Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 9

camy062004 spune:
azi am fost la moisa in ziua a 12 sa fac eco trebiua sa fac tpc maine dar sa anulat ,nu am stiut si am facut acum 2 zile,ceea ce nu trebiua,moisa chiar ma si certat era foarte aglomerata si agitata.luna viitoare trebuie sa o sun cam la inceputul ciclului sa merg sa-mi dea anticonceptionale sa nu mai ovulez,dupa care urmeaza laparoscop.sincer nu vreau laparo.toate analizele sant bune inclusiv ale sotului,sant speriata si derutata.ce sa fac?cine a facut laparo cu moisa?vreau sfaturiile si parerile voastre nu inteleg de ce trebie sa iau anticonceptionale inainte de op.
AMELY fi optimista si totul va fi bine ai sa vezi.
LIANA fata draguta unde esti sa ne ridici putin moralul
ADELAMARIA
camy

aileene spune:
Buna seara iubitelor !
Mi-a fost taaaaare dooooor de vooooooi , n-am mai putut veni sa va "vad" ca am inceput sa ma concentrez asupra meseriei mele si mai fac si o specializare in domeniu , iar de orar...sa nu va povestesc , cand dimineata , cand dupa amiaza...infine !
Am citit pe "rapid" cateva vesti despre voi , ca nu-mi prea merge net-ul , doar cu "incetinitorul" din pacate ...
Amely , draga mea nu-ti fa griji , sigur totul va fi ok si mai sper din suflet sa fi fost mai mare frica decat buba , da ? Incearca pe la farmaciile care vand articole medicale , vezi daca n-au irigator in silicon eu asta-l folosesc e super bun , iar de supozitoare ptr rana de pe col , sunt f bune supozitoare "betadine" , oricum e bine sa te interesezi la dr. daca poti sa le iei , nu de aia ca-ti spun eu , imi dau si eu cu parerea , incerc sa te scot din ceata , ca-mi dau seama cat ti-e de greu . Oricum vad ca sotiorul tau e f grijuliu , ma bucur ca e asa ! Te pup dulce de tot si tin pumnii sa fie cat se poate de BINEEEE !
Veronici...asta da reusita...BRAVO BRAVO ptr cei doi ingerasi , D-zeu sa te ajute si in continuare sa ai o sarcina usoara si sa nasti copii sanatosi si mancaciosi si frumosi !!!
Rami comment ça va ?
Liana , Bety , Thea , Liliana , Adelamaria , Carmen.cita , MOana , Mihaela , Tabitha , Slavmih , Madyn... s.a.m.d numai bine , un week-end excelent si plin de bucurii va doresc ! si
la toate !!!
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 ani 1/2 (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Liana30 spune:
a inceput de dimineatza...
cate'un pic..pic..pic
ete ca nu ma las...io sunt in verva
"Nimic nu-i imposibil!"

Madana spune:
Liana dansam in "familie", caci si eu ma prezint intr-o glorioasa Z2. Si daca noi acum
inseaman ca atunci cand o sa fim
o sa se cutremure lumea de dantzurile noastre.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

INDY spune:
Buna fetelor!
Am ajuns si noi acasa, ieri am facut 3 saptamani de viata, dar daca va spun prin ce-am trecut, o sa intelegeti de ce n-am mai scris.
Ajung eu la spital cu bebe in pozitie de iesit. Bineinteles, au avand placenta praevia, eram programata pentru cezariana. Ma urc pe masa de operatie cu intentia de a face rahianestezie (stiti voi, in coloana... aneseziata de la brau in jos...),imu face una, nu se prinde, o face pe a doua, nici asta. Intr-un final dramatic se prinde a treia. Ma intind pe masa, bebe se razgandeste, isi schimba pozitia si se aseaza transversal. Imi zic ca nu-i nici o problema, doar fac cezariana. Da... dar dupa ce ma taie, Dr. se aseaza gospodareste pe coastele mele si incepe sa apese cu stoicism. Eu... aud doua paraituri, ii spun ca am impresia ca mi-a rupt coastele, iar el senin imi spune ca nu-i nimic... se sudeaza ele.
In sfarsit... il scoate pe bebe, il vad, il pup, imi vine sa plang de emotie... ce mai, sunt mamica... uit de toate durerile. Pana a doua zi. Cand sunt obligata sa ma dau jos din pat si constat ca nu pot sa stau in picioare, dar sa mai si merg. Vine Dr., imi spune ca sunt sclifosita, eu mai incerc o data, cu aceleasi rezultate. A treia zi, m[ scol de dimineata si imi spun ca trebuie sa fiu mai viteaza... ce dumnezeu, doar sunt mama de baiat. Incerc sa ma ridic, constat ca ma doare si spatele. Cu un efort supraomenesc(dureri de coaste, operatie, spate)...ma ridic ajutata de infirmiere, ma duc singura sa ma spal pe fata, ma pieptan, si sunt tare fericita de parca as fi cucerit Everestul. Ma intorc la pat, ma ia ameteala, vine anestezista, imi fac analizele... lipsa de fier. Mai stau o zi la reanimare. Asa cum sunt, ma duc la bebe, sa-l alaptez. Fiind cezariana... nu vine laptele imediat. Constat ca n-am nici mameloanele proeminente, deci bebe nu are ce sa apuce. Imi vine sa pling, dar pling mai spre seara cand in sfarsit a venit si laptele, dar nu are cine sa-l bea. Canale infundate, lipsa mameloane... ce mai... imi trece euforia nasterii.
Ajungem in sfarsit acasa. Aceleasi probleme. Dureri de coaste(care am inteles ca se sudeaza... dar nu asa de repede), dureri de la operatie, cele de spate... pe langa toate acestea fac si hemoroizi. Urati. Incep sa ma doara rau si sanii. Bebe se repede la ei ca un vampir, si trage de parca ar fi de cauciuc. Eu ma bucur intr-un fel, ca pot sa-i dau lapte, dar ma omoara durerile.
In sfarsit, cand cred eu ca nu mi se mai poate intampla nimic... mi se sparge o masea. Nu pot sa ma duc la dentist, pentru ca alaptez, deci nu poate sa-mi faca anestezie ca sa-mi repare maseaua.Iar eu pe viu... nu fac nimic.
Ce sa va mai spun... imi doresc sa deveniti toate mamici(am vazut ca sunt si fete noi), dar sa nu treceti prin ce am trecut eu, si inca mai trec.... pentru toate fetele curajoase si viitoare
. (Bety, Carmencita, MRL, Thea_M, Amely, Aileene) si pe toate celelalte. Precis am uitat pe cineva.

Madana spune:
Indy sa-ti traiasca ingerasul. Cum il cheama? Cat despre experienta nasterii ... ma abtin, poate doar sa te rog sa-mi dai numele dr. ... sa am grija sa nu nasc cu el. Felicitari MAMICO
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

aileene spune:
IndyFELICITARI gata ai devenit maicuta draga de tine , dar prin cate ai trecut Doamne Doamne cat ai mai chinuit saracuta de tine ! Imi pare rau ca prima ta experienta aceea de-a deveni mama a fost atat de urata , dar las ca-ti vei reveni tu , esti puternica , ai dovedit-o de atatea ori !
Sa-ti traiasca MIRCIULICA si ii doresc un bunevenit pe lume , iti doresc sa cresti maricel , sanatos si sa fii norocos in viata s-aduci numai bucurii parintilor tai scumpi ! Indy draga iti doresc numai bine pe viitor , ai grija de tine si sper ca coastele tale n-au suferit prea mult , cu toate ca am inteles prin ce-ai trecut , iar cu dentistul nu cred ca ar fi vreo problema , doar daca iti va face anestezie , ca trece in lapte ! Oricum mult curaj , va
dulce pe amandoi si sper sa mai treci sa ne pove despre evolutia intelegerii voastre ca mama si fecior
! Apropo's , cu cine seamana
...multumim ca ai venit sa ne relatezi aceasta mare aventura de-a deveni mamicuta , D-zeu sa va ajute !
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 ani 1/2 (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Bianca B spune:
Indy FELICITARI
flacau voios si mancacios si multa sanatate ca sa le poti face pe toate si
pe cel mic din partea mea pe amandoi obrajorii
Bianca

Liana30 spune:
INDY
sa traiasca MIRCIULICA sa creasca mare si frumos..
doamneeeee prin ce ai trecut...stiu io ca tu esti fata curajoasa si treci peste...numai bine iti doresc...de fapt tot binele din lume ti'l doresc tie....
"Nimic nu-i imposibil!"