Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 7

Amely spune:
Rami, vezi ce documentata am devenit? daca ma intrebai ieri dimineata despre lucrurile astea, cred ca ma uitam la tine ca la masini straine...
Va pupicesc fetelor... fug, ca m-am programat la coafor. Oi fi io "pe moarte", da macar sa fiu mumoasa, uite-asa, in ciuda tuturor belelelor.
Tot e bine ca mi-am pastrat simtul umorului... sper sa il mai am si luni, dupa ce iau rezultatul
Sa fiti iubite, dar mai ales, iubiti-va pe voi inseva, pentru ca meritati!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Carmen.cita spune:
Amely, imi pare rau sa aud asemenea vesti... te-a trimis la dr.Badea de la Micomi? Ai dreptate, trebuie sa fim mai atente cu sanatatea noastra, de multe ori uitam chestia asta in 'fuga dupa bebe'. M-ai pus tare pe ganduri cu OB-urile, care este problema cu ele, ca eu folosesc de cativa ani?
E foarte bine ca ai facut papanicolau si colposcopia, dar nu fii asa suparata, o sa fie bine, vei vedea, bine ca ai mers din timp... ma gandesc ca si durerile astea de care te plangi tu de ceva vreme sa nu fie din cauza colului... Of... Ai obtinut greu programarea? Mi-ai adus aminte ca trebuie sa refac si eu PAP si analizele de secretie, ultima data le-am facut in noiembrie 2004...
Colposcopie nu am facut niciodata, e dureroasa?
Hai, te rog eu sa astepti linistita rezultatele si sa nu te mai gandesti la prostioare, ocupa-ti mintea cu ceva, nu stiu, plecati impreuna undeva, plimbati-va!

Ioanatugs spune:
Buna seara fetelor!
Am intrat doar sa va salut si m-am intristat putin cand am aflat de AMELY. Dar eu nu cred ca un medic poate pune un asa dur diagnostic doar din colposcopie. Amely asteapta rezultatul de laborator de luni, poate fi si pur si simplu o rana mai mare, care insa foarte frumos se poate rezolva printr-o rezectie partiala de col. Am avut si eu o rana mai urata pe col pe care am operat-o acum 2 ani. Si pe mine m-a speriat putin dr. mea, dar cand a venit rezultatul era ceva modificat, insa nu foarte grav. M-am operat si acumnu mai am nimic. Stai linistita si nu te lua dupa parerea unui singur medic. o sa fie bine! Ai sa vezi!
ADELAMARIA ,MADANA SI TABITHA va multumesc frumos pentru incurajari si pentru primirea frumoasa!
LIANA 30 pe unde esti?
Cu drag Ioana Tugs

Amely spune:
Carmencita mea draga...ma bucur ca esti aici. Intr-adevar, ai ghicit, la Mihaela Badea m-a trimis T. Programarea nu am obtinut-o greu, dar cum zilele astea era ocupat la cabinet, a ramas programarea pt. 3 aprilie, adica de luni intr-o saptamana. Eu sper ca pana atunci sa scap si de rusi (inca nu au venit), ca altfel ma duc degeaba daca sunt pe stop, nu?...
Colposcopia nu e dureroasa, dar nici prea placuta nu e... oricum eu eram si ff speriata, practic ma concentram mai mult sa vad reactia dr-ei la ceea ce vedea acolo, decat sa-mi dau seama daca doare... ei, pisca nitel, dar suportabil (iar io sunt rea de durere). Dr-a asta a fost de o blandete si delicatete cum numai intr-un spital privat cu preturi pe masura poti gasi...
OB-uri am folosit si eu, muuulti ani...practic eram dependenta. Am suferit (si sufar) ca din cauza ca dr-ii nu le recomanda, a trebuit sa renunt la ele. Acum cu atat mai mult, cu cat vad ca sunt predispusa la leziuni pe col, nu as mai vrea sa risc.
Cu PAP-ul...da, acum imi dau seama cat de mult am gresit omitand o chestie ATAT DE IMPORTANTA... eu care "le stiam pe toate", uite ca s-a dovedit ca nu-i deloc asa... Dar nu mai are rost sa ma invinovatesc, in fond am mers la niste "somitati" care nu mi-au pomenit macar o data de PAP. Probabil ca isi imaginau ca trebuie sa faca parte din cultura generala a femeii...si nu o spun ironic, ci cu tristete.
Sigur ca asa e Carmenico...o sa fiu calma si senina. Oricum Dumnezeu se zice ca nu da omului mai mult decat poate duce. Poate ca a venit vremea sa dau un mic "test" cu El si cu mine insami, sper sa-l trec cu brio...
Sa aveti o seara minunata, caci ploua si e vremea dragostei (la noi e doar spirituala
, dar vine ea si vremea noastra...)
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Carmen.cita spune:
Ma bucur ca esti mai bine acum, mesajul tau de dimineata a fost tare trist... exista o rezolvare pt tot! Eu sper din tot sufletul sa nu fie nimic grav, iar fetele care s-au confruntat cu probleme te-au asigurat ca se pot trata. Asa ca, nu a fost nici acum tarziu ca te-ai dus sa faci aceste analize.
Bine ca mi-ai spus cu OB-urile cum este treaba, ca eu in ignoranta mea...
Spune-mi si mie unde ai facut colposcopia si PAP, ca as vrea sa le fac si eu neaparat... nici eu nu suport durerea, si daca zici ca dr. a fost asa delicata, as merge si eu acolo... De fapt ce se intampla la colposcopie? Folosesc 'fiarele'? Of, prin cate trebuie sa trecem...
Hai, capul sus, mergem inainte!

Amely spune:
Iti multumesc Ioana Imi pare rau sa aud ca si tu ai trecut prin asa ceva...si ma bucur mult sa aud ca acum e totul in regula. Incerc sa nu cad in depresii/paranoia etc, pt. ca imi dau seama ca inca nu am aflat nimic grav, si chiar daca ar fi ceva incipient, important este sa se poata trata. Doamne, cate fete s-au confruntat cu problema asta... eu abia azi am realizat, primind mesaje de la voi si citind aici, pe forum...
Iti urez si eu bun venit si un copilas cat mai curand!
Pozici cu noi

Liana30 spune:
Amely sunt fericita ca gandesti pozitiv
uratoooooo nu ne arati si noua cum te facusi?????cum fusa la coafor??????
"Nimic nu-i imposibil!"

adelamaria spune:
Buna dimineata!
Amely, capul sus si fii optimista! Chiar zilele trecute vorbeam cu o prietena si-mi spunea ca anul trecut a tras si ea o sperietura groaznica din aceleasi motive...rana pe col...A speriat-o o doctorita si asa a ajuns disperata la Dr. Marinescu...Care i-a refacut testele si i-a zis ca e ok. Cauterizare si gata, a scapat...Sau rezectie...nu stiu exact...ar trebui sa ma documentez si eu sa vad care e diferenta...Deci faci foarte bine ca incerci sa te linistesti! O sa fie bine, o sa vezi!
Inutil sa-ti spun ca acum si eu m-am cam impacientat...Cred ca pe mine testele astea ma asteapta saptamana viitoare candva...
Azi dimineata...primele pete...semne clare de rusi, sanii si-au revenit aproape la forma initiala...astept invazia sambata sau duminica. Din pacate, asa cum am banuit..n-a fost sa fie nici luna asta...Sunt trista, dar incerc sa trec peste...Deocamdata sunt relativ bine, oi vedea cum ma simt cu moralul mai tarziu...
Va pupic pe toate!

Amely spune:
Carmencita, eu am facut colposcopia si PAP-ul la Euroclinic, pt. ca sotul meu lucreaza acolo si are mare incredere in acest spital... sincera sa fiu, as fi vrut sa merg direct la dr-a Badea si sa-mi faca ea, mai ales ca mi-a recomandat-o T. ca fiind "the best", dar cum nu reuseam sa dam de ea, ne-am panicat si am decis sa facem repede la Euroclinic unde sotul cunoaste pe toata lumea si unde ne dau si rezultatul destul de repede. Oricum voi repeta analiza si la Badea, daca va zice ca e necesar. Dar am vrut sa fac ceva, intelegi? trebuia neaparat sa stea cineva de vorba cu mine si sa ma mai linisteasca. A fost un pic mai scump, dar a meritat, zic eu... pt. ca intr-un spital de stat ar fi fost deprimant si umilitor, mai ales in starea in care eram, iar la un cabinet privat nerecomandat n-as fi avut incredere sa merg. Oricum, banii erau ultimul lucru la care ma mai gandeam in momentul ala.
Daca vrei iti dau pe PM nr. de tel de la cabinetul dr-ei Badea, suni si te programezi acolo cand vrei, eventual dupa ce scapi de rusi (dar eu sper sa nu-ti mai vina luna asta)
Adelutzule... imi pare tare rau ca si tu esti trista... Incearca sa te bucuri de week-endul asta alaturi de sot, iti dai seama ce bine e ca sunteti amandoi sanatosi si va iubiti? aveti atatea luni in care sa incercati, iar eu sunt sigura ca luna norocoasa se apropie, poate ca e chiar asta, daca nu, sigur luna viitoare!
Olteancooo, pai iesii ca o zana din coafor, al meu lesina cand ma vezu asa cu pletele suvitate in vant
ofta ca nu putem...stii tu
Da' se consola cu macare chinezeasca, ca ma scoasa la restaurant
fatooo, ca tare ne lipsea o iesire in doi
sa punem tara la cale. In seara asta mergem la o petrecere... sambata si duminica am cursuri la Drept de dimineata pana seara, si uite tot asa o tinem pana om cadea latzi, iar la necaz io ii dau cu tifla
Va pupica fata pe toate
Pozici cu noi