Endometru, ovulatie, monitorizari - 115

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

megbeng,ce-i cu tine mama??eu te stiam tare linistita si calculata ca de,esti doctora.Haide,nu-ti mai fa ganduri si griji inutile ca toate se rezolva la momentul lor;fa cateva exercitii de relaxare Jacobson si te vei simtii imediat mai bine,si nu te mai stresa da?

Mergi la inceput

Tabi ,daca afli cum se iau ceaiurile alea, zii si mie ca io le am acasa da,nu stiu exact cum se administreaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

melutzica...sunt linistita si calculata aici, pe forum, in rest destul de multi cunoscuti ma catalogheaza "atomica"..aici incerc sa ma relaxez...in loc de exercitiile de care ziceai si pe care oricum nu le stiu :(...si oricum inca nu-s doctor, mai am vreo 3-4 luni...uf, si asta mai e o faza, ca se termina facultatea, si Doamne, ce frumos a fost!!! si as mai vreaaaaaaaaa vreo cativa ani de studentie!!!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

MELUTZICA si TABI,ceaiurile se iau asa...
se pun 2 lingurite de napraznic in 0,5 l apa plata seara
dimineata se strecoara ,planta se pune la fiert in 0,5 l apa,si dupa ce da in clocot se amesteca cele 2 ,se lasa la racit si se beau 4 cani pe zi,pe stomacul pe cat posibil gol.se beau cu lingurita sau inghititura cu inghititura.
cam la fel si cu cretisoara,dar se beau 2 cani pe zi.
am impresia ca la cretisoara nu e oblicatoriu sa o lasi de cu seara...
spor la si puteti suplimenta si cu tinctra de coada soricelului,30 picaturi pe zi,diluate in apa.
PROBLEMA MEA E CA NU AM TIMP SA URMEZ ASA O PROCEDURA.STIE CINEVA CEVA DE ALT TRAT. NATURIST BAZAT POATE MAI MULT PE PASTILE,TINCTURI,SAU ALTE CHESTII GATA PREPERATE?POATE CEVA DE MASTODYNON?UN LINK CEVA?

Mergi la inceput

megbeng,te inteleg perfect,insa crede-ma pe mine,e mult mai frumos sa practici meseria pe care ai studiat-o.Eu am absolvit deja de 4 ani,nici mie nu-mi vine sa cred ,dar e extraordinar, iar studentica vei ramane mereu,pt ca mereu va trebui sa faci cursuri de pefectionare care is mult mai super decat toate cursurile urmate in facultate
Exercitiile Jacobson is f usoare,se bazeaza pe respiratie(inspir pe gura expir pe nas ,cu ochii inchisi),si golirea mintii de orice gand,inducerea senzatiei ca esti usoara ca un fulgulet sau o pana care e dusa de vant

Mergi la inceput

oana,saru"mana de raspuns,si mersi de luminare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by melutzica

megbeng,te inteleg perfect,insa crede-ma pe mine,e mult mai frumos sa practici meseria pe care ai studiat-o.Eu am absolvit deja de 4 ani,nici mie nu-mi vine sa cred ,dar e extraordinar, iar studentica vei ramane mereu,pt ca mereu va trebui sa faci cursuri de pefectionare care is mult mai super decat toate cursurile urmate in facultate
Exercitiile Jacobson is f usoare,se bazeaza pe respiratie(inspir pe gura expir pe nas ,cu ochii inchisi),si golirea mintii de orice gand,inducerea senzatiei ca esti usoara ca un fulgulet sau o pana care e dusa de vant

Mihaela

da, ai dreptata ca studentica o sa raman mereu...maica-mea are 50 de ani, si tot mai merge la cursuri..chiar acum, in aprilie vine si sta o luna in bucuresti, spre marele meu noroc, ca daca tot e plecat barbatu sa nu raman chiar singura, ca m-as sui pe pereti!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

POFTITI LA CAPITOLUL 116!!!!!

Mergi la inceput