Temperatura bazala

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

aniast72, TB poate fi afectata de orice, incepand cu consumul de alcool si terminand cu o noapte mai agitata sau mai putine ore de somn. Eu iti recomand site-ul www.fertilityfriend.com unde te poti inregistra gratis si iti tine evidenta TB. Acolo vei gasi multe informatii legate de temperatura bazala.

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheorlan spune:

Fetelor sunt cu ochii pe voi!!!Ce credeti ca dispar asa cu una cu doua?Jaanasper sa fii bine si sa fie cu ochisori!!aniast72Nu stiu cum e cu alcoolul dar nu cred ca ai baut atat de mult incat sa influenteze.Bafta multa tuturor si sa auzim vesti bune cat mai repede!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

Simona, ma bucur mult pentru tine!!! Eu cred ca nu te insotesc luna asta, mai zabovesc pe aici Am semne ca se apropie rushii de granitza
Nu-i nimic, luna viitoare... de la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

bubulina1 multumesc mult pt informatii. Chiar sunt utile...
gheorlan, ai dreptate, nu a fost atat de mult dar oricum o mica diferenta a fost

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

gheorlan: felicitari pentru vestea buna. se pare ca ai primit cel mai frumos cadou de Paste. Sper sa te insotim si noi cat de curand in categoaria .

Luna asta am inceput sa-mi masor TB, cu ajutorul aceluiasi site www.fertilityfriend.com, incerc sa tin o evidenta. Oricum sunt si eu intr-o ceata totala si nu mai inteleg nimic.
Pupici tuturor si Paste Fericit celor care sarbatoresc in week-end-ul asta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

mormelvio, ce nu intelegi? Suntem aici ca sa te ajutam si sa ne ajutam.

Andreea

Mergi la inceput

Fetelor sa va spun cum stau eu: Prima zi a ciclului a fost in data de 06 aprilie. De atunci si pana azi, TB a fluctuat intre 36.1 si azi ziua 10, am avut maximul de pana acum de 36.5. Nu am nici un fel de scurgeri, totul e uscat. Asta e prima luna cand incerc monitorizarea TB. Pana acum nu am fost atenta la simptomele de care spuneti voi mai sus, asa ca inca nu stiu la ce sa ma astept. Azi am cumparat un test de ovulatie. Aici in orasul asta nu gasesti nimic daca nu faci comanda. Din fericire cineva facuse o comanda si asta a mai ramas. Avand in vedere ca este singurul pe care-l am, si ca daca dau comanda luni imi vine in cel mai fericit caz intr-o saptamana, spuneti-mi va rog dupa parerea voastra cand ar trebui sa-l fac, mai bine zis in a cata zi. Mentionez ca azi sunt in ziua 10, si luna trecuta ciclu mi-a venit la 29 zile. Spun asta , pt ca de cand am inceput sa iau pastile pt hipotiroida(adica din februarie 2006 iau euthyrox 25 mg/1 pe zi, dimineata)mi s-a dereglat un pic ciclu, care pana atunci a fost super regulat la 28 zile. De aceea in februarie mi-a venit la 25 zile, in martie la 31 zile si acum in aprilie la 29 zile.
Astept sfaturile voastre. Multumesc.
Miha

Nunta noastra
http://community.webshots.com/album/549535785moKWll

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola,
cred ca stiti multe lucruri despre temperatura bazala spre deosebire de mine care nu stiu mare lucru. asa ca va cer ajutorul:
1. obligatoriu se ia numai la prima ora dimineata?
2 daca am luat-o acuma si e 37.4 ce poate insemna? ca nu se ia in calcul? poate fi sarcina? la ciclu temperatura este ridicata?
am uitat sa mentionez ca acum nu suntla ovulatie. astept sa vina uratii, daca vin luna asta

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

quote:
cred ca stiti multe lucruri despre temperatura bazala spre deosebire de mine care nu stiu mare lucru. asa ca va cer ajutorul:
1. obligatoriu se ia numai la prima ora dimineata?
2 daca am luat-o acuma si e 37.4 ce poate insemna? ca nu se ia in calcul? poate fi sarcina? la ciclu temperatura este ridicata?

uite ce stiu eu: TB se ia dimineata, in general la aceeasi ora. Pe propria piele am descoperit fluctuatii destul de mari daca o masor la alta ora decat cea obisnuita.
daca temperatura ramane crescuta dupa ovulatie e posibil sa fie semn de sarcina.
Eu iti doresc sa fie

Astept in continuare ajutor din partea voastra cu privire la testul de ovulatie pe care-l am. In ce zi sa-l fac? Citisem pe aici pe undeva ca la un ciclu de 29z este indicat sa-l faci in z12. Bine am retinut???
Intre timp mi-a aparut si o mica scurgere albicioasa si apoasa. Si asta e un semn nu??
Spuneti-mi cand e indicat sa ca imi e frica sa nu ratez si luna asta degeaba...
Pupici
Miha

Nunta noastra
http://community.webshots.com/album/549535785moKWll

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

Testul se face in functie de lungimea ciclului... daca ai numai unul, e cam la ghici. Pe instructiunile de la testele mele zice ca se incepe cu o anumita zi, in functie de durata ciclului: daca e de 29 se incepe cu z 12, daca e de 30 atunci ziua 13 si asa mai departe. Dar nu inseamna ca in ziua respectiva vine ovulatia, ci doar ca de atunci incolo e posibil sa apara. Nimeni nu stie exact cand...

Jaana

Mergi la inceput