Bebelusi de martie - aprilie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

La multi ani Alexandros Xenofon
sa cresti mare frumos si sanatos si sa ai parte de mult norok in viata
zuzunaki

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

nino, zic si eu ca nu are nici un sens sa te impacientezi legat de faptul ca Alexut nu vorbeste inca. Sora mea are un baietel care are acum 6 ani si nu a inceput sa vorbeasca decat dupa 2 anisori. Avea 1 an si 8 luni cand zicea ma-ma la cerere, iar dupa ce a implinit 2 ani a inceput sa-si dea drumul la vorba intr-un mod furtunos, incat nu-i mai faceau fata. Pana la 2 ani nu vorbea, dar intelegea tot, te lua de manuta sa te duca acolo unde vroia sa-ti arate ceva anume, iti arata totul cu degetelele, iti punea mana pe fata si ti-o intorcea in directia in care vroia sa te faca atenta sa te uiti etc... Era tare haios in felul lui de a comunica, inregistra absolut tot si cand a dat curs si vorbirii, stia multe lucruri si nici nu a mai apucat sa stalceasca cuvintele.
Acum e mare, poate l-ai si vazut in poze alaturi de Daria pe care o considera surioara lui si chiar corecteaza pe toata lumea care indrazneste sa zica ca nu e decat verisoara lui.
lui Alexut!

DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi

Geani si Daria (03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

LA MULTI ANI BUBU, sa cresti voinic,simpatic,dragastos si destept!Sa ai grija de surioara ta si de parintii care te iubesc!
LA MULTI ANI rrox!
ank,am vazut inca de aseara poze cu domnisoara subtirica cu ochi minunati,arata bestial in rochita alba,pregatiri la superlativ si tort aspectuos.
oml,sanatate lui Rares!
Ana,sanatate lui victor si ,ultumesc pentru complimente!

Eu sunt la capatul puterilor,nu stiu ce si cum sa mai fac:copilul meu nu stie si refuza sa invete sa adoarma!!!!!!!Atat la culcare cat si in timpul noptii se scoala in picioare si,indiferent ca e cineva sau nu acolo,plange pana nu mai are suflu,face o pauza si,in loc sa adoarma,o ia de la capat!Acum plange de o ora fara pauza si eu explodez!Indiferent ca e obosit sau nu,devreme sau tarziu,el nu e ca alti copii:la un moment dat sa cedeze;nu,el plange pana isi da duhul!Innebunesc,de atatea luni si situatia e din ce in ce mai rea!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna seara mamici
Somn usor pitici

Intru si eu repede sa fac urarile de rigoare (scuzati intarzierea)/

"La multi ani!" Alexandros Xenofon

"La multi ani!" rrox3

"La multi ani!" lunisoarelor

Pupici

Ionela si Dora

Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

mamacita, la fel patim si noi.Plange si-i curg lacrimile.Trebuie s-o iau in brate s-o potolesc.Oare ce-ar avea copii nostri?
Dora transpira foarte tare la cap (numai cand doarme),oare de ce? Stie cineva? Mai transpira si alti bb? Eu ziceam ca ma mosteneste pe mine.Si eu trenspir noaptea la cap de se uda perna.

nino,nici Dora nu este prietena cu olita,decat atunci cand are pantalonii pe ea.Dar eu nu disper,cand mai creste putin,sigur de invata.

Pupici

Ionela si Dora

Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

mamacita, nu stiu cu ce te incalzeste, dar te inteleg perfect. Pe cand metoda dadea roade la voi si eu m-am luptat cateva seri (dar nu consecutive} sa o invat pe Daria sa fie independenta si sa gaseasca bucuria si placerea somnului singurica, dar mai rau am facut si , spre rusinea mea, am lasat-o balta. Plangea si era tare agitata, incercam s-o calmez, cantandu-i, vorbindu-i calm, mangaind-o, dar in loc sa aiba efectul scontat, ea mai rau plangea si a facut-o odata pret de 2 ore si jumatate, cu mici intreruperi. Nu mai stiam cum sa-i fac mofturile si s-o potolesc.
si sper ca deja ati reusit!

Daria a tras o sperietura, la fel si noi de altfel... A ridcat salteaua patutului (nu stiu cum a reusit) si si-a bagat piciorul intr-un spatiu gol delimitat de o bara de fier si alta de lemn. Plangea cu suspine si tragea cu disperare sa-si scoata piciorul si nu reusea. Slava Domnului, nu a patit nimic, dar asa speriata a fost ca a stat apoi lipta de mine minute bune.

Meniu:
dimineata: painica cu iaurt si branza. Iaurt a papat si direct din paharel.
pranz: cartofi cu galbenus, branza, iaurt si putin ulei de masline
seara{ cereale cu morcov si mar

Noapte buna, linistita si vise frumoase!

DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi

Geani si Daria (03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!!! pentru Mihai Cosmin - Danuta t, Antonia Maria - Teodora Racz, Vlad George - Shumi, Bogdan - Lali74.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Rrox si Gegea multumim de raspuns.

cu olita nu am insistat foarte mult, il mai pun asa cateodata...la o saptamana sa zic, dar il tot incerc de pe la 11 luni si nimic... asta e ..mai asteptam.

Rrox felicitari pentru dublarea dintisorilor.

Gegea bine ca puiul nu are nimic. de acum inainte tot o sa faca traznaiute.

Mamacita si Alex face la fel, se trezeste se ridica imediat si incepe sa planga, si nu se potoleste decat foarte greu..., nu vrea sama bage in seama ca sunt langa el, asta cu ochisorii inchisi si plange cu un foc... sper ca macar voi sa reusiti sa inveti repede repede cum sa adoarma singurel ca se pare ca la noi nu prea sunt sanse.

Ionela al meu nici macar cu pantalonii pe al nu vrea, dar lasa ca ne facem noi copii mari.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

O sapamana buna tuturor!

La multi ani Bubu pentru ieri! Sa fii sanatos si sa ai parte de ce e mai bun in viata!
La multi ani Rrox! Sa fii fericita impreuna cu familia ta!

Nino sa stii ca nici Stef nu e foarte vorbaretz! Spune "ma-ma" "ta-ta" si cam atat, restul sunt niste chestii spuse in limba "bebeleasca" dar are tot timpul! La fel si cu olitza...plange de paca spui ca-i fac nu stiu ce! Si il pun la cateva zile, poate se obisnuieste pana la urma!
Vad ca Alex e foarte nazdravan si Stefan e la fel, se baga peste tot si prin urmare se mai si loveste, numai ca nu plange, vine si-mi arata unde s-a lovit, sau culege scame de pe jos cu limba - yeak! si vine si dschide gura sa le vad mai face vreun copil asa? Sau sta in cap ca si cum s-ar da peste cap si mi-e frica sa nu o faca pana la urma...
Trebuie sa caut si eu carut ca deja vine primavara, e un soare asa de frumos, de abia astept sa iesim afara!
Oanamaria imi pare rau ca Rares are varicela!
Ligia sa va treaca si voua tusea ma repede!
Si pupam si mica vedeta Marutza!
Revin mai tarziu!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NIKA spune:

Neatza fetelor, ce mai faceti ce nazbatii au mai facut bb-ii ?...
Noi am avut sambata petrecerea cea mare...a fost o nebunie...Bianca a luat cheile de la casa si de la masina, ata cu acul si cartea...hehehe...fata desteapta...
Revin mai tarziu cu comentarii...si cu poze...
pupici

Mergi la inceput