Clubul nurorilor (22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Flavia,saru'mana,cred ca le sta bine copiilor impreuna...si noua ca si cuscre !

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Nadia ce lucreaza sotul tau? Bine ca soacra isi revine si nu e nimic grav.

Noapte buna norici, eu ma retrag aici :)

Flavia (sotie si mamica fericita)

E manager la un magazin (Shoppers Drug Mart, ptr. cele care stiu) de cosmetice, medicamente, farmacie, etc...
Ce credeti? Ieri am ajuns la spital la 4pm, am intrebat la informatii unde o gasesc pe soacra-mea si nu-mi venea sa cred cand mi s-a spus ca e inca la Urgenta... dupa 25 ore nu au mutat-o pe sectie. M-am dus la urgenta, era o asistenta langa ea si am intrebat-o de ce e inca acolo si nu pe sectie; mi-a spus (asistenta) ca au un pat ptr. ea, dar asteapta sa se elibereze; cum nu mancasem, pe la 5pm am plecat la cafeteria sa iau ceva sa mananc si m-am intors in juma' de ora; o mutasera deja; pe la 7pm a venit si sotul meu si am plecat la 7:30. Acum il mai las sa doarma vreo ora, o ora jumate si-l trezesc sa mearga a lucru; aseara era tare suparat, se asteapta la vesti rele de la medici azi, ca zice el (si are dreptate) sunt 'prea multe infectii deodata'... va spun sincer ca nici nu stiam ce sa-i spun aseara sa-l consolez putin; ptr. ca STIU ca indiferent ce ti se spune in aceste momente, nu ajuta la nimic. Tot ce pot face e sa fiu aici, langa el, sa stie ca sunt aici; mi se rupe sufletul sa-l vad plangand si sa nu stiu ce sa fac; n-am putut decat sa-l imbratisez si sa-l ascult. Medicii, desi nu erau 100% siguri, au spus ca e pneumonie, apa la plamani, infectie a rinichilor SI infectie a vezicii urinare; in plus de asta are o f usoara forma de diabet si are si lupus (afecteaza sistemul imunitar). Va mai scriu cand am ceva noutati; va multumesc ca ma ascultati; desi nici unul dintre noi nu a spus-o, amandoi, probabil, gandim ca poate fi vreo forma de cancer; nu stiu; tot ce stiu e ca ptr. prima oara in trei ani am vazut-o 'batrana' si neajutorata... ooooooooofffffffffff

Winners don't quit; quitters don't win.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SunSmile
Cami...hai sa facem clubul nurorilor cu tensiune mica...

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Si eu, si eu! Mie tensiunea prea mica imi da niste dureri groaznice de cap; am vb. cu dr. de familie, mi-a dat ceva medicamente, le-am luat vreo 2 saptamani in care m-am simtit absolut ingrozitor, mult mai rau, ameteli, dureri de cap, uneori avem senzatia ca o sa lesin; apoi am citit prospectul... medicamentele ce mi le-a prescri el erau ptr. scaderea tensiunii, nu ptr. crestere, cum aveam eu nevoie...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SunSmile

Mdah...io te cred! Numa ca si in locul meu e greu sa fii...toata lumea ma bate la cap ca-s prea slaba. De parca tin post negru...nuuu, da asa sunt eu. Mananc orice-mi trece prin cap, la orice ora si dimineata sunt tot asa.
Miresica de 15 iulie

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
[/quote]

Exact la fel; dar eu am 1m58cm si 40 kg. si la fel ma bate toata lumea la cap 'mai pune vreo 2-3 kg'... usor de zis, imposibil de facut!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by camelia72
Am pus poze noi in linkul de la semnatura...

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Sa-ti traiasca "Nazdravanii"!!! La poza cu 'Hotul de paine' zambeam aici, de una singura... Ce mare e paineaaaaaaa... sau e nazdravanul tau micutz! Oricum, ai niste copii superbi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Nadia, imi pare foarte rau pentru soacra ta. Sa speram totusi ca e doar o coincidenta neplacuta si nu ceva asa grav. Stiti voi, speranta moare ultima. Uite, niste de incurajare.

Sun, la inaltimea aia esti chiar slabutza. Nici eu nu-s plinutza, am doar asa o obsesie cu kg astea. In plus, ceea ce nu-mi place la persoana mea acum este ca sunt foarte statica. Inainte faceam multa miscare, lucram destul de departe de casa faceam cam 35 de minute pana la servici, mergeam pe jos dus-intors, indiferent de vreme, plus ca aveam 2 slujbe, fugeam toata ziua intre ele... Apoi, dupa ce m-am intors din State, m-am angajat in alta parte si terminam programul la 19:30, ajungeam acasa pe la 20:00. Va dati seama ca nu-mi ardea de nimic, atunci m-am lenevit...

Raza, multzam de sugestie, dar nu ma refeream practic la o dieta/regim anume, ci doar ma gandeam ce-as putea manca asa cu mai putine calorii, ca acum sunt doar legume de sera/import care mie nu-mi plac, vara o dau pe salate de numa...

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Mai fetelor, dar ce e cu tensiunea asta la voi???????? sau mai bine zis... cum de nu e???
Pe mine m-a ferit DD de asa ceva, sper sa nu vorbesc cu pacat si sa o mostenesc pe mama care e cardiaca- a facut un preinfarct la 43 de ani.

Oricum sanatate multa!!!

Flavia baga ceai, multttttttttttttt

va pup

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Salutare nurori!
Flavia-nu vine socrul cu noi...sper.
Eu iar am dormit super prost azi-noapte si am incercat sa dorm putin la pranz cand am ajuns acasa ca sa fiu fresh si sa ma apuc de invatat...dar nu am reusit decat sa atipesc vreo 20 de minute....
Acum ma duc sa mai bag cateva cursuri...fug la invatat

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetelor,
Am intrat doar sa va salut si sa va pup. Sunt supi rau...mi-o facut un tampit una dintre masini armonica! Si mi se rupe sufletul cand o vad asa. Maine o dau baietilor la service, dar....imi plange sufletul. Ca pentru mine masinutele sunt dragele mele scumpe!
Sanatate si putere tuturor!
Va pup

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

Va salut fetelor.Moamaaaaa da ce-a-ti mai scris!
Eu am avut azi o zi plina: spalat haine cu masina,facut curatenie,spalat covoare,am dus copilul la Clubul Juniorilor , dar trebuie sa recunosc si ca am fost singurica prin oras, am hoinarit prin magazine si mi-am cumparat niste chestii dragute pentru mine.
fetelor da ce siluete sunteti, si eu am fost slaba inainte sa raman insarcinata ,aveam 43 de kg, dar dupa ce-am nascut am ramas cu cateva kg in plus , acum am 52 kg la 1,58 inaltime.
Sunt tare necajita ca Alex nu prea vrea sa manance nimic , numai carnea ii place si bea lapte la greu,plus ca-i asa marait ca nu-i mai intri in voie cu nimic.Voi ce vitamine le-a-ti dat la copilasi , ca vreau sa incerc si nu stiu ce sa-i dau?

Flavia am inteles ca esti bolnavioara, eu iti doresc insanatosire grabnica .

Nadia imi pare rau ca treceti tu si sotul tau prin momente asa grele,iti doresc putere si curaj sa treceti de aceste greutati si multa sanatate soacrei tale.

Maine trebuie sa merg sa-l inscriu pe pitic la cresa, sper sa mai gasesc locuri la cresa care este vi-a vis de blocul nostru.

Va pup pe toate fetele!

Mergi la inceput