Apropo de mucusul de dupa ovulatie...sunt in Z24, din Z19 tot am temperatura crescuta si azi a aparut un mucus albicios. De ieri ma dor sanii...O fi normal, n-o fi...eu v-am spus simptomele,
In mod normal ar trebui peste 5 zile sa vina rusii. Eu stau cuminte pana pe 1 mai si daca n-or veni, imi fac un test de sarcina.
Pupici si un Paste fericit!
Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea
raportul zilnic: z17 TB 36.6, se mentine constanta. Alte semne nu sunt, cel putin pana la ora sta...un pic de oboseala, ca doar am muncit ieri la greu si azi am framantat deja cozonacul...si e numai ora 9...mi-am depasit propria performanta culinara...
Fetelor, daca nu am rabdare pana sa vina rusii, pe cand pot sa fac un test de sartcina cat mai repede sa vedem ce zice?? Ca mor de curiozitate..si n-am stare pana in 5 mai cam pe cand ar trebui sa ..nu vina uratii...
mormelvio, eu zic sa mai astepti cu testul, testele din urina se pozitiveaza abia din prima zi de intarziere. Bucura-te de zilele astea si nu te mai stresa, daca e , sigur va ramane cu tine! Eu iti doresc succes!
Fetelor, va invit la un nou capitol care sper sa fie cu succes.
Speranta moare ultima!