Temperatura bazala

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

mormelvio, apare si cresterea TB, nu-ti fa griji. La mine a aparut dupa 2 zile de teste pozitive (primul a iesit pozitiv dar mai putin pronuntat iar la al doilea era foarte pronuntata a 2-a linie).

Da, stai culcata pe spate si cu picioarele putin mai sus pentru cel putin jumate de ora, chiar si mai mult daca poti.

Jaana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

ok, m-am mai linistit. Astept sa creasca...
DAR ACUM TOT NU INTELEG CEVA...la uter retrovers se sta pe burta sau pe spate cu picioarele in sus?? Ca nu mai stiu cum sa fac...
Miha

Mergi la inceput

N-am auzit de stat pe burta pana acum... Ideea e sa stai intr-o pozitie in care sa se duca lichidul cat mai departe in interior, or daca stai pe burta nu cred sa se intample asta. Stand pe spate cu o perna sub fund si picioarele ridicate pe ceva obtii o pozitie inclinata in care ajuti lichidul sa patrunda adanc in interior.

Jaana

Mergi la inceput

Tot pe aici pe site am citit cu ceva vreme in urma (pe cand nu stiam ca si eu am uter retrovers)ca trebuie sa stau pe burta...Dar nu mai tin minte exact, poate ma insel ...
Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Eu niciodata nu am auzit de stat pe burta... ci pe spate, cu o perna sub fund si picioarele cocotate. Dupa capul meu ma gandesc ca ar trebui si usor pe o parte, pe partea pe care e retroversia. (si eu am uter retrovers)
mormelvio, nu vreau sa te dezamagesc dar aceeasi bucurie am simtit-o si eu vis a vis de testul de ovulatie care mi-a iesit pozitiv in Z15. Ce sa-ti spun, acum sunt in Z20 si cresterea de temperatura nu a aparut. Ori poate nu e atat de semnificativa cat stiam, adica peste 37... Eu aveam de obicei 36.3, 36.4 si de ieri, Z19 am 36.8. Mi se pare destul de nesemnificativa cresterea...

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun de simptome: dureri de burtica (ovare), un pic mai slabe ca intensitate fata de cele de la CM, dar persistente de azi dimineata; dureri de spate, mai dar ma doare de simt ca nu pot sta aplecata si parca sta sa ma intepeneasca..si oboseala...desi nu am tras la jug azi, pe la ora 17 eram rupta...
Cam atat...
Pupici
Miha

Mergi la inceput

Problema e ca si eu am uter retrovers, deci e important si pentru mine... Uite, am sa caut informatii despre asta, poate ca eu nu am retinut bine.

Jaana

Mergi la inceput

aniast, dar cresterea ta cred ca indica ovulatie... 0,4 grade e chiar mult. De fapt asteapta 3 zile si daca temperatura se mentine la fel si nu coboara, atunci sigur e ovulatie...

Jaana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Jaana, sa te auda Doamne Doamne

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Ce liniste pe aici....sa inteleg ca toata lumea presteaza......sau nu si-a mai luat nimeni temperatura???

Mergi la inceput