Bebelusi de martie - aprilie 2005 (87)
Raspunsuri - Pagina 10
zuzunaki spune:
Vai,fetelor,dar ma flatati nu gluma!![]()
![]()
![]()
adseana,o draguta cu noi,ca de obicei,andrruzza,ligia,danna_j,gabrianah,caramella si nu in ultimul rand mamacita care m-a umflat in pene tare(or sa zica fetele ca te-am mituit
).In pregatiri am facut uz de imaginatie dar am avut si sursa de insipratie(fac si rime),recunosc.Insa sincer,m-a multumit si pe mine rezultatul,mai ales ca sunt la prima experienta de acest gen.Si ma bucur ca nu mi-a placut numai mie.
Multumesc tuturor,imi prinde bine seria asta de laudaturi
ca sunt cam lovita-n aripa:imi extrasei o maselutza
si nu mai poci
Da mai,sambata seara mestecam guma
si zdranc,ma trezesc ca -mi cad plombele.la propriu
Mi se lipise plomba pe guma de mestecat
Zilele astea nu m-a durut cine stie ce,mai mult imi seca nervii locul ala golas si aveam tendinta sa tot dau cu limba
if u kno what i mean
Ma duc io chitita la dr (cu rugaciuni in gand sa ma primeasca azi sa scap d ebelea;aici tre sa te programezi cu 2 -3 luni inainte sa te vada dintzaru:vorba lu´rocs"iti cad toti dintii")sa ma plombeze la loc,dar el nu fu de aceeasi parere
Asadar,dupa transpiratii intense,am scapt de dansa si iata-ma-s dupa 4-5 h cu dureri inca.
Sper sa reusesc sa dorm,ceea ce va doresc tuturor
ca vad ca va chinuiti tare noptile.Din fericire Bubu doarme bine(ptiu ptiu sa nu cumva sa ii fie de deochi si sa schimbe macazul
).Am avut si noi ultimele 2 saptamani mai agitate noaptea pt ca ne-au iesit 3 dintzisori in cor(am uitat sa va zic
):al 4-lea jos si primii 2 sus
ligia,
multa sanatate iti doresc!la fel si raducului si sa nu fie nimic cu harsaitu´ala!
mamacita,
nici eu n-am folosit sare deloc(doar ce era prin borcanelele Hipp,d ecare n-am prea abuzat oricum in ultima vreme),ma intrebam cand sa incepem,as aca ma interseaza tema
Am primit cartile alea de care va ziceam,dar n-am avut timp sa le deschid;stiti de ce.
an-k,
am gasit vreme sa va vad si pe voi si pe Sara si mamica ei:super totul,nor´mea o superba,iar Sarita si mamica ei 2 dragutze,ca de obicei!
tuturor,ma duc sa trag o compresa cu ouzo,poate mai dreg locul ala ca ma deranjeaza al naibu de tare!
Vise placute!
andrruzza spune:
NIKA, va tinem pumnii joi. Sanatate Biancai, sa treaca repede
ligia, sanatate,sanatate,sanatate maxima!
mamacita, eu i-am pus sare in papica de 3 zile, dar foarte putin, nici macar nu se simtea la gust.
Rares seara adorme in brate dupa ce papa biberonul. Ii cant putin, ne pupam si in 5 minute e gata. Are 2 nopti dormite fara treziri, ca altfel v-am mai povestit ca a mai avut si nopti in care se trezea si plangea pana ajungea la noi in pat. I-a mai iesit un dintisor, are 6.
Astazi cand ne-am intors din parc am trecut prin piata si i-am cumparat kiwi. Maine o sa-i dau sa pape, deja ma gandesc cat o sa migalesc la scos samburi. Si acum va intreb pe voi cum le-ati dat prima oara, un fruct intreg, o jumatate??Thx!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
zuzunaki spune:
andrruzza,
eu i-am dat de 2 ori dar m-am cam lasat pagubasa:decojit,scos seminte...mai ramane ciuciu din fruct,scuzati expresia.astept sa scoata hipp borcanele cu kiwi
Glumesc,o sa-i mai dau,dar e migalos rau...
ninocikap spune:
Andrruzza eu i-am dat prima zi kiwi curatat de partea de seminte , deci iti dai seama ca nu a mai ramas prea mult din el... si apoi a doua zi i-am dat un kiwi intreg, mai potrivit ca marime, cu seminte cu tot. si i l-am dat cam cu o saptamana inainte de 1 an. eu zic ca daca ii scoti samburii pentru inceput, sa ii dai tot ce iti ramane ... ca nu mai ramane prea mult. ![]()
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
ninocikap spune:

La multi ani!!! pentru Rares Mihai - Carmenduta, Dario - Camelia Geanina 78. Sa va faceti mari si frumosi, mult noroc in viata. 

Poze
ninocikap spune:
La multi ani!!! pentru Letitia Medeea - Oanamc, Andreea Maria -Andreoti.

Poze
ninocikap spune:
Zuzunaki am vazut si eu ieri pozele cu voi, nu am mai apucat sa scriu... sunteti foarte frumosi, pregatirea de nota 10, iara tortul mie mi s-a parut ca a iesit ok, chiar avea culoare ca pentru baietei. ![]()
An-k am vazut si pozele voastre, si o printesa dulce in rochita alba.
Poze
andira spune:
neataaaaa!!!
iu-huu, am net!!![]()
![]()
va multumesc tuturor ca ati intrebat de noi, mi-ati lipsit tare mult...Acu' sunt in pat, si scriu cam greu, ca scriu cu o singura mana. Din pacate, de sambata ma taie iar jos, dupa ce de-abia incepusem sa ma simt mai bine. Stau cumnite cat pot, si sper ca in cateva zile sa mai imi treaca.
La Multi Ani pt toti bebelusii care au trecut de primul anisor!!
Inca n-am recuperat ce ati scris voi de cand am plecat eu - nici nu prea am cum
- asa ca va rog, faceti-mi si mie un "update"![]()
Si multi
pt Bubu si Rrox, ca stiu ca s-au aniversat duminica!
Rrox, trece-ma si pe mine te rog cu dpn 13 iunie (Ligia, pana la urma asta a ramas
), desi eu sunt tare ingrijorata, imi doresc macar la mijlocul lui mai sa ajung. Cerclajul mi-l scoate la 36 sapt, adica pe 15 mai. Acum am 28...
Trimit mesajul asta, ca daca se sterge, dupa ce ca de-abia am scris, ma impusc...
Revin.
NIKA spune:
LA MULTI ANI !!!!! RARES MIHAI SI DARIO sa fiti sanatosi si fericiti...sa cresteti mari...

andira spune:
Sa va spun de Irina. Piscotzel e tot la bunici, si mi-e un dor de ea de nu mai pot. Ionut mi-o aduce in fiecare sambata sau duminica, dar nu putem sa o tinem peste noapte, ca daca eu sunt asa cum sunt, Ionut e varza. (in 2 sapt trebuie sa eliberam apt, si numai el se ocupa de abslut tot. De ziua lui, pe 4 martie, a fost la cumparat de cazi, chiuvete, gresie, faianta, baterii etc)
Stiti ca va ziceam eu ca vreau sa o dezvat de biberon pe la 1 an. Ei bine, sunt tare mandra de ea, de pe la 8 luni ceaiul, sucul de portocale si apa le bea numai cu canita.
In schimb, a ramas inca biberonul pt lapticul de seara si dimineata, dar sper de luna viitoare sa incepem modificari si aici.
Socrii mei ai foarte bine grija de ea, si in afara de o viroza facuta la incep lui feb, cand a avut 39,4, de-mi venea sa ma urc pe pereti,altceva n-a avut.
Azi-maina va pun si niste poze, dar deocamdata nu prea indraznesc sa ma dau jos din pat.
Piticul meu alearga prin patut de zor, mai timid insa pe jos;e vorbareata, dar in afara de ma-ma (si asta numai cand e suparata
), ta-ta - pe care il striga de fiecare data, ca el se si duce sa o vada aproape in fiecare zi - , si pa-pa, altceva nu prea intelegem.
A inceput sa i se onduleze parul, cum ma si asteptam, pt ca Ionut e cret de-a binelea. Irina e creata la spate si are si 2 zulufi de fiecare parte, si e haioasa foc. Cateodata ma apuca plansu' de dor, mai ales cand vorbesc cu Ionut si e la ea, dar ma gandeasc ca mai e putin, si o sa mai avem un piscotzel.
Acum 2 sapt, cand era la noi, eram toti 3 in pat, si s-a speriat de ceva. A facut mutrita lunga de bebe sa planga, si a ridicat bratele la mine sa o iau in brate. N-am voie sa ridic nimic, asa ca doar am strans-o la piept, dar nu s-a linistit si s-a intors spre tati sa o ia el in brate. Dar cum prima data a venit la mine, m-am gandit ca nu m-a uitat chiar de tot.![]()
Alaltaieri am observat o cuta la picioruse, semn ca s-a mai ingrajat nitel.
Sunt bucuroasa ca e bine ingrijita, si ai lui Ionut sunt innebuniti dupa ea.
Iar o sa revin, mai tarziu.