Bebelusi de iulie-august 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Buna seara si de la noi! Azi a fost frumos si am hoinarit, lucru ce ne-a prins tare bine pt. ca am dormit cu spor toata dupa-amiaza!
Ii curge de aseara un ochisor! Cu ce sa ii dau? Nu cred ca e de la vreo jucarie! Cred ca a tras curent, cat s-a jucat pe jos, prin sufra! Dati-mi si mie un sfat!

, bravo voua!
lui Luca cel istet! M-am distrat major, vazand pozele! Pupam castigatorul!
Traiasca mingiutele colorate! Si noi tot cu ele ne antrenam!
Am vazut ca ati avut galerie serioasa!

Oana C, voi cresteti ca fata din poveste! Sa fiti sanatosi si voiosi! Pupici Evei!

Anis, ne gandim la Ingrid si speram ca soarele a iesit deja si la voi in casa! Pofta mare !

Dede, felicitam schiorul! Sotul meu schiaza de la patru ani si asa vrea sa inceapa si cu Victoria! Sper sa-i mosteneasca toate inclinatiile sportive, ca eu am fost bolovan! Nu schiez, nu inot, nu sport, nimik! Cred ca parintii mei au gresit total, tinandu-ma in globul de cristal!

Emaaimee, sanatate Oanei si ganduri dragi tie! Mai bine ai face, daca ai sta de vorba cu noi! Poate te-ai mai linisti!Vor trece toate cand vei veni acasa si vei avea ajutorul mult dorit si atat de necesar! Mai e putin!

Corina, cand va incepe sa pape, o sa rada tot! Eu inca mai cred ca trece doar printr-o perioada negativista!

Ella, inveti copiii la prostii?
Mai rar asa mama!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Albinutzza- am vazut pozele cu bondarasul frumusel, si nu te supara pe mine dar mie mi se pare ca e mult mai frumusel in realitate! Sa-l papi nu alta! Am vazut ca m-ai pus si pe mine pe acolo, imi pare rau ca nu am facut si noi o poza toti 4! Si ca nu am vazut-o si eu pe Vali! Dar lasa ca sper sa ne intalnim mai multe in sept! Pupici bondarelului frumusel!

Mamini- draguta ca intotdeauna! Multumesc mult! Iar cu Veve frumusica, pune poze sa ne dam cu parerea daca a crescut, desi sun sigura ca da!!! Ochii tot asa frumosi ii are? Si sa dea Dumnezeu sa nu trebuiasca sa ii mai luati sange si sa o duceti la dr mult timp de acum incolo!

Ella- orice mi-ai spune ca de oriunde ii ia sange tot odios mi se pare la copilasi asa mici! Pupici Iuliei curajoase!

Cuscra- multumesc mult de tot, sunteti tare dragute! Chiar apreciez pt ca eu m-am trezit tarziu, nu am avut timp sa ma pregatesc, si am tras pe mine ce am apucat mai repede, m-am pieptanat in fuga si i-am dat fructele in masina pe drum! Si eu imi doresc mult de tot sa ne intalnim la toamna! Poate punem de o intalnire in grup! Ar fi tare frumos! Multumim pt incurajari! Si nu stiu daca ne mai da in reluare, dar daca da, ne-a filmat si pe noi dar pe Realitatea! Pupici!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Simona, cum s-a comportat Mario dupa evenimentul zilei?
Te-am vazut in pozele Bondariciului si nu mai acceptam vaiete de gen grasunica sau altele asemenea! Esti grozava! Si-ti sta bine cu galben!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Vali- si mie imi pare rau ca nu ne-am intalnit, dar cum vorbeam si cu mama, chiardaca era vb de o pers pe care o cunosteam bine nu aveam cum sa o vad acolo! Pe Albinutzza am vazut-o pt ca o strigase si ma asteptam sa vina, si eram chiar in fata, dar tu nici nu stiam ca vei fi acolo! Nu am reusit sa concuram pana la urma ca au mai fost doar 4 bbi la sf si s-au bagat fetele mai intepate, am facut si noi dupa singurei un tur de covor si apoi toti copilasii care mai erau (destul de multi!!!! si fiecare cu 2-3 pers mature, toti pe covor!) au mai facut un tur ca sa filmeze cei de la Realitatea! Si am aparut si noi pe acolo! Asta e, data viit il inscriu din timp! (desi noi chiar in prima zi vom face un an si 2 luni si nu cred ca mai are voie!) Acum nici nu aveam de unde sa stiu daca va pleca in 4 labe pana azi, dar va fi altceva in toamna! Si oricum, abia astept vremea frumoasa ca sa ne intalnim cat mai multe in parc!
Pai si cum s-a mutat sefa ta cu biroul langa tine? Nu ziceai ca te muti chiar in alt birou decat ea? Offf, ce nasol!!! Si sefa mea vedea ce fac eu la calc perfect, dar eu nu prea aveam timp de altceva cand eram la serv si abia imi termninam si treaba, mai ales cand am inceput sa lucrez 4 ore pe zi (ca am avut ceva probl cu sarcina) si din cauza asta eu am inceput sa scriu aici abia dupa ce am inceput sa lucrez cu prg redus. Ei, lasa ca o sa tremini treaba multa si vei veni si tu mai devreme acasa si daca nu te acapareaza David cu totul (ca si daca da, e de inteles) ne citesti mai des. Pupici pt tine si pt David!

Mergi la inceput

Kasi- nu stiu ce sa spun de ochi. Eu pt canal infundat i-am dat cu Kanamicina, dar asa, pt curent, nu stiu ce sa zic. Eu zic sa o stergi cu apa distilata sau fiarta si racita si sa o lasi o zi sau 2 ca e posibil sa-i treaca de la sine! Pupici Victoriei si sanatate multa!

Mergi la inceput

Kasi- offf, multumesc frumos, sunteti tare dragute, dar intradevar ca la cap nu se vede nimic! Ca daca mi-ati fi vazut burta, fundul sau picioarele, ati fi pe loc! Nu uita ce masuri meseriase am eu!!! Ca eram pe locul 1 sau 2 mai la toate (burta, fund, aripioare!) E drept ca nu se vede prea tare ca am si 1,76m, dar imi e si teama sa ma uit in oglinda ca se sparge!

Mario- cum sa se comporte? Pai ce, el mai stie si altceva in afara de a rade? Intrebati-o i pe Albinutzza! Cum a vazut-o s-a pus pe hlizeala. Si m-a uimit ca era f f f f cald acolo, si agitatie, si s-a mai dat si cu boticul de covor si ma asteptam la bocete, dar nimic! Si cand il imbracam sa plecam, a inceput o doamna sa vb cu el si el a inceput sa rada nevoie mare! Dar in masina, a baut un pic de ceai ca se deshidratase baiatul de la caldura aia si apoi....lemn! A adormit pana cand l-a dezbrcat tasu' acasa si a inceput plimbarile prin tarc. Si apoi pe covor a prins o viteza in 4 labe, ca de...exersase pe teren liber si ii placea! Cam atat! Multumim de intrebare! Pupici!

Mergi la inceput

Vad ca e destul de liniste pe aciic asa ca profit si eu sa urez Multe luni inainte bebelusilor nascuti pe 20:

STEFAN GABRIEL + TUDOR MIHAI [Isabela] Sa-ti traiasca Sandibelii si sa nu mai fie niciodata bolnavi!
RARES STEFAN [Cristina] Voi pe unde sunteti ca nu ati mai intrat de multicel? Sper ca sunteti bine! Sanatate multa!
ADRIAN BRENDON [aricel]

Mai, mai, numai baietei azi! Sa fie sanatosi si frumosi!

Va pup acum, poate intru mai tarziu, daca nu, noapte buna tuturor!

Joker- credeai ca am uitat??? Spor la invatat! (ma gandeam ca sa nu cumva sa uit vreodata sa pun la semnatura urarea, dar cred ca are efect sa ma si gandesc la ce spun, asa ca sper sa nu uit nicioadata! Pana termini facultatea sau ce faci tu acolo! Pupici si Iedutului! Vrem sa vedem poze cu el pictat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

La multi ani sarbatoritilor de maine!!!

Simona, multumesc pentru urare

Luca bondarelu micut e scump foc!!!felicitari, lui si tuturor participantilor...

Poate sa imi spuna lumea ceva despre kidex?a nu imi fac iluzii pana atunci degeaba..

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Simona si Albinutzza, v-am vazut pe Realitatea TV acum 10 min! Ce frumos mergeti voi de-a busilea, inclusiv voi, mamicile .

Ma retrag si eu! Noapte buna tuturor!

P.S. Brianamica, maine dimineata incerc sa aflu ce s-a intamplat cu rezultatul analizei. Cum aflu, iti trimit un sms.

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

oF

E a doua seara,cand Ingrid nu doarme mai devreme de 12-1.Nu stiu ce are.Maraie , e f activa seara, agitata, cand o pu la san maraie,caraie..urla daca o pun in patut.
E DINTE? DURERE DE BURTICA? Nu poate sa adoama? E prea obosita? E o perioada?

Dupa cate am tras nu mai stiu ce e...imi e frica sa nu aibe ceva cu buritca..inca nu si-a revenit complet....

Dede sotul a gasit numai capsule cu BIOTICS? Sunt bune si astea?? Sa-ti traiasca baiatul..f bine ca l-ai dus la ski...eu ador sa skiez si la 2 ani jumate o pun pe fii-mea pe skiuri...doar ei sa-i placa.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput