Gratar Zepter

Gratar Zepter | Autor: BESTUTZA

Link direct la acest mesaj

Nu stiu cat de bine am pus subiectul,dar avand in vedere ca sunt o multime de super gospodine pe aici tot se va gasi cineva sa ma lamureasca!

De Craciun am primit un gratat Zepter! L-am degresat binisor si marea mea prblema e ca nu stiu cum se faace de se spala asa greu! Nasa mea are o generatie mai veche si cum l-a luat de pe foc ii pune apa si aproape ca se curata singur!

Eu ii fac lui Tudor pestele la el si iese ff bun! Este asa..ca intre gratarul clasic si un peste inabusit!

1.Nu il folosesc eu corect?E alt material?Nu l-am degresat bine?
2.Ce mai gatiti pentru puiuti in vasele Zepter?Clasic sau dupa cartea lor de bucate?

Multam fain!


http://community.webshots.com/user/bestuta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

eu cred ca nu e bine degresat.Trebuie sa ti-l degreseze reprezentantul care t-i l-a vandut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anneoprea spune:

Pe mine pentru degresare m-au sfatuit sa cumpar si o solutie speciala care curata inoxul, tot de la ei: gratarul meu insa se curata usor, il inmoi in apa inainte
Se poate sa nu-l folosesti prea bine (sa dai focul mult prea tare) si sa se prinda (de asta-ti dai seama pentru ca iese fum)...nu stiu unde e gresala, ca alt material nu prea are cum sa fie...

Eu la gratar am facut si legume - au iesit ok!

Mergi la inceput