Buchetul miresei si al nasei.

Buchetul miresei si al nasei. | Autor: Happiness_4_us

Link direct la acest mesaj

In weekend am aflat ca sunt anumite zone ale tarii unde atat buchetl miresei cat si al nasei trebuie cumparat si facut de mire.
Stie cineva in dambovita care este obiceiul?
Sau asa se face absolut peste tot?

Nana Motoc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Eu sunt din Ardeal, la noi asa se face, mirele cumpara atat buchetul miresei, cat si pe cel al nasei. Normal ca va avea instructiuni precise despre cum sa arate buchetul meu si o sa o intrebam si pe nasa ce culoare si cum vrea buchetul. Poate ai afla mai multe raspunsuri daca ai posta intrebarea la subiectul mirese.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Nasa mea e din D-vita si nici prin cap nu i-a trecut sa plateasca ea si nasu' buchetele. Deci, asa cum stiam de altfel, va plati mirele. Adica noi !

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Da, nu ca ar fi o problema cumparatul lor. Ideea este ca trebuie sa stim din timp, sa nu ne trezim fara buchete .
Noi avem nunta pe 29 iulie, sper sa mai obtin informatii pana atunci.
Multumesc mult fetelor si daca mai stie cineva ceva, astept cu interes mesajele voastre.
Pupici.

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc
Ideea este ca trebuie sa stim din timp, sa nu ne trezim fara buchete .
Noi avem nunta pe 29 iulie, sper sa mai obtin informatii pana atunci.
Multumesc mult fetelor si daca mai stie cineva ceva, astept cu interes mesajele voastre.
Pupici.

Asta am spus si eu, k vom face "asa cum stim", adik mirele ia buchetele. Pai cum ar fi k nasa sa-si cumpere florile sau sa vina la primarie cu buch tau ? Repet si probabil vei primi mai multe raspunsuri asemanatoare: mirele cumpara buchetele ! 3 buchete: pt civila, mireasa si nasa. Nasa nu are buchet la civila !

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Nana, nu e mai simplu sa o intrebi chiar pe nasa cum stie ea ca e obiceiul si sa va puneti de acord cum faceti?
Uite, la noi in zona (nordul Moldovei), doar mireasa are buchet si nasa il face.
Sa ai o nunta frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Ada, depinde, fiecare face cum doreste: am avut nunta anul trecut iar mirele a facut buchetele(miresei si nasei).
Nana: cel mai bine e sa vb. cu nasii si poti intra la miresici sa intrebi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Darria, eu nu ma refeream la Iasi, ci la jud. Botosani :) pentru ca de acolo sunt eu, chiar daca acum traiesc in Iasi. Nunta am facut-o in Botosani si acolo sunt alte obiceiuri.

Mergi la inceput

Mercic mult Adda pentru urari, am sa urmez sfatul vostru si o sa discut cu nasa, cred ca e cel mai bine.

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Ada: acum am inteles, vazusem Iasi si am crezut ca aici ati facut nunta.
Nana: sa fiti fericiti pana la adanci batranete

Mergi la inceput

Sarumana din suflet, Darria. la fel si tie iti doresc!

Nana Motoc

Mergi la inceput