Endometru, ovulatie, monitorizari - 115
Raspunsuri - Pagina 10

Madana spune:
Fetelor sunteti minunate, va multumesc din suflet. Cred ca am prins ideea, daca ma "sedez" bine s-ar putea sa nu simt nimic. Mai nasol e cu supozitoarele alea ca nu prea le suport (n-am mai luat din copilarie) dar daca trebuie, e musai, o fac si p'asta. Parca va simt pe toate tinandu-ma de manutza, va iubesc fetelor, sunteti extraordinare.
O zi buna
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Madana spune:
Alexia 27 ai grija de samburica din burtica.

Madana spune:
Kitta draga valorile alea pe care le-ai scris tu acolo sunt ..... , deci daca al meu teoretic poate sa ma lase
la comanda, al tau ar trebui sa te lase
din priviri
.
"E bine, bine e foarte bine" .

bubulina1 spune:
Madana, as vrea sa te incurajez si eu in privinta HSG. Eu am facut-o pe viu si aveam o trompa infundata, dar stiu ca in general nu doare sau doare ca la CM. Oricum, gandeste pozitiv caci va fi un pas inainte!
Alexia27, sa-ti traiasca fetita!
Speranta moare ultima!

megbeng spune:
ca salut si eu in zbor...dupa cum ziceam in ultimul mesaj..am trecut la prestat...z.10, 11 si 13 deocamdata..si desi azi e z.14 (cm 28z), vad ca dimineatza nu a crecut TB, e tot 36,2, ca ieri, asa ca nu stiu daca o sa fie ovulator ciclul asta, primul dupa antibebe
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mada28 spune:
Fetelor ajutati-ma si pe mine cu un raspuns. Ieri a fost ziua mea iar sotul meu s-a intrecut pe sine: o petrecere surpriza cu prietenii apropiati si o seara ultra romantica acasa. Testul meu de ovulatie (dr.sigur) a aratat o a doua linie fina (dar se vedea). Ce parere aveti am ovulat sau urmeaza sa ovulez. Am facut un test si luni 20.03 dar a fost negativ. Astept cu nerabdare un raspuns pentru ca mi-as dori sa concep un bebe luna asta sau daca as fi putut sa o fac aseara ar fi fost minunat. Ce ziceti?

Madana spune:
Mada28 La multi ani pt. ieri. Din cate stiu eu, si cred ca asa scrie si pe prospect, testul e pozitiv cand liniutza de test e cel putin la fel de intensa ca cea de control. Deci amandoua trebuie sa fie cel putin la fel de intense. Nu stiu sa-ti spun daca ai ovulat, mai fa un test azi. Sper sa ti se implineasca dorintza. Bafta

Tabitha spune:
Megbeng: multumesc pt. sugestia cu ceaiurile. Si multumesc si pt. Yasmin, dar nu mai am nevoie.
Katthy: eu stiam ca pt. endometru sunt bune si tinctura de lemn dulce si cea de marar, poate ca fetele stiu mai bine.
Melutzica: am trecut pe naturist si bine am facut. Nu mai am nevoie de AC.
Liana: te astept sa finalizam discutia, desi nu prea stiu despre ce vorbesti
Adela:
Mada: La multi ani pt. ieri!

megbeng spune:
bravo, TABI, pt decizie..sutn sigura ca o sa te ajute mult ceaiurile...de care iei? de codita?
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Tabitha spune:
Megbeng: am luat extract de muguri de zmeur iar ieri formatiunea ajunsese de la 30 mm, atat cat avea sambata, la 19 / 9 mm si aveam lichid in sacul Douglas. Dr. a zis ca chistul s-a spart singur. Diseara voi cumpara si celelalte ceaiuri.