Endometru, ovulatie, monitorizari - 115

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Buna dimineata fetelor,
Va doresc o saptamana cat mai buna iar vestile sa fie pe masura

Adhnana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Offff Lachi cat m-am bucurat de veste. Si acum . Sper sa reusesti sa salvezi trompita. Te pup dulce si apasat si cu speranta in suflet ca in curand o sa fi o cu samburel la locusorul lui.

Fetelor maine ma duc la Dr. Moisa. Am programare la 2.30. Daca mai are cineva programare maine la ea, sa-mi spuneti poate ne intalnim. Am niste emotii, de nu pot sa va spun. Deci incep din nou lupta fetelor, de data asta o sa castig.

Pupici
O saptamana buna.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna dimineata. Va urez o saptamana minunata si sa aveti grija de voi. Eu raportez: mi s-a depistat un chist de mare frumusetea, ca atare tratamentul recomandat este AC Yasmin 2 luni de zile. Trec asadar pe tusa. Inca stau si ma gandesc daca sa mai continui sau nu in lupta mea. Poate ca a venit timpul sa renunt si sa las locul altora mai norocoase. Va doresc tot binele din lume si sa va dea Dumnezeu implinirea dorintelor cat mai repede.

Nu mai vreau TB, desi o iau in fiecare dimineata, ca de, daca to ma trezesc la 6.30 de ce sa nu pun termometrul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Tabithaacelasi lucru l-am patit si eu luna trecuta si tare greu mi-a fost ... timpul a trecut... si z3 chistul nu mai era... m-am imbarbatat citind mesajele tale pline de optimism si acum z9, 5zile clomifen si maine monitorizare.
Hai! Fruntea sus ne astepta un special pentru fiecare

Pe locul unde s-a prabusit o sperata, tasneste un nou izvor al sufletului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Tabithopai asa ne esti fato? Treci inapoi la loc comanda ca fara tine nu putem sa mergem mai departe. Mai verifica si tu chistul ala...La cine te-ai dus? Stii ca ar trebui sa consulti 2 -3 dr. pana iei o hotarare.
Hai tine-ne la curent. Io pe joi ar trebui sa va dau o evste ca am inceput de azi sa numar AMR-ul....Semne doar cele de CM ca ar veni...
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Tabitha fruntea sus iubita, doua luni o sa treaca repede.

Kitta deci peste cateva zile vi cu o veste mare, nu? Buuun, bine ca stiu din timp sa ma aprovizionez cu sampanie.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunetaeta spune:

Fetelor, la monitorizarea de luna trecuta cand nu am avut ovulatie deloc, pe buletinele ecografice la endometru scrie nesistematizat8 mm in ziua 15 si la fel nesistematizat 10 mm in ziua 20 ? Ce insemana nesistematizat?
Scuzati-mi lipsa de experienta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Tabitha nu te lasa coplesita de vestea proasta, de tristete, mai bine spus nu te lasa daramata, 2 luni vor trece curand si cu ajutorul lui Dumnezeu vei fi mamica repejor. Asa cum ai fost alaturi de noi, suntem si noi alaturi de tine, cu sufletul si inima si vom trece impreuna peste toate piedicile ivite

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna seara, viitoare mamici

Vad ca sunteti un pic triste. Asa cum v-am promis, vin sa impartasesc cu voi vestile bune, poate va insufla putina speranta.

M-am intors in seara aceasta de la echo cu vesti foarte bune. Bebe are 53.3mm (cat pentru 11 saptamani si 6 zile, cu 4 zile mai mare decat varsta conform UM). Inimioara ii bate cu 167 batai pe minut. Avem ochisori si gurita (zici ca este un mic extraterestru), foarte activ (dadea din manute si din picioruse). Dupa parerea lui T. este un bebe foarte frumos crescut. Tati este in al noualea cer.

Din pacate, nu am poze ci doar un filmulet foarte mare, pe care nu pot sa il download-ez ca sa il vedeti si voi. Eu nu ma mai pot satura privindu-l.

Va transmit gandurile mele bune

Adriana
Vine barza
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Eta, din pacate, din cate stiu este bine ca endometrul sa fie trilaminar, asta indica o ovulatie normala... Nesistematizat inseamna fie ca endometrul nu este inca pregatit sa poata sustine o sarcina, fie ca nu exista ovulatie...ceea ce inteleg ca a fost cazul la tine luna trecuta. (Spre ex. eu am avut endometrul nesistematizat in primele luni dupa o pierdere de sarcina cu chiuretaj... Adica la mine exista activitate foliculara, dar nu puteam sustine o eventuala sarcina. Dr-a ne-a sfatuit atunci sa mai asteptam o perioada, vreo 3 luni pana sa incercam din nou.)
Probabil la tine ar fi recomandabila o stimulare ovariana, mai ales ca te confrunti cu lipsa ovulatiei, si probabil ca iti va da concomitent tratament cu estrofem pt. endometru...
Dar mai bine vorbeste cu dr. tau despre problemele astea si eventual propune-i sa faci stimulare... desi in mod normal propunerile/solutiile ar tb. sa vina din partea dr-ilor, dupa parerea mea...
Multa sanatate!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput