Bebelusi de martie - aprilie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

gegea, DAaaaa recunosc!!!!!.

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

andira, da de Irinuca nu ne spui nimic????

rrox, am nevoie de ajutorul tau te rog. Si de la tau mamcita!
rrox in calitate de patita si mamacita in calitate de medic si ambele in calitate de mamici..
Stiu ca si Ioana la ultima raceala ziceai ca are weezing si respiratia grea.
La Radu, asta inseamna inrautatirea situatiei sau semn de vindecare?
Deci el a inceput doar cu mucisori si tuse seaca.
Acum are tuse productiva, si acest suirat care ma scoate din minti!
Daca continui cu antibioticul (de care a zis sa luam 5 zile) si cu sirop de patlagina e ok?
rrox, voua ce v-a recomandat la mom ala medicul?

Sa nu credeti ca nu vreau sa dau bani la medic, sau ca sunt comoda, dar pur si simplu mi-e teama ca-l duc la alt doctor, si ce stiu eu ce medicamnte mai bag in el degeaba.

Va multumesc!

Poze cu noi

Mergi la inceput

andira, eu nu vazusem mesajul cu piscotel. Aveam senzatia ca de la pag anterioara am citit tot, dar nu era asha!
Hai ca mai aveti putin si veti fi o fam de 4 persoane, intr-un apa mare, toata lumea fericita!
Multumim de urarile de sanatate!

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Scriu pe fuga de la servicu.

Andira Bine ai revenit!! Ti-am dus dorul Tin pumnii sa duci si sarcina asta la bun sfarsit Irinucai cea frumoasa! Si Ioana s-a carliontat toata

Ligia Du-te cu Raducu la medic neaparat! Daca are wheezing e foarte posibil sa fi facut o bronsita si ar trebui reevaluat tratamentul. Poate i-ar da si ceva care sa-i usureze respiratia si ceva care sa-i subtieze mucusul sa-l elimine mai usor. Daca e bronsita antibioticul nu prea are efect si din nou ti-as recomanda ca tratamentul sa fie cu predilectie sub forma de aerosoli. multi si tin pumnii!

La multi ani Rares!! Sa cresti mare, sa fii sanatos, sa fii mereu asa frumos si sa fii fericit toata viata! Carmen sa-ti traiasaca baiatul!

tuturor! Incerc sa mai intru diseara, dar nu stiu daca apuc, mergem cu Mariuca la o aniversare.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Multumim!!!

Mamacita, nu-mi spune de master, toate examenele (din iarna si vara) le voi da in sept. Asta e, bine macar ca nu sunt multe, am 4 anul asta si 2 de anul trecut. Succes!! si multumesc pt incurajari...

Ligia, am scris si de piscotzel, cat de curand va pun si poze.

Adriana - multumesc frumos pt PM, n-am putut sa-ti raspund, de-abia aseara a reusit Ionut sa faca net-ul, calc era mai bulit decat credeam noi.
Dupa cum cred ca ti-ai dat seama, n-am mai reusit sa-mi schimb dr...
Ea e o dr f buna, dar mie mi-era de Municipal. De altfel, cand mi-am facut eu cerclajul era o aglomeratie mare acolo, in salon stateau si cate 2 in pat. Pt ca eu eram gravida si cu cerclaj, am scapat de asta.
Deocamdata n-am vb cu ea de nastere, mi s-a parut pana acum prematur, avand in vedere situatia.

Andruzza - m-ai mai linistit... Intrebare: aveai si tu dureri in zona colului cand te intorceai in pat de pe o parte pe alta? pe mine atunci ma doare cel mai tare, si cand ma mai foiesc. In rest, in picioare e ok.

Zuzule
- multi, multi
Apropo, ai aflat ce e piticul din burtica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ligia si Adseana - multa sanatate piticilor!!

Pisicuta, pot sa te rog sa-mi trimiti si mie cele 2 carti despre copii? am apucat sa mai citesc pe sarite, si am vazut mesajele despre asta la un mom dat. Multumesc frumos!

Elibui - ai o fetita sau un baietel? vad ca esti cu 2 sapt inaintea mea, abia astept luna mai...
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna ziua fetelor
bebelusilor

"La multi ani!"Rares Mihai- Carmenduta
Dario -Camelia Geanina 78

Noi n-am avut net cateva zile.
N-am ajuns la concurs ,poate la toamna.

Multa sanatate bebelusilor bolnaviori si mamicilor bolnavioare.

Pupici

Ionela si Dora

Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

nino,adseana,gegea,ellinia10x!

nika,
tinem pumnii sa fie totul bine!ellinia te-a sfatuit bine sa incerci la"parintii intreaba".
andirutzo,
si io te , si burtica si Irinuca!
adseana,
pupicei printesei Alexandra,sa speram ca nu e nimic alarmant si ca e doar de la dintisori

LA MULTI ANI fericiti lui Rares al lui Carmen!

Sa va zic isprava de pe ziua de azi a Bubucului:isi scoate bluza din pantalonasi si si-o pune pe fata si inaninteaza ca berbecu´pana nu mai vede pe unde calca si buf!!!Te tavalesti de ras daca-l veziIn rest ok,a reeditat succesul cu datul jos din pat;se pare ca deja stie bine c eface!
Pupi tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NIKA spune:

am postat la "Parinti intreaba..." si deja incep sa primesc raspunsuri..zice ca interventia nu e grea , dureaza putin si sper sa fie ok..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

LA MULTI ANI, RARES! Sa cresti mare, sanatos si norocos.

Zuzunaki, foarte frumoase pozele! Bubu e super, a crescut, e tare dragalas cum merge el singur.

Danna, ma bucur ca ai avut timp sa ne scrii.Am vazut in pozele de la petrecere ce mare a crescut Sara si ce frumos statea in picioruse.

Ligia, insanatosire grabnica tuturor.

Mamacita, eu sare nu i-as da nici de acum incolo, eventual pina vom avea mincarea comuna (eu nici pentru noi nu gatesc prea sarat).

Andira, . Stiu cit ti-e de greu, si eu am trecut prin aceleasi "aventuri", dar pina la urma totul o sa fie bine. Mie cerclajul mi l-a scos la 38sapt., cu 2 zile inainte de cezariana, n-a avut "curaj" mai devreme.Abia astept sa o vad pe Irinuca cirliontata.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput