Aspirante optimiste - 190
Raspunsuri - Pagina 14

lauricipani spune:
Felicitari proaspetei mamici!!!
megbeng, tu stii ca io-ti spuneam meg si asa o sa-ti spun si d'acum incolo!!! ia sa fi tu cumintzica ca nu din cauza ta am ajuns pe pag 2.
Puturoasele astea de aspirante sunt de vina, printre care ma numar si eu
Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

katthy spune:
Tabitha nici nu stii ce ma bucur ca ai revenit in forta.
Eu am fost astazi la monitorizare, si:z12 end.8.3mm, f.20mm numai ca vascularizarea endometrului "se putea sa fie mai bine" -citez. Asa ca am facut pregnyl 5000 si maine seara .
Si chiar daca afara e o vreme urata eu ma simt f. bine ....ma pregatesc pt. maine
katthy

lauricipani spune:
katthy, tinem pumnii sa fie bine!!! Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

mcrissa spune:
Va pup pe toate fetele
Felicitari proaspetei mamici!Sa aiba o fetita sanatoasa si cu noroc in viata!
Tabitha cat ma bucur ca ai revenit in forta!
ancuta_stan:eu am scapat de mycoplasma (aceeasi familie cu chlamydia) cu Sumamed, o tableta/zi timp de sase zile, dar cum au spus si fetele acum m-am captusit cu o candidoza.
Nu prea am mai avut timp sa scriu, dar v-am citi in fiecare zi.Am tot fost prin doctori sa vad ce e cu diagnosticul ala de hepatita B.
Si ca orice om care nu poate sa accepte ca ceva rau i se intampla chiar lui am mers si am repetat analizele si la alt laborator.Si surpriza:la Medicover mi-a iesit pozitiv, iar la Medsana negativ.Acum chiar nu mai inteleg nimic.In ce laborator sa am incredere?Voua vi s-a intamplat asa ceva?Care au dreptate?
Oricum acum cred ca totul va fii bine si probabil voi deveni o mamica de ...2007 ca pentru 2006 nu prea a mai ramas timp.Dar voi fii in 2006.Sunt sigura ca vom reusi toate.
Mcrissa
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;53;80/st/20060330/e/My+Birthday/dt/8/k/7661/event.png

Kariris spune:
Mcrissa.... moooamaaa ce nume greu de tinut minte ai!
sfatul meu e sa mergi la Cantacuzino sa iti faci analiza, pentru ca eu anul trecut am avut o surpriza si mai nasoala: la Medsana mi-a iesit VDRL pozitiv deci aveam sifilis la momentul respectiv, sotului i-a iesit negativ si iti dai seama ca am innebunit amandoi (ne pregateam de fiv), am repetat analiza in mai multe lab si doar Cantacuzino m-a convins ca nu am desi si la celelalte mi-a iesit tot negativ... ideea e ca la Medsana dau rateuri urate la analize si nici macar nu-si asuma raspunderea sau nu-si cer scuze si dupa parerea mea Cantacuzino e cel mai serios loc; du-te la ei cu cele 2 rez contradictorii si spune-le ca vrei sa repeti analiza la ei.

mcrissa spune:
lachione merci mult pentru indrumare.Am mai auzit ca Medsana da rateuri.Pe sotia unui coleg au scos-o cu cancer.Era sa moara din cauza socului si dupa ce a repetat analizele era de fapt sanatoasa tun.O sa merg la Cantacuzino cu toate ca m-am saturat de spitale, intepaturi...am venele umflate ca cei care-si injecteaza droguri.
Mcrissa
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;53;80/st/20060330/e/My+Birthday/dt/8/k/7661/event.png

katthy spune:
Lauricipani merci de incurajare
Fetelor am o dilema am citit ca dupa ovulatie, daca e nevoie, se administreaza utrogestran pe cale vaginala. Astazi am cautat sa mi-l procur si .... surpriza ... nu se gaseste decat pastile cu administrare orala. Este posibil ca pastilele sa poata fi utilizate si ca ovule???????
Nu radeti va rog, ca chiar nu stiu ce sa fac. Ajutor ... Voi cum l-ati procurat??
Va fac un dans drept multumire
katthy

mcrissa spune:
Katthy aceleasi pastilute de utrogestan se pot administra pe cale orala sau vaginala.Exact asa scrie pe cutie.Si se gaseste cam in toate farmaciile.
Mcrissa