Nu stiu ce sa ma mai fac, sughite f. des,de 2 ori pe ziminimum.Daca atunci cand era mica o puneam la san si ii trecea, acum nici lamaia nu mai functioneaza.Cum ii oprim din sughit?
Sabina & Sofia Galagia
Daca n-o mai alaptezi, incearca cu ceiutz sau cu grip water...insa eu zic sa nu-ti faci griji. Bebelusul meu sughitza extrem de des cand era mic, si tot timpul ma agitam sa-i treaca cat mai repede, insa de la 4-5 luni deja am inceput sa-l las in pace. Ii dau ceai sau il alaptez, si daca nu-i trece il las sa sughita un pic.
Il apuca sughitul dupa ce ragaie mai puternic sau cand da un pic de frig.
Multa sanatate,
Flrina si bb tudor(11 luni)
Nu i-am dat ceai, pt. ca nu vrea sa bea asa, oricum! Din biberon nu prea stie, iar din canuta trebuie sa-i fie prea sete,iar cu lingurita...daca nu are pofta de nimic devine simplu obiect de joaca!
Daca ii e foame merge alaptatul!
Va multumesc mult de sugestii!!!
Sabina & Sofia Galagia
Lui Alex al meu ii trece sughitul cu lamaie sau cu ceai. Daca la inceput (prima luna) o lingurita era de ajuns, acum mananca vreo 3-4 lingurite de lamaie pana ii trece. Solutia este sa-l tii pe bb in pozitie verticala pana eructeaza dupa ce mananca, si apoi sa eviti sa-l culci cu fata in sus. Succes!