Bebelusi de martie - aprilie 2005 (87)
Raspunsuri - Pagina 14
gegea spune:
Adseana, sanatate multa Alexandrei! 
Andruzza, si eu i-am dat Dariei kiwi fara seminte de la 10 luni, fara probleme, dar as mai astepta ceva timp dupa 1 an pana sa i-l dau cu tot cu seminte. Mai ales in cazul lui Rares, ca abia azi a mancat pentru prima data, eu zic ca e inca devreme sa i-l introduci cu seminte. Parerea mea, dar alegerea o iei tu. 
Mamacita, cand il intarci pe Alexut? O vei face progresiv sau asa dintr-o data? In cazul nostru, nu stiu ce va iesi, dar as vrea sa-mi iau inima in dinti si s-o intarc la inceputul lunii mai si imi e groaza de cum va reactiona. 
Noi azi am profitat din plin de soarele destul de caldut si atmosfera placuta si am stat in curte aproape 3 ore. Dariei i-a placut la nebunie, numai ca vis-a-vis de ce zicea si Ellinia, inca imi este greu sa fiu sigura ca o imbrac cum trebuie. Cel putin spre seara, i-am pus un fular, mai subtirel ce-i drept, mi se parea ca nu avea gatuletul asa protejat.
Meniu:
dimineata: 8 cereale cu ananas (m-am inspirat din Mami)
pranz: supa de vitel si legume
seara: orezul fiert in supa de la pranz cu putina branza si a ca desert mar cu iaurt
DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Geani si Daria (03.04.05)
rrox3 spune:
Mamacita nici eu nu i-am dat sare decat ocazional din borcanele hipp, dar foarte rar. Intentionez ca peste o luna, doua sa incep sa nu-i mai gatesc separat, majoritar adica, ca total nu cred ca pot deocamdata, si atunci va avea si putina sare.
Eu n-am aplicat niciodata metoda plansului progresiv. Mariuca reactiona ingrozitor si nu mai reusea sa adoarma, plangea si urla nonstop, suspina si o lua de la capat. In final se speria foarte tare. Asa ca am renuntat. Abia pe la 5 ani a inceput sa se culce singurica, dar dupa ce ii citesc eu. Pana atunci trebuia sa se culce unul din noi cu ea, sa stea pana adoarmea si sa plece dupa aceea. Stia ca asa facem, dar asa vroia. Si la gradinita am aflat ca asa procedau cam toti copilasii de varsta ei...
Cu Ioana oricum nu pot sa aplic metoda, ar scula-o pe Mariuca, care trebuie sa se odihneasca fiindca merge la scoala. Asa ca se da in leagan sau o luam cu noi pana adoarme, o mutam asa adormita in sac si in patutul ei si doarme pana dimineata de obicei. Daca se mai trezeste noaptea si nu adoarme singura la loc (se mai intampla) o luam la noi in pat pana adoarme la loc.
In concluzie iti urez succes! Ar fi o mare reusita! ![]()
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
ionela_r spune:
Buna seara mamici
Pupici la pitici
Mamici,am o problema. Piticii vostri fac kk dimineata?
Vreau sa-i duc la analiza,dar nu pot.Dora face kk,abia la orele 13.Cum sa procedez?
Multa sanatate piticilor bolnaviori .
Pupici
Ionela si Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos
ionela_r spune:
ligia13 oare nu are nimic daca il pun la frigider?
Fetelor am inceput numaratoarea inversa.Peste 8 zile merg la serviciu 

.Oare voi putea sa lucrez linistita cu gandul la Dora?
Pupici
Ionela si Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE DORA
ionela_r spune:
Fetelor,ce se intampla cu mesajele voastre?
Norocul meu ca m-am uitat in urma si-am vazut ca mi-ati raspuns (multumesc)
Pupici
Ionela si Dora
Varsta Dorei
POZE DORA
andrruzza spune:
rp, gegea, roxx, thx!
Sanatate Alexandrei si lui Raducu! 
Noapte buna!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
dariaevelin spune:
la multi ani Rares Mihai si Dario !!!
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
dariaevelin spune:
of! iarasi s-a intors boala mea si mai mult am zacut decat sa fiu apta. Brien e tot f agitat
si ne gandim sa mergem la ceva investigatii,pentru ca a a izbucnit in accese de isterie dubios de brusc. Mai odata a fost asa de nemultumit de orice...si atunci era bolnavior.
Am citit tot din urma, sper sa nu omit pe nimeni la raspuns, daca o fac,ma scuzati,reiau maine.
nika va doresc interventie usoara si o fetita curajoasa!
zuzu petrecere superba. M-ai lasat paf! Pregatiriule aratau asa de apetisannnnnnnnnnnnttttttttttttt
. Bubu e incantator in noua pozitie
.Tu esti o mamica f frumoasa
Tortul a iesit bine
pana la urma.Sunteti grozavi. Iar camera copilului...nici nu mi-o inchipuiam altfel decat deosebita!![]()
ligiasanatate micutului,bafta maine la medic,sper sa fie unul bun.![]()
adsena of,iubita mica!!! Draga de ea! Sa depaseasca odata starile astea febrile!
oanamarialuiza saracii de voi! Mai varicela va lipsea!
Multumesc pentru linkuri! Am decis: n-o cumpar.Prea multe critici negative.
va doresc insanatosire,forte nemasurate si va pupam cu mare drag.
andira ma bucur tare mult ca ai revenit. Imediat ce am vazut emoticonul tau aprins i-am strigat lui Brein(singurul interlocutor la ora aia
) ca esti on-line,deci bine
. Stai linistita numai,o sa fie bine. Putere de munca lui Ionut, relaxare tie,pupici Irinucai si Andreei
rrox spor la pregatiri,la gatitul de acum seara si...forte proaspete si tie(am citit ca esti singurica)!
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
dariaevelin spune:
mamacita te cred ca esti epuizata si suparata din cauza somnului. nici nu-mi pot imagina ce surmenate trebuie ca sunteti(si tu si oanamarialuiza si andruzza ,mai nou si nino)!!! Eu va doresc tuturor, izbanda cat mai rapida
!!! Suntem aici,alaturi de voi si va sustinem 

andruzzaastazi i-am dat kiwi intreg lui bb. Pana acum am tot curatat semintele. Mai scapau cateva, am lasat tot mai multe si azi...am dat intreg.
gegea,ellinia Ieri ,chiar daca m-am simtit rau,am stat afara cu copilu' 5 ore,iar azi 3. I-am dat lui brien asa: un body cu maneca lunga, o bluzita(nu groasa),o gecuta(nici asta groasa),pantalonasi,ciorapei lungi,sosetute,ghetute, caciulita. Ieri,la intoarcere,se lasase frigul,asa ca i-am pus si fularul si l-am acoperit putin. Nu exagerez cu imbracatul pentru ca sa nu transpire si pentru ca ma ghidez dupa cum mi-i mie si am grija sa fie numai putin mai imbracat. Eu cred ca-i bine,avea manutele mai reci(nu f reci-doar putin),nasucul cald. Sper sa va ajute
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
dariaevelin spune:
mai stiti ca va povesteam de obsesea maica-mii cu premergatorul
. Ea tot insista(la modul agresiv chiar-IL PUNEA PE FURIS,NE SANTAJA SENTIMENTAL,NE ADUCEA ACUZE URATE) sa il folosim,noi am optat invers si uitati asa m-a terminat nervos 6 luni
. Nu a putut sa accepte ca e decizia noastra.
ce credeti?!?! De ceva vreme a inceput cu alta poveste: OLITA!
Chiar acum seara, a reinceput seria acuzelor si vorbelor aruncate la nervi pe motiv ca nu vrem sa folosim olita. Bat-o vina s-o bata de olita
! I-am explicat si rasexplicat ca inca nu e cazul,ea o tine una si buna pe-a ei: ca ea ne-a pus de la 6 luni,ca copilu' lu' X si Y e deja pus pe olita! ![]()
Va rog sa ma credeti ca nu mai pot!!! Am plans ca proasta(pentru ca ma doare) din cauza idiotului ala de premergator. Acu' o iau de la capat cu circ si nervi si neintelere
pentru olita.
Oare ce o sa mai urmeze??? Pentru ca tot timpul va fi ceva...![]()
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi