daca ma poate ajuta cineva!
Azi am facut eco 3d .Sunt acum in sapt 32.BB este perfect normal in rest..maricel pt varsta lui:are 1,880kg.
Insa doctorul mi-a mai dat o veste care m-a lasat muta si m-a bagat urgent in starea aia de disperare.La ecografie a iesit ca bb are la rinichiul stang ecostructuri polichistice.el m-a asigurat ca acestea se pot resorbi pna la nastere si chiar daca nu se pot face dupa nastere investigatii sa se trateze.
Daca ati mai auzit situatii din astea va rog sa-mi spuneti si mie.
Eu tot stau si ma gandesc :de unde sa aiba el polichisturi pe rinichi??Nici nu s-a nascut si are pb din astea??
Oare se pot trata?se opereaza?...ce repercursiuni poate avea asupra lui
Doctorul a spus sa nu-mi fac griji ca nu-i nimik grav,dar eu cred ca a spus asta ca sa nu ma panichez eu
Astept raspunsul vostru cat mai urgent!
KORINA & BB STEFAN
Raspunsuri
cori spune:
draga korinna, imi pare rau ca nu-ti pot raspunde...dar nu ma pricep...:::((((
vroiam numai sa-ti spun sa fi increzatoare ca bb-ul tau va fi ok...si sa ai grija de amandoi.
va pup si sarcina usoara (un pupic pe burtica de la Bia )
Cori
bb Bia si mami Cori
oanaesn spune:
Asta cu ecografu' care vede marea cu sarea la un bebe mic mic, eu as privi-o cu retinere, fiind diagnosticata cu multeeeee pietre la rinichi tot la un ecograf, cu cca. 5 ani in urma, si negasind nici urma pana acum...
adriana spune:
Draga mea
ai vazut si tu din mesajele de pe forum ce de tampiti sunt pe lumea asta. Nu ca as avea ceva cu doctorul tau, dar...eu iti spun sa iti iei inima-n dinti, si sa mergi la alt ecograf, la alt doctor, unde sa-ti spuna exact ce se intampla cu puiul tau. Nu te chinui, nu te stresa, bebe te simte... Du-te la alt doctor ca sa te linistesti. Multa sanatate si sa ne scrii.
nikko spune:
Eu ti-as da un sfat: mai consulta un medic. S-ar putea ca medicul tau sa se insele.
Multa bafta si nastere usoara.
Nikko
Delia spune:
Eu iti tin pumnii sa fie totul bine si iti doresc din toata inima sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebelash cat mai sanatos.
Ca sa fi cat mai linistita mai consulta un alt doctor.
pe burtica!
Delia si Codrin