iti sugerez sa vezi paginuta lui Veve (Irinei) a carei veverita are o poveste extrem de impresionanta (pe mine m-a impresionat mult).
Multa sanatate!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana Radu spune:

Buna Corina,
imi pare rau ca ti-o spun,dar probabil ca daca te mai porti asa chiar o sa aiba probleme bebitu.Tu crezi in Dumnezeu?Daca da, atunci de ce iti faci atatea probleme?
Daca iti iubesti puiul asa de mult ,da-i o sansa sa se simta iubit.El acum nu-ti simte decat nelinistea si spaima.Incearca sa gandesti pozitiv, de dragul lui si ai sa vezi ca Dumnezeu va fi alturi de tine si de el.Incearca sa citesti ceva carti despre gandirea pozitiva, daca vrei iti recomand eu cateva.

Cu drag,
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiVa spune:

Draga Korrina, eu nu stiu exact ce ti-a zis medivcul la eco pt. ca din anumite motive nu mai pot intra f. des pe chat, dar pot sa-ti spun sincer ca am facut la ecografii pana acum de toate felurile si mi-au facut chiar in aceeasi zi ecografii 2 medici si bineinteles ca n-au vazut acelasi lucru. De aceea nu trebuie sa te necajesti pt. ca se poate ca medicului tau sa i se fi parut doar ca observa ceva pb. Eu zic ca poti sa mai consulti si alti medici daca esti nelinistita, dar nu stiu cat ajuta. De ex. cel mai recent mi s-a facut eco la rinichi (4 in 2 zile consecutive), de catre acelasi medic profesor, si pot sa-ti spun ca m-a derutat complet: cand aveam cate o piatra pe amandoi, cand aveam doar pe stangul, cand era doar inflamat rinichiul drept... etc chestii de-astea de m-au bagat in ceata, nu mai stiam care mi-e diagnosticul exact. Si toate acestea au fost facute de aceeasi persoana. Unde mai pui ca rinichiul nu se misca precum bebeul, asa ca e f. posibil ca cine stie ce sa fi vazut el dintr-un unghi gresit sau alte nazdravanii de-astea. Eu zic ca nu poti avea incredere suta la suta in ecograf.
te pup si-ti doresc tot binele din lume, tie si bebeului tau!! Gandeste-te la el si incearca sa nu-i transmiti nelinistea ta caci el are nevoie de tine calma si linistita!

angiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

offf..prietenele mele dragi...am zis ca nu mai scriu..dar m-a impresionat ca ati fost alaturi de mine....
Nu stiu ce sa mai cred.
De la inceput vreau sa va zic ca era un eco 3d.Eu stiu ca asta e destul de precis.Mai intai mi-a spus ca rinichiul stang e mai mare ca rinichiul drept...dar ca asta nu ar fi o problema,pt ca bb mai are de crescut 2 luni in burtica si ca pana la final pot ajunge amandoi la aceeasi dimensiune.
Apoi mi-a spus ca are polichisturi pe rinichiul stang,adica pe ala mai mare.Acum nu stiu ce fel de chisturi,ce a vazut el acolo....Ma rog el nu a parut prea impresionat.a spus ca pana la final este posibil ca acestea ,crescand rinichiul inca 2 luni sa se resoarba in aceasta crestere.dar ca cel mai bine ar fi ca dupa nastere sa-i fac niste investigatii
Si eventual tratament
Dar asa ce m-am prostit in momentul ala..ca nu am mai intrebat nimik,daca cumva asta i-ar pune viata in pericol la bb,daca se poate trata?ce inseamna "chisturile"acestea...m-am panikat pur si simplu
Stiti ca eu am mai avut un soc din asta,cand o alta doc ginegolog mi-a spus anul trecut in ianuarie ca am cancer....si nu am avut nimik...
Insa stiti..ma simt mizerabil..eu sunt de felul meu o fire vesela...insa acum nu mai am chef de nimik.
Azi am sa-l sun pe ginecologul meu care lucreaza in spitalul Judetean(nu este cel care mi-a facut ecografia) si am sa ma interesez cand e de garda sa ma duc sa discut cu dansul..eventual sa ma duca la un doctor care lucreaza la noi nascuti....sa ma lamureasca..

Va multumesc inca odata!Voi sunteti familia mea nevazuta!!
..chiar si acum il simt pe bb cum se misca si se foieste....apropo mi-a mai zis ca are talpita cam mare..si o sa poarte mult la pantof..:)mic al meu!

KORINA & BB STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Mai Corina, frunte sus, mama mea are , si toti dr. i-au spus ca din nastere, rinichi polichistitci si , inafara de nisip si o data pietricele, in rest e O.K, de asemenea faptul ca rinichii nu au dimnesiuni egale e f. des intalnit si fara urmari dramatice .Hai, revino-ti si gandeste pozitiv. BB e bine si se gandeste la tine....

Raluca si Ilinca (1 an si 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Draga Korina, nu mai fi suparata. Totul se rezolva. La echografie se mai fac si greseli, depinde de cat de bine se pricepe sa interpreteze medicul datele. Trebuie sa nu gandesti negativ. Pentru linistea ta sufleteasca poti sa mai faci o echografie la alt medic. Nu dispera. Totul o sa fie bine. Sanatate multa lui bebe si multa liniste sufleteasca tie,
Claudia

Mergi la inceput