Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 5
monica70 spune:
IOANA pai eu sunt pasnica de felul meu
deci bravo URSULINA cu socrosenia,saraca,de cand o fi asteptat ea nepoata aia frumoasa! Si cu tanti aia ce sa fac,fetele ei sunt in Italia si in Arad doar pe mami o are prietene din scoala si 25 de ani de serviciu,in rest doar cateva cunostinte.Dar sta cate trei luni in Italia,una in Arad si tot asa! Rezist eroic.
Merg s-o schimb pe Pitpalac ca oracaie aici!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

Ursoaica spune:
Mario LA MULTE LUNI INAINTE!
Vlad LA MULTE LUNI INAINTE!
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
irinadum spune:
Nicole nu fii mai rea si baga pozele inapoi. Pai toate te admira si tu ai scos pozele? Pai doar asa sa vad si eu o mamica mai sexoasa sa ma apuce dorul de vreun regim. Hai nu fi rea... si nu te supara... pot sa jur ca nu a fost intentionata rau Maraki . Pot sa bag mana in foc ca nici nu a fost in capul ei ideea sa zica naspa ci doar a vrut sa zica ca te credea mai sobra. Hai nu te supara. Ai sa vezi ca te lamureste ea, doar stii ca ea e mai aeriana
ca e mereu cu mirositul hainelor, urmaritul lui Robert, cerealele lui Angelinos ...cine stie cum i-a scapat.
Ioana mercic la fel iar cu robotul...asta este. Doarnu o bea suc o luna. Ii dau cu pulpa sau pasez si gata.
Giova spune:
Hai Nico baga pozele inapoi in album.
daca chiar vrei sa stii eu te credeam o tipa de gasca si vad ca nu m-am inselat. asta dupa postarile tale. si pe deasupra mai esti si sexi.
VREM POZE!!! VREM POZE!!! VREM POZE!!! VREM POZE!!! VREM POZE!!!
URSOAICA deci ti=-ai calcat pe inima si te-ai dus la soacra. uite noi cat ne sacrificam si pe ele le doare in fund. cum prin ocazia cum ne inteapa.
Moni da, saracul de el. l-a adormit cica acum si e in scoica, dar cum ii pica microfonul- suzeta incepe sa crasneasca.
Lasa Irina nu mai fi naca cu robotul. asta e. vor bea suc cu pulpa, ca doar nu patesc nimic.si marco a baut 2 lingurite de suc de porto cu pulpa ca asa e si robotul meu.si nu a murit, doar l-a durut burtica.
. si de atunci am zis ca nu-i mai dau, pana mai in colo.
Ioana
la Razvanel.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
monica70 spune:

Mai NICOLE dar tu chiar ai scos poza aia faina!
Chiar nu stii de glumaaaaaa?
Nu esti buna la schimbul doi!![]()
Pune-o repede la loc ca vor fetele sa te vada!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

irinadum spune:
Ursoaica bine ca pana la urma a fost ok cu socrela. Lasa ca asa o pui la respect
.
Giova deci tu i-ai dat si cu pulpa? Pai portocala eu nu ii dau inca ca prea faca stia gat peste tot ca nu e buna pt bebelusi asa mici. Asa ca o sa ii dau altceva ce nu e acid...adica morcov
nicoleta raducu spune:
Fetelor...va rog sa nu va suparati pe mine....
Faza e ca dupa cezariana..ma simt o nasoala...

Eu,care n-aveam pic de burta...acumm imi atirna stratulete...
Si ce sa mai...
nu ma simt bine in pielea mea..d'aia cred ca sunt asa suparacioasa....
Pe bune...imi trece mie...
Maraki...nu m-am suparat....
Va 
Nicole si Daria Sofia
monica70 spune:
NICOLE lasa depresia ca nu ai de ce,isi revine ea burta! Sper ca ai pus poza la loc

MONI si
DIANA (01.01.2006)

irinadum spune:
Bravo Nicole stiam eu ca tii la gluma. Pai cum mai sa te simti nasola? Pai vino la mine sa ma vezi ce nasoala sunt si ... nu mai pot . Asta da ... nesimtire
. Dar lasa ca ne revenim noi in juma de an ai sa vezi cum dispar pungile, pungulitzele. Mai stam un pic si incepem si noi un regim in secta? Ca sa vedem care e cea mai nasoala dintre nasoale?
Giova spune:
Nicole pune poza, si lasa depresia. toate avem burti, sunculite, etc.
dar revenim noi la forma de dinainte.
stii vorba aceea: 9 luni pt. a deveni mama, 9 luni pt. a deveni femeie. asa ca mai avem cate va luni, ca sa aratam ca din reviste.
Irina, pai i-am dat 2 lingurite, dar a fiost de ajuns ca sa-l doara burticul. nici nu-i mai dau pana la 6 luni.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)