Sughite!

Sughite! | Autor: Sabina

Link direct la acest mesaj

Nu stiu ce sa ma mai fac, sughite f. des,de 2 ori pe ziminimum.Daca atunci cand era mica o puneam la san si ii trecea, acum nici lamaia nu mai functioneaza.Cum ii oprim din sughit?

Sabina & Sofia Galagia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Nici cu ceai nu-i trece?
Pe ai mei ii linistesc din sughit cu ceiuc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Daca n-o mai alaptezi, incearca cu ceiutz sau cu grip water...insa eu zic sa nu-ti faci griji. Bebelusul meu sughitza extrem de des cand era mic, si tot timpul ma agitam sa-i treaca cat mai repede, insa de la 4-5 luni deja am inceput sa-l las in pace. Ii dau ceai sau il alaptez, si daca nu-i trece il las sa sughita un pic.
Il apuca sughitul dupa ce ragaie mai puternic sau cand da un pic de frig.

Multa sanatate,
Flrina si bb tudor(11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Nu i-am dat ceai, pt. ca nu vrea sa bea asa, oricum! Din biberon nu prea stie, iar din canuta trebuie sa-i fie prea sete,iar cu lingurita...daca nu are pofta de nimic devine simplu obiect de joaca!
Daca ii e foame merge alaptatul!
Va multumesc mult de sugestii!!!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mugur spune:

Lui Alex al meu ii trece sughitul cu lamaie sau cu ceai. Daca la inceput (prima luna) o lingurita era de ajuns, acum mananca vreo 3-4 lingurite de lamaie pana ii trece. Solutia este sa-l tii pe bb in pozitie verticala pana eructeaza dupa ce mananca, si apoi sa eviti sa-l culci cu fata in sus. Succes!

Mergi la inceput